KRK 12S aktiv subwoofer

kr. 5.980 NORMAL PRIS kr. 6.740 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • 12 tommer Kevlar driver kegle
  • Termisk og overload/clip beskyttelse
  • Metal grille
  • Buet højttalerskærm.

KRK 12S aktiv subwoofer

detaljer

KRK12s powered subwoofer forbedrer enhver professionelt og projekt studiemonitor system ved at levere prærcis gengivelse af bas frekvenser ned til 34 Hz. I årtier har KRK subwoofere været valget for high definition lavfrekvent monitoring, der inkluderer nogle af de mest prestigefyldte studier rundt om i verden.

Produkt Ref: 20716

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

KRK12s indeholder nu en større lavfrekvens driver til forbedret præstation, der er inden for budgettet af selv det mest beskedne hjemme- eller projektstudie, dog giver den en præstation ledere i musikindustrien, såsom Martin Harrington sangskriver og producer for kunstnere som Celine Dion, Stevie Wonder, Kylie Minogue og Natalie Imbruglia, kan værdsætte.

KRK12 indeholder en special designet buet højttalerskærm front plade, der praktisk talt eliminerer diffraktion forvrængning og øger den rene bas gengivelse ned til 34 Hz fra den 12-tommer Kevlar vævede high excursion driver kegle.

Den internt monterede power forstærker giver en 225W RMS udgangseffekt, der leverer 110dB musik og 113dB peak lydtryksniveau. Line-out, high-pass crossover er fastsat ved 80 Hz med et subwoofer lavpasfilter variabelt fra 50 Hz til 130 Hz.

Denne frekvens præstation spændevidde gør KRK12s til det ideelle valg til de fleste eksisterende monitorssystemer. Kabinettet har XLR, 1/4-tommer TRS og RCA input, og XLR og RCA outputs, et lydstyrke kontrolsystem med en spændevidde på - 30dB til +6dB, subwoofer/line-out bypass, phase reverse kontakt og ground lift kontakt.

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.