Hovedtelefoner & Studie Monitors

Hovedtelefoner og Studio monitors er essentielle for dem, der er arbejder med optagelser, mixing eller produktion. For at opnå det perfekte mix er det afgørende at have det korrekte udstyr. Hos Gear4music.com har vi et omfattende udvalg af hovedtelefoner og studio monitors til at give dig den bedste og mest præcise lyd indenfor dit budget.

View All Information

Mest populære Studio monitore

Lær mere om hovedtelefoner

Hvad er forskellene mellem Open- og Closed-Back hovedtelefoner?

Mens der findes mange forskellige typer hovedtelefoner til salg for øjeblikket, falder de generelt under to særskilte kategorier - den "åben-bag" og "lukket-bag".

På de første, såsom en AKG K99 Semi Open, er bagsiden af hvert ørestykke åben, hvilket betyder at lyden ikke er isoleret og kan undslippe. Mens dette gør dem mindre egnet til et studio miljø - hvor kritisk lytning er stærkt nødvendigt - tilbyder de en åben og klar lyd, som man kan lytte til i længere perioder.

I modsætning kan Closed-Back hovedtelefoner være trættende, hvis de anvendes kontinuerligt over en længere periode, fordi bagsiden af ørestykket er lukket og lyden er isoleret. Dette kan være meget nyttigt for mennesker såsom DJ's, da de har en solid basgengivelse og arbejder i et støjende miljø såsom en natklub. Alternativt kunne isolerede lyde fra enheder såsom Beyerdynamic DT770 Pro hovedtelefoner være gode til studio teknikere og musikere, da de ikke ønsker at lyden skal slippe ud.

Hovedtelefon & monitor nyheder

Marshall forstærkere Start pladeselskab

Den ikoniske britiske forstærker selskab har nu dykket ned i pladeindustrien.... Mere »

Musikmesse 2016: AKG annoncere C7 kondensatormikrofon og K872 Reference hovedtelefoner

AKG af HARMAN debut C7 reference condencer vokal mikrofon og K872 reference hovedtelefoner på Musikmesse 2016.... Mere »

Marshall afsløre Major II Bluetooth hovedtelefoner

Marshall har officielt løftet låget på deres seneste sæt hovedtelefoner - Major II Bluetooth.... Mere »