Lexicon PCM indfødte effekter Plug-In bundle

kr. 3.351 NORMAL PRIS kr. 3.555 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 5 April 2017
GRATIS Levering.

30 dage penge tilbage garanti er inkluderet hvis produktet returneres u-registreret og forseglet

30 dage penge tilbage garanti er inkluderet hvis produktet returneres u-registreret og forseglet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 5 April 2017
GRATIS Levering.

30 dage penge tilbage garanti er inkluderet hvis produktet returneres u-registreret og forseglet

30 dage penge tilbage garanti er inkluderet hvis produktet returneres u-registreret og forseglet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 218
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • 7 professionelle effekter
 • Avancerede visuelle referencer
 • Hundredvis af alsidige Presets
 • VST, RTAS kompatibel
 • Kræver iLok2 Smart nøgle - sælges separat

Lexicon PCM indfødte effekter Plug-In bundle

detaljer
Den Lexicon PCM indfødte effekter bundle er en ekstremt kraftig og professionel plug-in-pakke, der er kompatibel med de fleste DAW? s. byder 7 effekter såsom pitch shift, kor, dual delay og stringbox bare at navne et par den Lexicon PCM effekter pakke giver dig en række værktøjer til finesse og blomstre din audio projekter.


iLok2 USB tilladelse kræves (sælges separat)

Produkt Ref: 38452

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

7 unik effekt Plug-ins

Den Lexicon PCM effekter Plug-in bundle ikke kun giver 7 unik effekt plug-ins, men også udnytter en meget brugervenlig lydkort med en række real-time visualizers for præcis visuel repræsentation af ændringer og proces finder sted på lyd.

Pitch Shift:

Den Lexicon® Pitch Shift algoritme kan bruges til at ændre tonehøjden af en kilde signal. Tonehøjden kan justeres ved hjælp af to typer: Musical eller procent. I Musical mode, kan tonehøjden justeres i halvtoner og/eller cent. I procent tilstand, kan tonehøjden justeres med en procentdel. Yderligere parametre er fastsat skræddersy kvaliteten af effekten. Pitch Shift plug-in kan bruges effektivt: lyden design for film, korrigere pitch, når konvertering mellem billedhastigheder, og skiftende tonehøjde af et instrument (typisk når enkelte noder er spillede, som i en guitarsolo).

MultiVoice Pitch:

Den Lexicon MultiVoice banen algoritme er en pitch shifter, men med et twist. Denne algoritme er en multi stemme delay indeholdende en uafhængigt kontrolleret pitch shifter på hver stemme. Den indeholder også feedback control som kan bruges til at oprette arpeggios. Tonehøjden kan justeres i halvtoner og/eller cent. MutiVoice banen algoritme har 6 samlede delay stemmer (3 delay stemmer pr. input channel). Hver stemme har uafhængigt justerbare delay tid op til 4,75 sekunder. MultiVoice Pitch plug-in udmærker sig ved fortykkelse af vokal, oprettelse af frodige skiftende effekter, eller at skabe langt-ude specialeffekter.

Native kor:

Chorus-effekten emulerer lyden af flere instrumenter af samme type, eller flere sangere, optræder i fællesskab. Chorus brugt til tykkere en lyd og skabe bevægelse. Den Lexicon® Chorus algoritme bringer denne rige, frodige, flimrende effekt til livet. Ved hjælp af kortere delay gange og indføre feedback, Chorus algoritme kan også generere flanger effekter. Omkvædet plug-in kan bruges meget effektivt på vokal, guitar, og alle andre instrumenter, som har i sagens natur lange sustain.

Native Resonant akkorder:

Resonant akkorder algoritme giver mulighed for flere delay stemmer til at blive tunet til at genlyd på specifikke noter. Det bruger impulsiv energi ved indgangene til ophidse seks resonant stemmer. Stemmer genlyd til en vis grad med ethvert input, men den mest effektive excitation indeholder alle frekvenser, som slagtøj. Andre instrumenter kan give en kvalitet af tonale atmosfære hvor visse noter stige ethereally fra baggrunden. Bruge Resonant akkorder plug-in til at oprette glinsende akkorder, mærkelige afringning forsinkelser eller virkelig bizar Værelse lyde.

Random Delay:

Den Lexicon Random Delay algoritme har den samme diffusion kontrol som dobbelt Delay algoritme, men det bygger på dem ved at tilføje yderligere LFO control og en anden delay parameter (kaldet 'Vandrer'). Parameteren Wander giver op til et sekund af yderligere delay tid for hver stemme. Stemmer konfigurerbare til enten randomisere eller ikke tilfældig. Tilfældige Delay plug-in er navnlig nyttig nemlig: multi-Tap Tape loops, tidlig refleksion modellering (placere tidlige refleksioner i stereo eller surround felter) og moduleret forsinkelser ( delay gange kan moduleres af signalniveauet, LFO eller tilfældige værdier).

Indfødte Dual Delay:

Den Lexicon dobbelt Delay algoritme er en state-of-the-art digitale delay generator. Det har 4 samlede delay stemmer (2 delay stemmer pr. input channel). Hver stemme har et uafhængigt justerbare delay tid op til 9,5 sekunder og uafhængige output og feedback control. Med ekstra EQ, filter, polaritet, pan og niveau control over hver af de delay voice output og feedback stier, dette plug-in giver utrolig control over effekten. Dobbelt Delay plug-in-er den gå til plug-in for at skabe moderne og vintage delay effekter såsom slapback, echo, tape echo, digital delay, ping pong, eller dobbelt tracking.

StringBox:

Når der er god energi på hyppigheden af en streng vibrere denne streng af sympatisk resonans. Ved at holde forskellige kombinationer af taster, kan en spøgelsesagtig harmoni oprettes. Den Lexicon® Stringbox algoritme er en resonator, der simulerer denne effekt. Det har 88 virtuelle strygere og tillader brugeren at vælge, hvilke strenge er holdt nede. Parametre giver control over tuning, panorering, før delay, tone, chorus, niveau, forfald og dæmpning. Stringbox plug-in opretter uhyggelig og æterisk effekter. Det er ulig noget andet i din plug-in arsenal.

Funktioner og specifikationer:

 • 7 sonically strålende Lexicon virkning moduler
 • Hundredvis af alsidige presets
 • Multi-platform kompatibilitet: Windows® XP, Vista og 7; Mac® OSX 10.4--10,8 PowerPC og Intel (32 & 64-bit)
 • Formater, der arbejde problemfrit i VST, Audio Unit, eller RTAS kompatibel DAW
 • Grafisk real-time display til at visualisere effekten på forskellige måder
 • Stereo/fase meter for at sikre mono kompatibilitet
 • Forudindstillinger kan være gemt i en DAW-uafhængig format, som giver mulighed for Custom forudindstillinger overføres mellem DAWs
 • Fuld parameter control og automation
 • Input, output og feedback meter for hurtig vurdering af audio niveauer inden for algoritmen

iLok2 autorisation kræves (sælges separat)