Apogee Quartet USB Audio Interface

 • Video 1
kr. 11.260 NORMAL PRIS kr. 12.851 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 22 Marts 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 22 Marts 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 732
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Let at bruge Touchpad og kontrol drejeknap
 • Ergonomisk design
 • Professional kvalitets AD/DA konvertere & mikrofon forforstærkere
 • 4 analog indgange og 8 analog udgange
 • Kommer med USB kabel og universal strømforsyning

Apogee Quartet USB Audio Interface

detaljer

Apogee Quartet er et professionelt USB audio lydkort til Mac-brugere med kvalitets funktioner til optagelse miljøer. Med en let at bruge touchpad og kontrol drejeknap, mange indgange og udgange, et ergonomisk kantet design, kvalitets AD/DA konvertere og mikrofon forforstærkere så er dette et fantastisk værktøj.

Produkt Ref: 29641

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Alle de indgange og udgange du skal bruge

Hvis 4 indgange for mikrofoner, instrumenter, keyboards eller linje indgange, MIDI kontroller eller keyboard kapaciteter og endda ekspansion med op til 8 digitale indgange ikke er imponerende nok så kan man også monitor og blande det hele i stereo, med op til 3 sæt højttalere eller i 5.1 surround. Dette er et audio lydkort der er designet for komfort og kvalitet.

Nem, kreativ kontrol

Kvartetten kan prale af et ergonomisk, kantet design og nem at bruge lydkort. Den har dobbelte fuld farvede monitorer for kritiske input og output detaljer, QuickTouch pads for let input/output valg og for at gennemføre det hele dertil også en enkelt kontroller drejeknap.

Kvalitet AD/DA konvertere og mikrofon forforstærkere

Kvartettens komponenter er nøje udvalgt i kritiske lytter tester, fra mic preamps AD/DA konvertere og clocking, så det besidder et højt effektivt kredsløbsdesign. AD/DA konverternee er optimeret af kvartettens effektive kredsløb og state-of-the-art komponenter for at give en forenklet signalvej. Dette giver utrolige transparente optagelser.

Mikrofon forforstærkere tilbyder problemfri og klik-fri overgange når gain stiger og falder op og ned af ad hele den forbløffende vifte af 0-75dB. Denne utrolige funktion lader dig dial in det perfekte niveau uanset om det er med kontroller drejeknap eller via softwaren. Alt dette sker imens den leverer ultra-lav støj og glatte, sprøde detaljer. Alle dynamiske, kondensator eller bånd mikrofoner er egnet til brug med kvartettens mikofon forforstærkere.

Dobbelt, høj opløsning monitorer for visuel feedback

Du kan få kritisk visuel feedback til optagelse og monitor via kvartettens to høje opløsnings OLED. Du kan se måling, niveauer, gruppering og fase, muting, phantom power og Soft Limit for alle indgange og udgange, alt dette uden at skulle kigge på din computer.

Hurtig og nem QuickTouch pads

Med QuickTouch pads så er det nemt at få adgang til alle afgørende optagelser og monitor funktioner. Alt du skal gøre er at trykke på en af QuickTouch pad'erne på kvartettens top panel for at vælge et input eller output og derefter bruge kontroller drejeknappen for at justere din plan. Alle input og output touchpads har en LED highlight ring. Denne er lysere så du kan observere på et øjeblik hvilke input eller output er valgt.

Kvalitetsdesign

Kvartetten er bygget med trykstøbt aluminium og stål. Indridsnings-resistent display panelet er hærdet med UV-behandling. Grænsefladen som helhed er fast, kompakt og fantastisk for desktop-miljøet.

Til Mac

Som med alle andre Apogee produkter så er kvartetten designet til Mac og Apple's OS X. Fra Core Audio kompatibel højtydende USB-tilslutning til sin Mac-suited udeseende.

Apogee Quartet anmeldelser

"Jeg fandt tryk lydkortet så intuitivt at jeg næppe lagde mærke til at der kun er én knap til at justere alt. Forforstærkere er også værd at nævne da de er usædvanligt rene og lyder meget fokuserede og producerer fremragende resultater selv med dynamiske mikrofoner. " - Sound on Sound

"Det store sortiment af studio kontrol blæste os fuldstændig væk. Lydsporene lød fantastiske og evnen til at kontrollere flere monitorer er en rigtig luksus. " -M musik & musikere

Funktioner og specifikationer

Klik på linket ovenfor for yderligere specifikationer af denne Apogee Quartet.

Interface

 • 4 analog indgange:
  • Kombination linje (afbalanceret + 20dBu max)
  • Mikrofon/instrument (+ 20dBu / + 14dBu max)
  • 4 mikrofon forforstærkere med op til 75dB gain
  • Valgbar 48v phantom power, blød grænse og fase inverter
 • Digitale indgange:
  • ADAT/SMUX Input, 8 kanaler, 2 Toslink stik, 44,1 kHz til 96kHz
  • MIDI input (USB-A stik)
 • 8 analoge udgange:
  • 6 afbalancerede linje udgange, + 20 dBu maksimale output niveau
  • 1 uafhængig 1/4" stereo hovedtelefon udgang
 • Digitale udgange:
  • MIDI-udgang (USB-A stik)
  • Ord ur output på BNC-stik
 • A/D og D/A konvertering: 24 bit / 192kHz
 • 2 top panel høj opløsnings OLED-skærme
 • Kontroller drejeknap
 • 6 touchpads for direkte valg af input og output
 • Inkluderet: 2 meter USB-kabel, universal strømforsyning og quickstart guide
 • Din ordre kan leveres med en adapter
  Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.