Teenage Engineering OD-11 Cloud Hi-Fi højttaler

 • Video 1
 • Video 2
kr. 4.469 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 29 Marts 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 29 Marts 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 3 års garanti: kr. 223
(Omfatter 60 dages tilbagebetalingsgaranti)

3 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 3 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 60 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 3 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • OD-11 Cloud højttaler, 100W integreret forstærker
 • WiFi og Bluetooth 4 teknologi
 • Kontrol med Innovative Wireless Ortho fjernbetjening
 • Fjernbetjening er magnetisk.

Teenage Engineering OD-11 Cloud Hi-Fi højttaler

detaljer

Teenage Engineering har ombygget den Klassiske Carlsson OD-11 højttaler for fremtiden og præsenterer den innovative OD-11.Produkt Ref: 32695

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Den nye OD-11 er en omhyggeligt omlagte version af den legendariske ortho retningsbestemt-højttaler af stig carlsson fra 1974. Nu med en indbygget computer, 100 Watt forstærker og den nyeste wifi-teknologi. Det er opgraderet til at afspille al din musik fra enhver enhed, i wireless stereo. Umiskendeligt varm og afslappet carlsson sound er vendt tilbage. Re-skabt af de oprindelige tekniske tegninger, har 2014 version af OD-11 samme dimensioner, 10 liter volumen, hvidt kabinet med sort gitter, som da det blev lanceret i 1974. Når det kommer til lyden, er ortho directional højttaler princip mere relevant end nogensinde, leverer den samme gode lyd som det reme for 40 år siden. ægte carlsson lyd.

Takket være dens indbyggede teknologi og wifi kapaciteter, OD-11 virker ud af boksen med airplay på mac, iphone, ipad og apple tv. Og på windows også med itunes installeret. Når afspilning af musik fra spotify på en mobil enhed, sendes en digital token til OD-11 fortæller det til at håndtere den streaming, så du kan slukke din mobile enhed og nyde musikken.

Stig Carlson historie

I al sin enkelhed afslører carlsson's citat hemmeligheden bag hvorfor hans højttalere kom til at revolutionere verden af hifi. Stig carlsson konkurrenter designet deres højttalere til at generere store audio output i et lyddødt rum helt dæmpet og echo-fri. I sådanne rum, vil kunne opnås en flad frekvens respons kurven - bevis for en ren og direct sound. Der er bare ét lille problem med denne tilgang: ingen rent faktisk bor i et lyddødt rum.

Hvis du sætter en konventionel højttaler i en regelmæssig hjem, får du et helt andet resultat, end du ville gøre i et lyddødt rum. I stedet for en smuk og flad frekvens respons kurven ligner hvad du ender op med mere en downhill skråning. lyden er forvrænget ved de mange overvejelser og ved, at lydbølger holde bryder ind i hinanden, forårsager dem til at nå øret med lidt forskellige intervaller. Hjernen tolker alt dette i den eneste måde det kan: som dårlig kvalitet af lyd.

Ortho sælges (separat)

Ortho fjernbetjening er den wireless sen control designet til OD-11. Med Ortho remote du justere lydstyrken, springe over spor og pause din musik fra ethvert rum, på op til 20 meters afstand. Ortho fjernbetjeningen har en magnetisk tilbage, så du kan holde det til nogen magnetisk metal overflade som et køleskab. Skridsikker bund gør det hvile stabil på alle overflader. Oplev ægte 1-click musik.

OD-11 virker bedst placeret tæt på en væg, pegede mod midten af rummet. Velkommen til en stor sky musikoplevelse.

Anmeldelser

"En smukt minimalistisk cuve med indvolde, der er lige dele retro og moderne. Det kombinerer kompromisløs hardware design med en følelse af enkelhed og sjov - og det lyder helt fantastisk ". - Nathan Ingraham, randen. Vinder af bedste lyd på CES 2013.

Egenskaber og angivelser

 • Højttaler princip: Ortho retningsbestemt, Flow optimeret Bass, refleks kanalen
 • Frekvensområde: 28-24.000 Hz
 • Materialer: Høj densitet Board, forstærket PA 66, Wire armeringsnet
 • Design funktioner: Enkelt Multi-konfigurerbare Design til venstre/højre eller Auto placering. Venstre og højre Power Cord Canal
 • Diskant: Høj effektivitet, Ferrofluid afkølet Neoodymium kegle diskant
 • Subwoofer: Længe smide papirmasse kegle basenhed med magnetiske kort hvis Ring
 • Forstærker: Ultra høj effektivitet Design
 • Trådløs: Beam danner WiFi teknologi, Bluetooth 4 Lavenergi
 • Indgange: 3,5 mm Stereo i, optisk i
 • Interface: Plus/Minus knappen, fungere knappen, RGB LED, venstre/Auto omskifter
 • General power krav: AC 110-240V 50-60Hz Universal strømforsyning
 • Dimensioner (B x H x D): 262 x 272 x 262 mm
 • Volumen: 10 liter
 • Vægt: 7,5 kg
 • Farve: Hvid og sort
 • Tilbehør: Ortho fjernbetjening, vægbeslag (solgt separat)

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.