DISC Rob Papen eXplorer III, VST Collection (Crossgrade)

kr. 2.008 NORMAL PRIS kr. 2.142 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • Særtilbud: Opgradere til eXplorer IV gratis
  • Rob Papen eXplorer Crossgrade
  • Crossgrade fra enhver Rob Papen VST du ejer
  • Inkluderer 6 instrumenter og 4 FX enheder
  • Mac og PC kompatible

DISC Rob Papen eXplorer III, VST Collection (Crossgrade)

detaljer

Rob Papen er en af verdens førende lyddesignere og i de sidste par år har han udgivet en serie af multi award vindende høj kvalitet software plug-ins som er blevet afgørende værktøjer for mange af verdens s førende musik producenter. Nu kan du købe hele Rob Papen indsamling i en enkelt pakke - eXplorer 3.Særtilbud: Når din crossgrade til eXplorer III, vil du modtage en opgradering til eXplorer IV gratis. Dette betyder, at du får den nyeste version af eXplorer Predator 2 og alle de utrolige nye funktioner og forudindstillinger for uden ekstra omkostninger, som RP-verbum 2 når det er frigivet senere på året.Bemærk: Den nåde periode nemlig eXplorer III Køb/opgraderinger strækker sig tilbage til 1st juli 2016 og løber gennem til 30 September.

Produkt Ref: 48128

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Denne samling inkluderer

Blå 2

Blå II er en kraftig, bruger venlig cross fusion virtuelt instrument synthesizer udviklet af Rob Papen der er meget alsidigt og består af seks oscillator moduler giver mulighed for en række bølge typer skabe forskellige stilarter af lyd, 4 Fx processorer, som kan bruges i fællesskab og hver indeholder 35 enkelteffekter, ti LFO for graduering, to analoge multimode filtre og mange flere!

Predator og Predator FX

Predator er en phat klingende killer synthesizer, der kombinerer inspirerende presets og førsteklasses funktioner til at gøre dette til din gå til synth for moderne musikproduktion. Predator er fyldt med kraftige funktioner som Preset Morphing, Intelligent Preset Variation, MIDI og Synth styrbar FX, unisont Detune, akkord hukommelse og en mageløs alsidig Arpeggiator.

Klinge

Kernen i VINGEN ligger Harmolator, klar til at vride og omdanne dit musikalske sind. Et tilsætningsstof syntese system, der i stedet for ved hjælp af systemet med skiftende tilsætningsstof deltoner, bruger globale kontrol, som fange essensen af tilsætningsstoffet synth i en intuitiv måde at gøre oprettelsen af lyder meget nemmere end at bruge andre additive synthesizere.

Punch

Punch er en unik lyd, men også en indbygget sequencer, giver dig mulighed for at brugeren har flere mønstre på din finger tips. Disse riller kan udløses i et live-miljø til at opbygge en sang, men er også fantastisk til bare improvisation og jamming! Du kan kan bruge syntese til at bygge din egen unikke klingende trommesæt, men også dine egne prøver kan indlæses i Punch til at fuldføre din sæt. Dine lyde kan derefter blive udformet ved hjælp af fantastiske funktioner, filtre og enorme synth effekt vi alle kender fra andre RP synthesizere.

SubBoomBass

SubBoomBass er blevet omhyggeligt udformet for at give dig redskaber til at skabe friske nye bas linjer, og er fyldt med store mængder af lave ende ammunition til at detonere dine spor! SubBoomBass inkluderer unikke tuned tromme slagtøj prøver, som er fantastisk til Hip Hop og RnB basser, men kan også brugt til at tilføje rytme smag til dine spor. Ligeledes indskrive ud den innovative "Wave-sekvens"-funktion, som vil åbne op for helt nye sonic muligheder for din musik.

Rytmeguitar

Ved hjælp af RG på sequencer er det muligt at oprette Klassiske rytmeguitar riller, men ud over dette kan du bruge synthesizer funktioner og effekter for at gøre friske nye edgy guitar riller. For at spille i rillerne bruger RG et keyboardlayout af store akkorder og molakkorder, hver med to sekvens mønstre (A eller B) indstilling. Det er kun et spørgsmål om at ramme en enkelt note i rækken store keyboard eller mindre keyboard rækkevidde og groove spiller.

Fordreje FX

RP-fordreje er ikke bare en forvridning enhed, men meget mere. Forvrængning enheden inde i RP-fordreje kan kombineres med en analog modellerede filter, kompressor og widener enhed. Disse enheder kan bestilles igen, men kan også være slået til eller fra. Så i kasser ønsker du kun en stor analog modellerede filter.RP-fordreje kan tilbyde dette. Eller kun den unikke widener enhed, som er fantastisk til at udvide et kedeligt mono spor.

Delay FX

RP- Delay er en unik forsinkelse med særlig fokus på nogle meget specielle funktioner, herunder helt nye FX routing! For at forklare, kan den lyd sidebøjle reverse input, mens samtidig vende en af de forsinkelse linjer. Omvendt lyden kan også udløses via et midi keyboard, skaber helt nye lyde, og sende dem til sidebøjle med filter og forvrængning!

Verbum FX

Når det kommer til uberørte, autentiske rumklang, det? s den algoritme, der tæller RP-verbum er frugten af Rob Papen? s årtiers undersøgelse af rumklang og endeløse timer af udforskning, afprøvning og tweaking af Rob og Jon Ayres. Resultatet er en musikalsk rumklang, der bringer en en unik dimension og fylde til dine mix.

Amod FX

RP- AMOD funktioner Klassiske lyd graduering FX herunder Phaser, Flanger, Chorus, Ensemble og Tremelo, men hvad adskiller dette plugin er, at du kan også ´tempo-sync´them til din musik samt bruge to FX samtidig i forskellige routing konfigurationer.

Systemkrav

  • PC: 32/64-bit VST, AAX For Windows Vista / Windows 7 / Windows 8
  • Mac: 32/64-bit AU, VST og AAX til OS X 10.6 eller højere
  • Seriel/licens System med aktivering mens optagelse af produktet