BEHRINGER B2030A sandhed Active Studio Monitor, Single

kr. 1.238 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 8 Marts 2017

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 8 Marts 2017

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 3 års garanti: kr. 62
(Omfatter 60 dages tilbagebetalingsgaranti)

3 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 3 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 60 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 3 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

BEHRINGER B2030A sandhed Active Studio Monitor, Single

detaljer

Når det kommer til studio optagelser, du ærlighed. Faktisk i betragtning af hvor vigtigt din kunst er, bør du kræver det! Det er derfor Behringer designet B2030A Reference monitors til højttaler intet men TRUTH. De også lyd store tilsluttet din stereo eller din video surround system, men de virkelig blev bygget med studiet i sindet - hvor hver note du spiller eller synger er under konstant kontrol.

Produkt Ref: 24397

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Bygget på en arv

TRUTH B2030A har alle de store funktioner en standardstørrelse aktive TRUTH monitor pakket i en endnu mere kompakt kabinet! Grundet deres høj opløsning præstation, B2030A aktive 2-vejs reference studio monitors er perfekte til nearfield monitor ansøgninger: fra små blanding miljøer til multikanal surround opsætninger.

Lad størrelse narre ikke du

På trods af dens lille størrelse, kan TRUTH B2030A opnå en peak output i overstiger 113 dB SPL. Drevet af indbygget 80 og 35 Watt Forstærkere kombineret med en high-precision aktive crossover, give disse monitors ultra-linear Frekvensrespons fra 50 Hz 21 kHz.

Bundsolide bas

Bookshelf-stil hjem stereohøjttalere kan du virkelig narre, når det kommer til bas output, hovedsagelig fordi de ikke er designet til kritisk lytning programmer. Derfor optagelse ingeniører og producenter lytte til projekter gennem studio reference monitors eller studio-lønklasse hovedtelefoner. B2030A's long-throw 6,75 "polypropylen-membran basenhed leverer glatte, dyb bas hele vejen ned til 50 Hz. bas indhold, der ikke er overdrevet, som det kan være i hjemmet højttalersystemer. Bundsolide bas, der er en ærlig gengivelse af indspillede lyden, fuld af subtile nuance; lyden af fingre på strengene eller rush luft gennem de lange rør af en katedral orgel osv.

Hvorfor polypropylen basenhed?

Polypropylen er lys og stærk, at aktivere højttaler kegle at reagere meget hurtigt på hurtig transient toppe. Dette lav masse kegle materiale er også meget hårdere end papir, vigtigt, ikke kun bevare bas indhold integritet, men kritisk for mellemklasse nøjagtighed og definition. Deformation-resistente aluminium trykstøbt kabinet vedligeholder suspension integritet og giver meget effektiv stemme-coil køling, selv under ekstreme driftsbetingelser.

Ikke-Fatiguing, bred "Sweet staffage"

B2030A's HF (høj frekvens) indhold kommer courtesy af en ultra høj opløsning 0,75 "ferrofluid-cooled tweeter monteret på Behringers proprietære wave-guide. Mens nogle konkurrent studio monitors har en stærkt koncentreret "sweet staffage" (den optimale lyttende holdning til et par af højttalere), er Behringer's wave-guide designet til at oprette en meget mere generøs, bredere lyttende zone. Det betyder, at du ikke bære et hul i tæppe i at én stedet hvor alt lyder store. Du kan frit flytte rundt inde i stereo billedet til at finde det ideelle stedet i blandingen for subtile instrument eller effekter placering muligheder.

Du lider også ikke ødelæggelserne af "skærm træthed-syndromet," en lidelse, der kommer fra lytter til barske høj-mids og diskant indhold i timer på slutningen, selv under disse helaftens mix-ned sessioner, der virkelig kan teste dine nerver.

Forvente bedst

Behringer pakket 115-watt bi-amped teknologi (herunder en tid - og scene-optimeret aktive crossover) i hver B2030A, sikre, at du har enorme power reserverne skal du drev dem virkelig hårdt. Den entydige Behringer wave-guide og ekstremt lav forvrængning delefilter netværket producere en absolut lineær frekvenskarakteristik med fremragende lyd dispersion og stereo imaging.

Designet til at arbejde i dit miljø

Det ideelle miljø for at lytte er en plads, der er "flad" hverken også reflekterende (echoes) heller ikke også grundvandsbeskyttende (hvor lyden er dæmpet). Men da alle værelser ikke er de samme spordesign, alle TRUTH monitors kommer rustet til at fungere i en lang række situationer. Switches leveres til at tilpasse monitorsns lav - og høj-frekvens karakteristika for optimal præstation specifikt for dit lyttende miljø.

Velegnet til alle placeringer

Ideelt set bør alle højttalere placeres væk fra vægge til at sikre korrekt basgengivelse. Men frygt ikke, B2030A monitors funktion Room kompensation switche, så du kan placere dem mod væggene eller endda i hjørner. Vægge har tendens til at øge lavfrekvens indhold, og hjørner overdrive bas endnu mere, men monitorsn TRUTH kan være custom-skræddersyet til at give ærlige basgengivelse for din situation, med de enkle svip med en switch eller to.

XLR og 1/4 "input

B2030A er udstyret med servo-afbalancerede input XLR og ¼ "TRS stik til at håndtere en række lyd kilder. Takket være dets kompakte størrelse og magnetisk afskærmning, kan TRUTH B2030A placeres nær video monitors, computer monitors eller digital lyd arbejdsstationer.

Funktioner/specifikationer:

 • Ultra-Linear Frekvensrespons fra 50 Hz til 21 kHz med individuelle frekvens diagrammer

 • Indbyggede 125-Watt Bi-forstærker modul med enorme power reserve

 • Ultra høj opløsning ferrofluid-cooled tweeter

 • Long-throw 6 ¾ "basenhed med særlige polypropylen membran og deformation-resistente aluminium trykstøbt kabinet

 • Kontrolleret dispersion karakteristika og ekstremt store "sweet staffage" grundet den entydige Behringer bølge vejledning teknologi

 • Aktive delefilter netværk med 4th order Linkwitz-Riley filtre

 • Justerbar til et stort udvalg af akustisk betingelser og subwoofer drift

 • Separat kontrollerede momentbegrænseren for lav og høj frekvens overbelastning beskyttelse

 • Magnetisk afskærmningen tillader placering nær computermonitors

 • Servo-afbalancerede input med XLR og ¼ "TRS konnektorer

 • Højkvalitets komponenter og undtagelsesvis Robust konstruktion sikrer lang levetid

Yderligere specifikationer:

  Lyd input

  • XLR Connnector: Servo-afbalancerede input
  • ¼"TRS: Servo-afbalancerede input
  • Input Impedance: 10 k & # 937;
  • Max Inputniveau: 22 dBu

  Komponenter:

  • Tweeter: ¾ "Ferrofluid-cooled dome
  • Basenhed: 6 ¾ "polypropylen membran

  Forstærker:

  • RMS @ 0.1% THD: 70w
  • Peak Power: 125

  Delefilter:

  • Type: Aktive, 4th order Linkwitz-Riley
  • Delefilter frekvens: 2 kHz

  Spec:

  • Frekvens Response: 50 Hz til 21 kHz
  • Pres støjniveau: maks. 113dB SPL @ 1 m Par

  Strømforsyning:

  • Spænding/sikringer:
   • 100-120 V ~, 50/60 Hz: T2.0 A H 250 V
   • 220-230V ~, 50/60 Hz: T1.6 A H 250 V
  • Spænding/levering aktuelle:
   • 100-120 V ~, 50/60 Hz: max 1.0 a
   • 220-230V ~, 50/60 Hz: max 0,5 a

  Dimensioner:

  • Højde: 12,5 "- 317 mm
  • Bredde: 8 2/5 "- 214 mm
  • Dybde 8 1/3 "- 211 mm

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.