Z.Vex Sonar Tremolo Pedal

2.833 kr. (herunder moms @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeveringsoplysninger

Varen bestilles

Denne vare er tilgængelig til orden, og vi i øjeblikket har ikke varen på lager.

Når du afgiver din ordre, vil vi anmode varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over, når vi vil være i stand til at levere produktet til dig, baseret på vores leverandør normal levering tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare, vil vi lade dig vide ellers, vi vil rådgive af e-mail eller SMS, når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 17 Juni 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 24470

  • Delta Dial finjusterer og varierer dine Tremolo.
  • Håndmalet Design.
  • Rense Tremolo.
  • Maskine Tremolo.
  • Tap Tempo

Z.Vex Sonar Tremolo Pedal

Detaljer

Sonar tremolo pedal vil give dig timevis af underholdning og leverer pålidelig til avancerede tremolo muligheder. En ren og præcis tremolo effekt vil tilføje dybde og liv til din lyd, det også arbejder med høj gevinst ampere og er håndmalede så alle pedaler er forskellige.


Produkt Ref: 24470

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

Producerer intens forvrængning når sætter før en fuzz eller heavy distortion pedal, eller en forstærker med masser af forvrængning. Plus, det har en masse specielle funktioner, som du vil elske. Sonar har fire knapper og tre små switche samt to stomp switches, som er beskrevet nedenfor.

Tempo ubesværet kan justeres med funktionen tap tempo, og en lille switch tillader skiftende tid division mellem 1, 2 og 4, så hanen sats kan matches personlig, fordoblet eller firdoblet. Der er en volumenkontrol, delta drejeknap, en hastighed drejeknap (hvis du foretrækker at indstille hastigheden på den måde) og en "pligt" drejeknap, der styrer, hvor meget forskel der er mellem hver tremolo cyklus.

Delta drejeknap styrer hvor meget tremolo fremskynder eller langsommere når det spark i - du kan gøre nogle virkelig fantastiske, spøgelsesagtige og underlige lyde med denne funktion. Mens det tager lidt at vænne sig til, lege med denne skive og du vil snart opdage denne pedal har tonsvis af dybde.

Z.Vex Sonar Tremolo Pedal er individuelt håndmalet og håndlavede, vil det tillade dig at finde en lyd, der passer dig glimrende.

Funktioner og specifikationer:

  • Tap Tempo
  • Ren Tremolo
  • Maskine Tremolo
  • Virker fint før forvrængning
  • Delta dial finjusterer og varierer dine tremolo