Enhed Audio Super Rock tovejs-Powered Studio Monitor

19.447 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 21 December 2016
GRATIS Levering.

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 58270

 • 8'' hav brugerdefinerede basenhed.
 • Mundorf Tweeter.
 • Forseglet baltisk Birk kabinet.
 • Corian 30 mm Front baffel Design.
 • Balanceret XLR-indgang

Enhed Audio Super Rock tovejs-Powered Studio Monitor

detaljer
Enhed Audio Super Rock er en tovejs aktiv studio monitor med en 8" Hav brugerdefinerede aluminium basenhed der leverer forbløffende dynamik og en kegle og lavt tab gummi surround designet til at eliminere kegle kant resonans og forvrængning. En lang, høj temperatur voice coil giver super lav forvrængning og høj effekt håndtering kapacitet.

Produkt Ref: 58270

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

En Mundorf (AMT) luft bevægelse Transformer diskant har utrolig lav forvrængning tal, lav tværs over punkt, fremragende forbigående reaktion og velovervejet spredningsegenskaber, der leverer sømløse Inter driver sammenhæng.

Super Rock er udstyret med en 100 Watts diskrete bi-polar lav feedback forstærker med brugerdefinerede sår transformers designet af forstærker guru Tim de Paravicini af esoterisk Audio Research. Dedikeret LF og HF sektioner resultere i en meget hurtig, ren og forbavsende præcis lydgengivelse.

Kabinet colourations er holdt på et minimum med en redesignet Corian foran vingen. Dybde er op fra 12mm til en enorm 18mm med stor radius kanter at reducere refleksioner og forbedre billeddannelse. Ligesom The Rock MKII, The Super Rock byder på den samme opmærksomhed for detaljer og er lavet af 18mm, 9-lags Østersøen Birk krydsfiner i stedet for ringere MDF ofte brugt.

Super sten er ideelle som nær eller midten af feltet monitore og kan bruges i en 2.1 eller 5.1 systemkonfiguration når indgået et samarbejde med en lavine sub woofer eller brugt som stikker i en Boulder 5.1 surround system på grund af deres meget konsekvent sonic signatur.

Funktioner

 • 220mm (8") hav basenhed
 • Mundorf (AMT) diskant
 • Forseglet baltisk Birk 18mm (. 75?) Krydsfiner kabinet
 • Corian 30mm (1.2?) Forreste lyddæmper Design
 • 2 x diskrete A / B forstærkere af esoterisk Audio Research (100 watt total)
 • Balanceret XLR-indgang
 • 35Hz - 38kHz +/-3db
 • 354mm D x 268mm W x 406mm H
 • 13.9" D x 10.5" W x 16" H
Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.