Blå Yeti Pro professionel USB-mikrofon

2.211 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 16 November 2016
GRATIS Levering.

Tilføj til kurv

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: 144 kr.
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

Produkt Ref: 19401

Blå Yeti Pro professionel USB-mikrofon

detaljer

Yeti Pro er verdens første USB-mikrofon kombinere 24 bit, 192 kHz digital optagelse opløsning med analoge XLR output. Featuring tre brugerdefinerede kondensator kapsler og fire forskellige mønster indstillinger, kan Yeti Pro hente digital lyd med op til fire gange den klarhed findes på cd'er.

Produkt Ref: 19401

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Yeti Pro indeholder et hypermoderne A-D converter chip og separat analoge kredsløb sti for usewith professionel studio mixere og preamps. Du får også en indbygget hovedtelefon forstærker til nul-latency monitor, og direkte kontrolelementer til hovedtelefon bind, mønster markering, dæmper og mikrofon vinde. Så om du indspiller hjemme, i et studie (eller i Himalaya!) er Yeti Pro dit ultimative lyd løsning.

Legenden om Yeti fortsætter med de mest avancerede og alsidige multi-pattern USB-mikrofon roaming vilde i dag. Yeti Pro funktioner værktøjer og indspilning kapaciteter som normalt kræver flere mikrofoner og enheder, alle med enkelheden i plug 'n play USB-mikrofon.

Skrivebordet eller Studio, mulighederne er uendelige

Du kan hurtigt vælge fra hver af Yeti Pro fire mønster indstillinger (stereo, cardioid, retningsuafhængig, tovejs) ved blot rotere mønsteret selector drejeknap. Nedenstående diagram viser hvert mønster symbol, lydkilde retning, og foreslog indspilning programmer.

STEREO

Stereo tilstand er fantastisk til at optage et realistisk stereo billede. For at starte, peg mikrofonen ved lydkilde, du vil post ("forsiden" af mikrofonen er siden af mikrofon med blå mikrofoner-logoet). Afhængigt af instrument og/eller lyd, du vil opnå, skal du placere grill mikrofonens overalt fra 2 tommer til flere fod foran det lydkilde. Ved at centrere det lydkilde, får du lige beløb af signal i både venstre og højre kanaler. Hvis du vil lidt mere af signalet i den rigtige kanal, flytte det lydkilde lidt til højre side af mic (som hvis man er bag mikrofonen), og hvis du ønsker lidt mere af signalet i den venstre kanal, skal du flytte det lydkilde til venstre, (som hvis du er bag mikrofonen). Alternativt kan du registrere alt som centreret som muligt og let justere placering, når du blanding af optagelsen. Hvis du vil have lyd i den højre eller venstre kanal kun, bør du prøve at bruge cardioid, tovejs eller indstillingen retningsuafhængig og brugen af softwaren til hårdt-pan lyd til venstre eller højre.

CARDIOID

Cardioid er den mest almindeligt anvendte tilstand og kan være nyttig i de fleste enhver situation. Hvis du optager Vokal, en podcast eller en voiceover, er cardioid sandsynligvis det bedste valg. Når du optager i cardioid, plukket lyd direkte foran mikrofonen, mens lyden på bagsiden og siderne af mikrofonen ikke er afhentet. Derfor vil du arrangere kilde direkte foran mikrofonen. Cardioid vil levere den mest direkte, rige lyd, men tilbyder ikke så meget airiness eller tilstedeværelse som andre recording-modes.

RETNINGSUAFHÆNGIG

Retningsuafhængig betyder, at mikrofonen plektre op lyd ligeligt i alle retninger. Denne indstilling er perfekt til at optage en gruppe musikere alle spiller på samme tid, optage en samtale mellem flere parter omkring et værelse, et konferenceopkald eller eventuelle andre situationer, hvor du vil hente atmosfæren af «bliver der. «» Fordi lyden er plukket fra alle retninger i denne tilstand, er ikke afgørende i retningen af mikrofonen, men som en god tommelfingerregel, starte med at orientere forsiden af mikrofon på den primære lydkilde, du ønsker at registrere.

TORETTET

Torettede betyder, at mikrofonen samler op lyd på for- og bagside af mikrofonen, mens lyd til siderne er "afvist" eller ikke afhentet. Torettede indstilling er meget nyttig i at opnå en nuanceret, behagelig lyd, når du optager musikinstrumenter og er perfekt til at optage et interview med to eller flere gæster. Ved at placere mikrofonen mellem to eller flere fag (forsiden af mikrofon stativ over for en kilde, bag mikrofonen stativ over for en anden), kan du opnå en naturlig lyd uden kompleksitet ved hjælp af flere mikrofoner.

Funktioner/specifikationer:

 • Power kræves / forbrug: 500mA 5V (USB) / 48V DC (analog)
 • Samplefrekvens: 192 kHz
 • Bithastighed: 24 bit
 • Kapsler: 3 blå-proprietær 14 mm kondensator kapsler
 • Polar mønstre: Cardioid, tovejs, retningsuafhængig, Stereo
 • Frekvensområde: 20 Hz - 20 kHz
 • Følsomhed: 4.5mV / Pa (1 kHz)
 • Max SPL: 120dB (THD: 0,5 1 kHz)
 • Impedans: > 16 ohm
 • Udgangseffekt (RMS): 130 mW
 • THD: 0.009
 • Frekvensområde: 15 Hz? 22 kHz
 • Signal støj: 114dB
 • Dimensioner (extended i standby): 4.72"(12cm) x 4.92"(12.5cm) x 11.61"(29.5cm)
 • Kabel: 12 "Y-kabel og 3 M USB-kabel

SYSTEMKRAV:

 • PC: Windows 7, Windows Vista, XP Home Edition eller XP Professional USB 2.0 High Speed; 256 MB RAM (minimum)

 • Macintosh: Mac OSX (10.4.11 eller højere) USB 2.0 High Speed; 256 MB RAM (minimum)