Yamaha RX-V577 AV Receiver, sort

 • Video 1
 • Video 2
 • Video 3
 • Video 4
3.735 kr. NORMAL PRIS 4.344 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 26 Januar 2017
GRATIS Levering.

Tilføj til kurv

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: 243 kr.
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

Produkt Ref: 50315

 • 7 kanals Surround Sound.
 • Musik Streaming og AV Controller App.
 • nyeste HDMI Version understøttes.
 • Virtuelle biograf FRONT.
 • Indbygget Wi Fi

Yamaha RX-V577 AV Receiver, sort

detaljer
Yamaha RXV577 er et 7,2-kanal højtydende netværk AV-modtager, der har fantastisk lydkvalitet og balance. Det understøtter også WiFi, den nyeste HDMI version, 4K upscaling, AirPlay og HTC forbinde.

Produkt Ref: 50315

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Indbygget Wi-Fi

Yamaha RX-V577 funktioner indbygget Wi-Fi, der gør det muligt at forbinde til routeren hjem og giver dig mulighed at bruge network lyd og musik streaming-tjenester. En router er ikke obligatorisk Tak til RX-V577 Trådløs direkte funktion, der tillader dig at afspille musik direkte fra din smartphone eller Tablet-PC via AV Controller apps musik spille funktion, Ios's AirPlay og meget mere.

High-Definition Video støtte

Yamaha RX-V577 vil understøtter HDMI 2.0 og 4K Ultra HD 50 Hz/60 Hz-signal pass-through til output motion-glat high definition-videoer.

Denne AV-modtager HDMI input/output understøtter 4K Ultra HD billede pass-through. Denne modtager er i stand til at passere 4K Ultra HD data fra kilden til monitoren for billedklarhed langt videre end de nuværende standarder.

Musik Streaming

Yamahas RX-V577 understøtter AirPlay, som giver dig mulighed for at streame musik fra et stort udvalg af Apple-produkter, såsom iPod Touch, iPhone, iPad og også enhver Mac eller PC at funktioner iTunes.

Du kan også streame sange ved at bruge Spotify forbinde. RX-V577 giver perfekt, uafbrudt lyd takket være dens evne til at problemfrit forbinde til Spotify, for eksempel når du har lyttet på din smartphone uden for og komme indeni, sangen straks streams til din AV-modtager. Oven i dette kan du modtage opkald og redigere spillelister, mens du lytter til din musik. HTC Connect kan du streame musik til din AV-modtager trådløst fra en HTC telefon.

På frontpanelet af RX-V577 er en USB-port, der tillader dig at forbinde Smartphones, iPods og tablets, dette også afgifter dine enheder. Denne måde at spille musik overføres direkte til AV-modtager, hvilket betyder, at der er ingen tab af signal eller interferens dermed give fantastiske, høj kvalitetslyd. Den medfølgende fjernbetjening kan du betjene dine enheder musik afspilningsfunktioner også.

Total renhed koncept

Total renhed konceptet inkluderer høj drevet forstærker teknologi, høj renhed pre forstærkning, Vibrationsdæmpende teknologi og uafhængige ren strømforsyninger. Ned til mindste detalje, er disse AV-receivere designet med fuld vægt på det højest mulige lydkvalitet. YPAO-R.S.C. analyserer rumakustik og måler forskellige højttaler karakteristika, så kalibrerer lyd parametre for at opnå optimal lyd på nogen af otte lytter holdninger. YPAO volumen gælder loudness EQ korrektion for automatisk at justere høj og lav frekvens niveauer som volumen forandringer. Brug YPAO måleresultater, er EQ korrektion optimeret til din Systemindstillinger og lyttemiljø.

Brugervenligt

Yamaha RX-V577 har en høj resoloution monitor med klare og enkle menuer, der inkluderer en valgbar statuslinje, der viser indgangskilde, lydstyrke, DSP tilstand og audio-format.

Trykke på en SCENE beføjelser på AV-Receiver og vælger indgangskilde og DSP tilstand. Du kan re-sæt knapper for forskellige kilder ved at vælge en kilde og DSP-tilstand og derefter trykke på en SCENE i mere end tre sekunder.

Oprindelige DSP-teknologi

Denne AV-modtager er udstyret med en række gode programmer, der bruger DSP-teknologi. Brug AV Controller-programmet til at justere DSP parametre til din præference til at matche typen musik/film/humør.

Virtuelle CINEMA DSP

Virtuel CINEMA DSP bruger 2 fronthøjttalere til at producere virtuelle 5-kanals surroundlyd, der er fyldt med realisme. Funktionen til virtuelle biograf FRONT kan du placere to surround-højttalere og en centerhøjttaler på forsiden for at nyde virtuelle 5-kanals surround-lyd med endnu højere kvalitet og opløsning samt overlegen bageste virtuelle lyd lokalisering. Tilføjer to ekstra front tilstedeværelse højttalere giver en tre-dimensionelle klang ager, der giver dig en følelse af sin højde og dybde og den lodrette bevægelse af lyden. Du får mere fleksibilitet til at arrangere dine højttalere inde i stuen, sammen med nem nydelse af høj kvalitet surround sound.

CINEMA DSP 3D giver en bred, høj og tæt klang ager. HD-lyd formater dekodning kan du nyde HD Audio kilder. Virtuel tilstedeværelse højttaler giver 3-dimensionelle lyd uden faktiske brug af tilstedeværelse højttalere.

Rig bas

RX-V577 bruger eksklusive laveste forstærkning teknologi, der hjælper med at levere dyb og fyldig bas endnu formår at sustain god lokalisering og lyd balance selv med kompakt fronthøjttalere. Når en subwoofer brugt, det forbedrer omfanget af den hele lav række højttaler ordning, ikke kun de forreste højttalere, men også øge bassen fra subwooferen. Du vil nyde video og musik med lyd, der har ekstraordinære power og tilstedeværelse.

Kontrolelementet Subwoofer Trim forbedrer de lave frekvenser ved at undgå overlapning med fronthøjttaler output. Dette giver en renere, mere fokuseret lydfelt samtidig en problemfri frekvensgang. Subwoofer Trim adskiller lav subwoofer frekvenser renlig, dermed stabilisere den forreste scene samtidig en velafbalanceret forstærket baslyd.

AV Controller App

RX-V577 tillader brug af Yamaha AV Controller app og gør det muligt for dig at kontrollere strøm og lydstyrke, skal du vælge input og DSP tilstande og betjene andre funktioner fra en iPhone eller Android-enheder. Brug på 23 forskellige sprog og tilpasse lydkortn af skjule ubrugte ikoner og omdøbe funktioner. Der findes også en tablet version.

Funktioner

 • 7-kanal kraftig surround-lyd
 • 115 W pr. kanal (6 ohm, 1 kHz, 0,9 THD, 1 ch drevet)
 • 80 W pr. kanal (6 ohm, 20Hz - 20kHz, 0,09 THD, 2 ch drevet)
 • 135 W pr. kanal (6 ohm, 1kHz, 10 THD, STWM721 drevet, JEITA)
 • AirPlay, Spotify *, Pandora *, JUKE * musik-streaming-tjeneste og AV Controller app
 • * Musik servicetilgængelighed varierer efter region.
 • FLAC, WAV 192kHz / 24-bit, Apple Lossless 96 kHz / 24-bit afspilning
 • Gapless afspilning kompatibilitet tillader spille uden afbrydelse
 • HTC forbinde til musik streaming fra HTC forbinde kompatible smartphones
 • HDMI (6 / 1 out) med 4K Ultra HD pass-through til super høj opløsning billeder
 • Frontpanelet USB Digital tilslutning til iPod og iPhone
 • YPAO lyd optimering for automatiske højttaler setup
 • Ekstra bas beriger kraftig baslyd selv med små højttalere
 • Virtuelle biograf FRONT giver virtual surround-lyd med 5 højttalere i front
 • Overdrages forstærkere for bi-forstærker forbindelse og højttaler Zone B funktion
 • To subwoofer-udgange (samtidige udgange)
 • Multi sprog farve OSD for forbedret synlighed (engelsk, tysk, fransk, spansk, russisk, italiensk, japansk og kinesisk)
 • ECO mode operation for omkring 20 mindre strømforbrug

Specifikationer

Forstærker afsnit

 • Kanal: 7.2
 • Nominel udgangseffekt (1kHz, STWM721 drevet): 115 W (8ohms, 0,9 THD)
 • Nominel udgangseffekt (20Hz - 20kHz, 2ch drevet): 80 W (8ohms, 0,09 THD)
 • Dynamisk strøm pr. kanal (8/6/4/2 ohm):- / 120 / 140 / 170 W

Surround Sound behandling

 • CINEMA DSP: Ja (3D)
 • DSP programmer: 17
 • Virtuel tilstedeværelse højttaler: Ja
 • SILENT biograf: Ja
 • Virtuelle biograf FRONT: Ja
 • Dolby TrueHD: Ja
 • Dolby Digital Plus: Ja
 • Dolby Pro logik IIx: Ja
 • DTS-HD Master Audio: Ja

Audio-funktioner

 • Komprimeret musik forstærker: Ja
 • YPAO lyd optimering: Ja
 • Adaptive DRC (Dynamic Range Control): Ja
 • Indledende volumen & maksimal volumenindstilling: Ja
 • Audio Delay: Ja (0-500 ms)
 • 192kHz/24-bit DAC'er for alle kanaler: Ja (Burr-Brown)

Video-funktioner

 • 4K Ultra HD pass-through: Ja
 • HDMI 3D pass-through: Ja
 • HDMI Audio Return Channel: Ja
 • Dyb Color/x.v.Color/24Hz Refresh Rate/Auto Lip-Sync: Ja

Omfattende forbindelse

 • HDMI Input/Output: 6 / 1
 • HDMI-CEC: Ja
 • USB-indgang: iPod / iPhone, USB-hukommelse, bærbar lydafspiller
 • Front AV-indgang: USB / Mini Jack
 • Netværksport: Ja
 • Digital Audio Input/Output: Optisk: 1 / 0
 • Digital Audio Input/Output: Coaxial: 2 / 0
 • Analog Audio Input/Output: 4 (front 1) / 1
 • Component Video Input/Output: 2 / 1
 • Composite Video Input/Output: 4 / 2
 • Hovedtelefonudgang: 1
 • Preout: SW

Tilslutningsmuligheder

 • DC ud: Ja
 • AirPlay: Ja
 • Wi-Fi: Ja (med trådløst direkte)

Tuner afsnit

 • FM / AM Tuner: Ja

Brugerlydkort

 • Visning på monitor: Ja
 • SCENE: SCENE (4 sæt)
 • Sen Control enhed: Ja
 • App Control: Ja (iPhone / iPad / Android telefon / tablet)

Generelle

 • Standby strømforbrug (IR kun):<0.1 w="">
 • Auto Power Standby: Ja
 • ECO mode: Ja
 • Dimensioner (B x H x D): 17-1/8" x 6-3/8" x 12-3/8"(med antenne: 17-1/8" x 8-3/4" x 12-7/8")
 • Vægt: 8,1 Kg