Z.Vex uldne mammut håndmalede Guitar Pedal

  • Video 1
2.994 kr. (herunder moms @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeveringsoplysninger

Varen bestilles

Denne vare er tilgængelig til orden, og vi i øjeblikket har ikke varen på lager.

Når du afgiver din ordre, vil vi anmode varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over, når vi vil være i stand til at levere produktet til dig, baseret på vores leverandør normal levering tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare, vil vi lade dig vide ellers, vi vil rådgive af e-mail eller SMS, når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 29 Juni 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 24352

  • Bas Fuzz Tone.
  • Kan gøre Tone, Reedier og Brassier.
  • Designet til ekstremt lang batteritid.
  • Lysindikationer.
  • Håndmalet

Z.Vex uldne mammut håndmalede Guitar Pedal

Detaljer

Z.Vex uldne mammut Guitar Pedal er en bas fuzz, der har enorm nederste ende og en smuk harmonisk struktur, der lyder blærer med en guitar. Ændre 'Knib' drejeknap kan radikalt ændre den harmoniske struktur, det justerer også pulse bredde af bølgeform.

Produkt Ref: 24352

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

I positionen længst til venstre bølgeform ved brug af er helt symmetrisk som producerer en glat cremet lyd og at skrue det op lidt introducerer forvrængning. Dreje den med uret indsnævrer bølgeform ved brug af i asymmetrisk pulser, gør tonen, reedier og brassier. Dette indfører også en usædvanligt glatte 'gating' indsats, som giver dig en helt uhyggelig stilhed mellem noter.

Kontrol/instruktioner:

  • Uld drejeknap: Justerer mængden af fuzz omkring noten.

  • EQ drejeknap: Hælder den skyggefulde svar, at dreje til venstre tilføjer nedture og blødgør diskanter. Dreje til højre tilføjer højder, og endelig reducerer nedture.

  • Ud af knap: Er designet til glat repeterbare ensartede indstillinger.

Det er designet til ekstremt lang batteritid og har standard boss-type 9VDC power jacks og red på/off lysdioder.