Om akustisk behandling

Akustisk behandling kan omdanne et lokale med en forvrænget og klodset lyd til et skarpt, klart og lyst-lydende værelse. Den rigtige akustik er et must til optagelse, mixing og mastering. Hvis mix-miljøet har akustiske problemer, kan dette betyde at mixene kan lyde forskellige når de spilles andetsteds.

Vi ved, hvor vigtig Akustik kan være på Gear4music.com og hvordan rigtig akustisk behandling kan hjælpe til at give bedre arbejdsmiljøer til producenter, lydteknikere og musikere. Med dette i tankerne har vi et stort udvalg af akustiske produkter og behandlinger fra førende producenter, herunder Vicoustic og Primacoustic. Vælg mellem forskellige typer akustisk behandling såsom scatter-blokke, der kan manipulere et lokales lyde uden at miste dets naturlige stemning, og pakkeløsninger.

Akustisk behandling nyheder

SE Electronics Reflexion Filter plads lanceret!

SE Electronics Reflexion Filter plads er en innovativ akustiske anordning, der tog to år af forskning til at skabe.... Mere »

Focusrite, Novation og KRK Pris Drops - alle slutter 28 februar!

Spar pa udvalgte Focusrite, Novation og KRK gear, tilbyder tilgaengelig for en begraenset periode.... Mere »

Native Instruments maskine Studio lanceret

Native Instruments har annonceret udgivelsen af Maschine Studio, en computer-baseret produktion arbejdsstation, der fungerer lige så godt for professionel præstationer.... Mere »

Akustisk behandling

Første 150 produkter viser