Focusrite Scarlett 2i2 spiller bundt (2nd Gen)

 • Video 1
 • Video 2
 • Video 3
 • Video 4
5.418 kr. NORMAL PRIS 6.388 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 8 Februar 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 8 Februar 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: 352 kr.
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Perfekt pakke til musik skabere.
 • 2 i / 2 ud USB Digital Audio Interface.
 • Nye super-lav Latency Performance.
 • Prøve Vurder op til 192 kHz.
 • XLR/Line Combo indgange.

Focusrite Scarlett 2i2 spiller bundt (2nd Gen)

detaljer
Den Focusrite Scarlett 2i2 (2nd gen) er en 2 i / 2 ud USB audio lydkort designet til digital optagelse programmer, med to Scarlett mikrofon/Instrument forforstærkere og USB bus power. Scarlett 2i2 (2nd gen) forbedrer alle aspekter af den oprindelige Scarlett 2i2 design kan prale med super low-latency, nye metal få kontrol og en forbedret design. Frontpanelet funktioner to kombination indgange med naturligt klingende Scarlett mic preamps, så du kan optage vokal og instrumenter med lethed. Med dens slanke og kompakte design er Scarlett 2i2 ideel til hjemmestudie brug og bærbar applikationer ens. Denne pakke inkluderer også den Novation Launchkey 49 controller samt en lang række virtuelle instrumenter og Sennheiser HD 201 hovedtelefoner.

Specialtilbud - Focusrite's Plug-In kollektive bringer månedlige plug-in tilbud til alle registrerede kunder af nogen Focusrite produkt.

Produkt Ref: 74484

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Digital Audio optagelse løsning

Focusrite Scarlett 2i2 (2nd Gen) byder på alt hvad du behøver at gøre din computer til en digital optagelse løsning, forbedre på sit oprindelige design til at levere maksimal lydkvalitet og præstation. Interfacet har et 2 i / 2 ud konfiguration, byder på to kombination indgange, der gør det muligt for at tilslutte både mikrofon og instrumenter. Nyligt udformet instrument-indgange giver dig mulighed for at optage ethvert instrument input selv de mest krævende guitar pick-ups. De to 1/4 " afbalanceret jack udgange kan du tilslutte din lydkort til studio monitorer til mix og mastering formål. Der er også en 48V phantom power switch, der tillader dig at forbinde og power kondensatormikrofoner, perfekt til studio-kvalitet indspilningerne.

Forbedret Design og funktionalitet

Scarlett 2i2 er blevet forbedret tifold med en række nye funktioner og funktioner, der forbedrer præstation og lydkvalitet. En af de mest fremtrædende opgraderinger er den nye super-lav latency præstation. Super-lave roundtrip latency forbedrer præstation og effektivitet ved at minimere den delay mellem det oprindelige signal og det forarbejdede signal på computeren. Det er altafgørende, når du optager vokal eller instrumenter, da det giver dig mulighed for at optage signaler så tæt på realtid som muligt.

Scarlett 2i2 nu opererer på en sample rate op til 192kHZ for maksimal lydkvalitet, perfektionere til at opfange høj kvalitet optagelse fra både mikrofoner og instrumenter. Scarlett Mic Forforstærker er også blevet forbedret med en mere selv gevinst struktur, så du kan præcist indstille din niveauer, strømline din arbejdsgang. Derudover har Focusrite inkluderet analog beskyttelse kredsløb for både input og output til bekæmpelse mod uønskede strømstød.

Ny Software Bundt

Scarlett 2i2 er også udstyret med en helt ny softwarepakke, giver dig alt hvad du behøver for at optage, redigere og bland dine optagelser. Den nye software bundle inkluderer: rød 2 & 3 Plug-in Suite, Softube tid og Tone Pack, Ableton Live Live tændt musik at gøre software, Novation Bass Station VST med AU Plugin-synthesizer, 2GB Loopmasters lyde og prøver plus Pro tools første (første Focusrite Creative Pack). Denne software bundle giver dig alt hvad du behøver du får startet op fra boksen. Tilføjelsen af de Pro Tools første (første Focusrite Creative Pack) tilføjer til sin funktionalitet, giver dig med de Pro Tools første software og 12 gratis plug-ins.

Kompakt, Robust konstruktion

En af de mest oversete funktioner af denne audio lydkort er dens kompakte størrelse og letvægts chassis, hvilket gør lydkort meget transportabel. Med sin bærbar design Scarlett 2i2 kan blive transporteret nemt i en rygsæk eller andre bæretaske, så du kan bruge din lydkort, uanset hvor du er. Dette kan være en fordel for samarbejde med andre musikere, der ikke måske har det samme udstyr som du eller for optagelse i forskellige steder fra dit hjemmestudie. Opsætningen er nem, blot tilsluttes computeren via USB-kablet Scarlett 2i2 og starte optagelsen, eliminerer behovet for overdreven opstillingstid og eksterne strømforsyninger.

Interfacet selv er konstrueret fra en rød anodiseret aluminium unibody chassis for maksimal holdbarhed samt ser meget stilfuldt. Overvågning og niveau control håndteres af frontpanel kontrol byder på en stor monitor/hovedtelefoner niveau dial plus individuelle kontrolelementer for instrument og mikrofon input. Den bageste del af lydkortn har 2 monitor udgange (RCA phono) til at forbinde studio monitorer til monitor af applikationer.

Pack indeholder

 • Focusrite Scarlett 2i2 (2nd Gen)
 • Novation Launchkey 49 Controller Keyboard
 • Rob Papen Predator virtuelle Synth
 • Synthogy Ivory II flygler Software
 • Toontrack EZKeys Classic Electrics Software
 • Sennheiser HD 201 lukket hovedtelefoner

Focusrite Scarlett 2i2 funktioner

 • To naturligt klingende Scarlett mic preamps med masser af endda vinde
 • To nyligt designet instrument indgange, designet til alvorligt hot opsamlinger
 • Klasse-førende omlægning og sample satser op til 192kHz/24 bit
 • En Hovedtelefonudgang med gevinst control
 • Super-lav ventetid til at bruge din plug-ins i realtid uden brug af DSP
 • Tilslut professionelle studie monitor bruger to 1/4 " afbalanceret jack udgange
 • Kompakt og hård nok til at tage med overalt
 • Drevet af USB, så du ikke behøver at bære et strømkabel
 • Includes Pro Tools | Første Focusrite Creative Pack og Ableton Live Live Lite
 • Alle de ekstra software og loops du har brug at starte optagelsen

Focusrite Scarlett 2i2 systemkrav

 • Mac OS X Yosemite, EL Capitan
 • Windows 8.1, Windows 7, Windows 10

Bemærk: Scarlett 2i2 (2nd Gen) er klasse kompatibel på Mac, driveren vil være nødvendig for PC
Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.