Z.Vex oktan 3 håndmalede Guitar Pedal

  • Video 1
3.307 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeveringsoplysninger

Varen bestilles

Denne vare er tilgængelig til orden, og vi i øjeblikket har ikke varen på lager.

Når du afgiver din ordre, vil vi anmode varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over, når vi vil være i stand til at levere produktet til dig, baseret på vores leverandør normal levering tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare, vil vi lade dig vide ellers, vi vil rådgive af e-mail eller SMS, når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 14 Oktober 2016
GRATIS Levering.

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 24366

  • Fuzz/oktav-op i en Pedal.
  • Håndmalede illustrationer.
  • Individuelt håndlavede.
  • I, ud, og midt-Scooping tonekontrol.
  • Førte skifte System

Z.Vex oktan 3 håndmalede Guitar Pedal

Detaljer

Z.Vex oktan 3 hånd malet Guitar Pedal er en latterligt musikalske fuzz pedal med en oktav-up effekt blandet. Oktav 3 kredsløb viser simple akkorder i skøre Bemærk kombinationer og komplekse akkorder til utrolige støj. Det gør også soloer flyve håbløst højt. Oktan 3 har en enkel, men kraftig tre-drejeknap switch sæt for output, input kørsel og en mid-scooping tone switch.

Produkt Ref: 24366

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

Dette er en af nyeste Z.Vex inkarnationer af oktan. Det har den præcis samme audio kredsløb som de ældre, men har en særlig førte skifte system, der bevarer sand-bypass, samtidig med at tilføje et LED på/off indikator. På samme måde, dette skifte system tavshed den pedal kredsløb mens det er i tilstanden "off", så det ikke skrige, hiss eller buzz i baggrunden. Endelig er der to forbedringer, der reducerer radiomodtagelse, da dette var et problem med de ældre modeller af oktan.

Funktioner

  • I, Tone ud og Mid-Scooping kontrol
  • Individuelt håndlavede
  • Håndmalede illustrationer
  • Fuzz/oktav op i en Pedal