Yamaha RGXA2 elektrisk guitar, jet black

kr. 3.551 NORMAL PRIS kr. 4.108 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 11 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 11 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 195
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

Yamaha RGXA2 elektrisk guitar, jet black

detaljer

RGXA2 er designet med det mål, at lave en så let guitar som muligt, som kan bringe guitaristen og guitaren tættere sammen. Idéen er at give guitaristen større frihed og, nærmest som med en luftguitar, udviske grænsen mellem hvad der er i guitaristens hoved og hvad der kommer ud af forstærkeren.

Produkt Ref: 11119

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

At skabe en lysere guitar, var en absolut betingelse fastsat, at lydkvaliteten ikke blive ofret. Til dette reason, en hel del tid og kræfter gik ind i skabelsen af mange prototyper. A2-projektet var at kombinere tre afgørende faktorer fantastisk lyd, lette vægt og tilstrækkelig styrke til at modstå de enorme styrker, der genereres af strenge under spænding. Intensiv forskning og udvikling førte til oprettelsen af Air (alternativ interne resonans) teknologi.

Selv om det bruger en solid krop design, producerer den utrolige resonans lavet af metoden unikke konstruktion en stor, åben lyd, der giver genlyd i hele den guitar hele kroppen. For at matche og komplimentere dette instrument unikke karakteristika, var oprindelige stol og pickup systemer udviklet den resulterende tone og reaktion rystende bredt accepteret begrebet at "letvægts betyder lys lyd".

RGXA2 bringer en revolutionerende tilgang til guitar design. Jagten på det perfekte design naturligvis tog ruten for at forsøge at opbygge den letteste mulige guitar, men tidlige prototyper, mens utrolig lys, levere ikke lyden eller afspilning oplevelse, der var afgørende. Den definitive vægt for RGXA2 blev fastsat til omkring 2,5 kg, en perfekt balance? omkring 30 lettere end en almindelig fast legeme guitar, men med alle de føler og lyd, der udkig efter spillere. Dette er let design taget til den extreme.

A. I. R. (alternativ interne resonans) design

Ved hjælp af Yamahas originale alternativ interne resonans teknologi tilbyder RGXA2 og RBX4A2 spillere fremragende letvægts karakteristika uden ofrer lydkvalitet. -Kroppen består af en letvægts kerne klemt inde mellem hårde træsorter på toppen og bagsiden. (1) - tre metalrør (lyd rør) installeret under broen-pladen overføre strengen vibrationer til kroppen, og vende tilbage krop vibration til broen. (2) - den øverste bord hurtigt reagerer på strengen vibrationer passerer broen. Særlige lyd rør gennem kroppen producerer rige resonans i kernemateriale. Backboard genlyd, spændende hele kroppens struktur og skabe en fuld, kraftige, og resonant tone med markant tilstedeværelse og organ, som er helt unik. (3)-(8)

Oprindelige pickupper

Udviklet med den Custom shop på Yamaha kunstneren serviceydelser, Hollywood, A2 kompliment pickupper perfekt de tonale Karakteristik af Air krop. Designet med input fra nogle af verdens største guitarister, modsiger A2's kraftige tone sin lette vægt.

Oprindelige bro

I nytænkning stoldesign, har Yamaha formået at skabe en kompakt, letvægts bro, der leverer fremragende funktion. At fjerne fremspringende skruer efterlader et simpelt design, der leverer udvidet præstation, når du spiller tæt på broen. Særlige lyd rør installeret under broen passere gennem kroppen overførsel af strengen vibrationer direkte til dette organ.

LED Pickup indikator

Den indre volumen control og en 3 position roterende pickup selector er følgeskab af lysdioder omkring volumen control, giver lyse visuel indikation af pickup i brug

RGXA2 hals

Gribebræt bredde er den samme som guitarer i RGX serien, som RGX220DZ, men med en medium tykkelse. Dette design gør akkorder lettere at holde og tilbyder større stabilitet for venstre hånd. Større hals masse også bidrager til en bedre lyd.

Originale ophæng

Yamaha har flyttet fra tradition med stærk designfunktioner herunder twotone 3D-skulptur, cylindrisk aluminium maskine hoveder (RGXA2) og perfekte vægt balance, alle pakket op i glat, frisk linjer.

Funktion og specifikationer:

Krop & Hoved:

 • Krop: Oprindelige Air (Alternative interne resonans)
 • Hoved: Yamaha Original
 • Farve: Jet Black

Hals:

 • Hals: Ahorn
 • Konstruktion: Bolt-On
 • Gribebræt: Palisander

Pickupper & Hardware:

 • Pickupper: 2 Yamaha Alnico Humbuckers
 • Kontrol: Grafisk Pickup Selector drejeknap, Volume-knappen

Andre Info:

 • Garanti: Yamaha begrænset levetid