Mackie Onyx Blackjack USB-indspilning Interface

 • Video 1
kr. 864 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 9 Marts 2017

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 9 Marts 2017

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 56
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Onyx Blackjack Interface.
 • Mac, PC & DAW Software kompatibel, USB-tilslutning.
 • Ergonomisk, enkel & robuste Design.
 • Zero Latency, høj kvalitet AD/DA konvertering.
 • Boutique-kvalitet Onyx Preamps.

Mackie Onyx Blackjack USB-indspilning Interface

detaljer

Mackie har lagt alvorlige tid og forskning i oprettelse af deres Onyx Blackjack indspilning lydkort, så du kan få et førsteklasses produkt uden prisskilt. I kompakt form, kan Blackjack inkorporeres i enhver arbejdsområde nemt.Produkt Ref: 18255

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Leverer de samme Onyx preamps som deres andre flagskib produkter, leverer Onyx Blackjack professionelle funktioner som high-end AD/DA konverteringsprogrammer, indbyggede DIs, phantompower og sande analoge hardware monitor af indgange til problemfri nul-ventetid sporing i enten mono eller stereo.

Ergonomisk designet Blackjack er kompakt og vil ikke føje til rod med kabler, som en USB-forbindelse leverer bus-strøm. PC og Mac-venlig og kompatibel med de fleste større DAW software, Onyx Blackjack indspilning lydkortn er yderste i sonic kvalitet og enkelhed.

Boutique-kvalitet Onyx Preamps

Blackjack's Onyx preamps er blevet udforsket og udviklet til at levere skarp konkurrence til de dyrere og standalone preamps troskab, headroom og gennemsigtighed, meget som Onyx preamps i andre Mackie flagskib Onyx produkter. Med forbedrede radiofrekvens afvisning, ultrabredbånds dynamikområde og en fuld 60dB eller tilgængelige gevinst efterlader lydkortn Blackjack indspilning vordende konkurrenter i støvet.

Høj kvalitet AD/DA konvertering

Onyx Blackjack bruger Cirrus Logic konverteringsprogrammer, som tilbyder 114dB dynamikområde. Mackiess Preamp kredsløb er tilpasset netop med indbygget analog til digital-konvertering altid give dig med skal de fleste frihøjden og laveste støj og forvrængning muligt, en reel sonic fordel, der ignoreres ofte på mindre Interfaces.

Nul-latency indspilning

Irriterende computer-induced forsinkelser kan dræbe vibe af enhver recording session. Det er derfor Mackie har stillet dette spørgsmål hvile med nul-latenstiden optagelse at Onyx Blackjack er i stand. Featuring en sand analog monitor sti direkte fra preamps til monitorene studio eller hovedtelefoner og mulighed for at spore med nul ventetid i både mono og strereo, kan du få den rigtige vibe ved optagelse stereo signaler ligesom akustiske guitarer og keyboarder. Du kan selv justere indstillingerne bufferen for at maksimere din computer forarbejdning evne.

Professionelle værktøjer

Til dets kompakte størrelse leverer Onyx Blackjack overraskende hel skare af professional standard-funktioner. Begge kanaler dobbelte som indbyggede DIs til direkte tilslutning af guitarer, basser, keyboarder, tromme maskiner og meget mere. Begge kanaler leverer også 48V fantom power, så du kan bruge studiekvalitet kondensator mikrofoner med intet problem. Studio monitor og hovedtelefon-output har uafhængige niveau kontrolelementer til maksimal fleksibilitet, og du kan komme i gang med indspilning straight væk med den medfølgende Tracktion 3 musikproduktion software.

Ergonomisk tilbøjelige

Opførelsen af Blackjack følger Mackie 'bygget som en tank' etos, foretaget med en robust og slanke pulver-belagte alle-metal-kabinet. I modsætning til de fleste stationære interfaces vippes Onyx Blackjack i 25 graders vinkel, hvor du kan se alle skiver fuldt ud, så du kan bruge mere tid på optagelse og mindre tid finde ud af, hvilken kontrol gør hvad.

Mackie Onyx Blackjack USB-indspilning Interface er en yderst simpelt, men meget powerfulde skrivebordets lydkort, der leverer alle funktioner du ønsker i et design, som passer let tilnærmer i din eksisterende arbejdsområde.

Tryk på anmeldelser

"Blackjack er en uimodståelig kombination af firskåren-men-kompakt hardware med præcis de rigtige faciliteter til grundlæggende indspilningen til en høj standard"

-Paul White, Sound on Sound

Download PDF-filen fra linket nedenfor for at få vist Mackie Onyx Blackjack instruktionsbogen.

Funktioner/specifikationer:

Mere detaljerede funktioner og specifikationer om Mackie Onyx Blackjack USB-Interface, download venligst PDF-filen fra linket nedenfor.

 • Preamps:To boutique-kvalitet Onyx mic preamps med klasse-førende troskab og dynamiske område
 • Headroom:Høj-headroom design med ultralav støj og forvrængning
 • Recording/Playback:Professionel 24-bit optagelse/afspilning via 2 x 2 USB
 • Annonce/DA:Avanceret Cirrus Logic AD/DA konverteringsprogrammer med 114dB dynamiske spænder (A-vægtede)
 • Hardware:Sand analoge hardware monitor af input, i mono eller stereo til let nul-ventetid indspilning
 • Kompatibilitet: Mac og PC-venlig, kompatibel med de fleste store DAWs herunder logik, SONAR, Cubase og meget mere
 • DI: Indbyggede DI på hver input til direkte tilslutning af guitarer, basser, osv
 • Fantom Power: 48V fantom power til brug med studiekvalitet kondensator mikrofoner
 • Power:USB busdrevne, at eliminere behovet for separate strømkabel
 • Output:Separat studie monitor og hovedtelefon outs med uafhængige niveau kontrol
 • Beskyttelsesplade: Pulver-belagte, alle-metal kabinet
 • Omfatter: Tracktion 3 musikproduktion Software til Mac eller PC