Z.Vex fedt Fuzz fabrik håndmalede Guitar Pedal

2.954 kr. (herunder moms @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeveringsoplysninger

Varen bestilles

Denne vare er tilgængelig til orden, og vi i øjeblikket har ikke varen på lager.

Når du afgiver din ordre, vil vi anmode varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over, når vi vil være i stand til at levere produktet til dig, baseret på vores leverandør normal levering tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare, vil vi lade dig vide ellers, vi vil rådgive af e-mail eller SMS, når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 28 Juli 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 33482

 • Thunder Boom Synth kvaliteter.
 • Hver Pedal er unikke.
 • Bruger med både Guitar eller bas.
 • Fedt Fuzz fabrik Pedal.
 • Højt tilpasselig.

Z.Vex fedt Fuzz fabrik håndmalede Guitar Pedal

Detaljer

Fedt Fuzz fabrikken er Z.Vex's nyeste tage på deres flagskib Fuzz fabrik pedal. Fedt Fuzz pedal er den samme som den oprindelige Fuzz fabrik, men de har tilføjet en switch, der åbner op for den nederste ende gør dette fremragende eller guitar eller bas.Produkt Ref: 33482

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

Z.Vex fedt Fuzz Factory er designet til at forbruge mindre energi end andre effekt pedalerne. Når pedalen er på fedt Fuzz fabrikkens strøm er mindre end 3mA. Det er hånd malet og monteret individuelt i hånden så hver enkelt er unik.

Egenskaber og angivelser

 • Thunder Boom Synth kvaliteter
 • Hver Pedal er Unique
 • Højt tilpasselig
 • Ideel med både Guitar eller bas

Kontrol/instruktioner:

 • Volumen: For outputniveau

 • Drive: Dette øger forvrængningen, når det brugt som en sædvanlige fuzz, og justerer feedback pitch og tonale tykkelse. Når komprimere er helt rigtige bliver denne kontrol uden betydning.

 • Stabilitet: Slå hele vejen rundt til højre. Forsøg ikke at justere denne kontrol under 2:00, medmindre du kan lide din fuzz meget blød. Bruge stabilitet også styre feedback pitch.

 • Komprimere: Giver angribe egenskaber når drejede til venstre og dreje til højre gør det blødere, derefter uventet tweaks tone når helt ret. Også bruge til at tune i fedt feedback fuzz. Sænke stabiliteten og se hvad der sker med denne kontrol.

 • Gate: drej til højre til at ødelægge hiss og brummer, slutter ligesom de forsvinde, eller bruge til at tune i nøjagtig feedback pitch. Drejning til venstre åbner porten.

Strømforsyning: alle Z.Vex pedaler bruger en 9VDC strømforsyning med (-) polaritet på den midterste ben. Ved hjælp af forkert levering kan beskadige din pedal. Du kan også power din pedal med et 9V batteri også. Z.Vex pedal bruger det laveste nuværende muligt, forlænge batteriets levetid. Er mindre end 4mA, i forhold til Tube Screamer på næsten 40mA 'På' aktuelle. Afmonterer indgangsstikket når ikke i brug for at bevare batteriets levetid.