DISC SSL Sigma DAW automatiseret SuperAnalog opsummering motor

kr. 27.962 NORMAL PRIS kr. 28.388 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Arbejder med alle storre DAW herunder Pro Tools, logik, Ableton
 • 16 fleksible kanaler Switchable mellem Stereo eller Mono
 • Uafhaengige Main og suppleant overvage udgange
 • 2 stereo-Mix busser med enkelte Stereo Indsaet punkter
 • Direkte udgange pa alle kanaler

DISC SSL Sigma DAW automatiseret SuperAnalog opsummering motor

detaljer
SSL Sigma DAW automatiseret SuperAnalog opsummering motor giver dig en måde at indfange den klassiske lyd af en SSL-konsol, til brug med din favorit DAW, bekvemt til huse i en rackmonterbar enhed. SSL Sigma funktioner 16 stereo input kanaler, der kan skiftes mellem mono og stereo, lige op til 32 kanaler, når det kommer til at blande ned. Front-panel er også udstyret med lyse og præcise LED niveaumålerne på alle kanaler plus to stereo-mix busser med dedikeret output og individuelle stereo sæt punkt. Desuden SSL Sigma leveres komplet med Delta - Control (D-Ctrl) plug-in der tillader dig at automatisere kanaler volumen nemlig tilføjede bekvemmelighed.

Produkt Ref: 43831

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Fleksibel DAW Integration

SSL Sigma leverer 16 stereo input kanaler via DB25, der kan skiftes mellem mono og stereo til at øge mængden af kanaler til 32 på mixdown. Hver af indgangene medtaget enkelte direkte udgang til routing din individuelle kanaler tilbage i din valgte DAW. SSL Sigma også funktioner to par af stereo mix busser, hver komplet med dedikeret output plus stereo insert for udnytte parallelle kompression. Ligeledes er en & lsquo; Studio Monitor & rsquo; sektion, der indeholder to par af monitor udgange og en separat kunstner monitor udgang til signal routing med forreste og bageste udgang forbindelser. SSL Sigma er designet til at bringe den analoge lyd og karakteristika og integrere det med din favorit DAW. Det udnytter MDAC teknologi for at indarbejde SuperAnalogue & handel; Bland buss fra SSL & rsquo; s dualitet og AWS konsoller, komprimeret i en letvægts 2U rack design. SSL Sigma selv kommer komplet med Delta - Control (D-CTRL), en software plug-in, der tillader dig at automatisere og control SSL Sigma direkte fra din computer.

Alsidig tilslutning

SSL Sigma har også et stort udvalg af analoge tilslutningsmuligheder, så du kan distribuere en række eksterne lydenheder til enheden og din DAW. Dette forbedrer din generelle arbejdsgang og gør det muligt at udnytte den analoge karakter og toner, normalt forbeholdt større SSL konsoller. Bagpanelet af SSL Sigma tilbyder en række XLR tilslutninger så du kan tilslutte alt fra monitore til mixere. Det er også udstyret med en række digital tilslutning herunder 25-pin D-type stik som godt som et stereo ¼ & rsquo; & rsquo; hovedtelefonstik og Footswitch stik også inkluderet er et 8P8c modulator RJ-45 stik og USB-B port for tilslutning SSL Sigma til din computer. / p >

Sen Control

SSL Sigma også leveres komplet med en Remote programmer, der tilbyder fuld control af alle Sigma & rsquo; s funktioner samt giver dig mulighed for at gemme og huske dine foretrukne indstillinger. Programmerne kører på en Mac, PC eller iOS tablet enhed, tilslutning til din workstation via Ethernet. Intuitive og ergonomisk brugerlydkortn giver dig tre vigtigste paneler af control samt opsætningen af afsnittet Master, kanal Control og globale indstillinger parametre.

Design & konstruktion

Den lille, men mighty design af SLL sigma har en all-metal-kabinet, der er meget holdbare samt reducere samlede temperatur. Frontpanelet af SSL Sigma giver dig med en lys LCD-niveauangivelsen på hver enkelt kanal. Denne frontpanelet niveaumålere give dig en præcis visuel feedback på alle dine signal niveauer i en lys LCD-skærm, ideel til lav-lys miljøer såsom mørkere studios.

Funktioner

 • Avanceret DAW automation drevet SSL SuperAnalogue mix motor
 • Arbejder med alle større DAW herunder Pro Tools, Logic, Cubase/Nuendo, Ableton Live Live
 • 16 fleksible kanaler individuelt switchable mellem stereo eller mono for op til 32 kanaler på mixdown
 • 2 stereo-mix busser med individuelle stereo indsætte point
 • Uafhængige Main og alternative Monitor udgange
 • Direkte udgange på alle kanaler
 • TalkBack facilitet med justerbar Dim niveau
 • Intuitiv cross platform opsætning og konfiguration af software interface
 • Høj hastighed eksterne MIDI control via enkelt Ethernet-kabel
Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.