Yamaha Pacifica 012 Pack, mørk blå Metallic

kr. 2.342 NORMAL PRIS kr. 2.944 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 31 Marts 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 31 Marts 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 152
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Yamaha Pacifica 012 Elektrisk Guitar
 • 1 x Yamaha GA15 Elektrisk Guitar forstærker
 • 1 x Tutor bog
 • Komplet med Guitar Strop og Gig Bag
 • Perfekt til begyndere

Yamaha Pacifica 012 Pack, mørk blå Metallic

detaljer
Yamaha Pacifica 012 Pack er den ideelle pakke til enhver nybegynder eller aspirerende guitarist. Pakken består af en Yamaha Pacifica 012 sort, Yamaha GA15 forstærker, begyndere tutor bog, guitar rem og gig bag. Pacifica 02 guitar funktioner en kurvet dobbelt-cutaway krop for maksimal komfort, mens humbucker og single-coil pickupper bidrage til at producere et kraftigt og dominerende bas tone. Giver dig alt hvad du behøver at få opsætning, lære og praktisere, er Pacifica 012 pakke det ideelle valg for enhver aspirerende guitarist.

Produkt Ref: 68799

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Perfekt Pack For begyndere

Yamaha Pacifica 012 pakke er blevet udarbejdet for at tilbyde den bedste mulige pakke for enhver aspirerende guitarist. Denne pakke indeholder alt hvad du skal begynde at lære og spille guitar. Pakken indeholder en Yamaha Pacifica 012 Elektrisk Guitar, hvilke egenskaber en dobbelt cutaway krop plus Humbucker og single coil pickups til en kraftige endnu formulere bas tone. Pakken indeholder også en håndfuld af tilbehør, der vil komme i handy, når lære og spille din guitar. Pakken indeholder en GA15 elektrisk guitar forstærker for at spille din guitar lige ud af boksen som en nybegynder & rsquo; s tutor bog for at lære hvordan man spiller. Desuden leveres pakken komplet med en guitar rem og koncert taske til nem transport og sikring af dit instrument.

Yamaha Pacifica 012

Pacifica 012 er inspireret af den berygtede Pacifica 112 og byder på en kurvede dobbelt cutaway krop med Humbucker og single-coil pickupper. Den vintage-stil organ design er konstrueret af Agathis med en vintage-stil vibrato bridge. Elektronikken består af to clear-tonet single-coil pickupper og en bridge-position humbucker pickup, levere optimal alsidighed i tone og stil af din lyd. Humbucker pickup giver den dominerende tone, der vil ringe med utrolige angreb og fastholde mens single-coil pickupper producere de klassiske toner har brug for til mere konventionelle spillestile.

Yamaha GA15 forstærker

Yamaha GA15 er en dobbelt-kanal forstærker designet til brug sammen med elektriske guitarer. Forstærkeren er udviklet til at være den perfekte løsning for praktiserende, marmelade og warm-up sessioner. Denne kompakte og transportabel forstærker er let i sin konstruktion, perfekt til at tage på farten eller til bandet øvelse. Forstærker funktioner 15 Watt, leverer alt fra rene, melodiske riffs til forvrænget sprøde kundeemner. Et hovedtelefonstik har indarbejdet så du kan øve dig selv, om det er i en session eller alene hjemme.

Andet tilbehør

Udover Pacifica 012 og GA15, denne pakke også leveres komplet med en begyndere tutorer bog, guitar rem og koncert taske. Begyndere tutorer bog funktioner en række tip, instruktioner og øvelser, der vil hjælpe dig med at lære guitar hurtigt og effektivt. Guitar Strop vil holde dit instrument på plads mens du spiller eller flytte rundt, ideel til længere øvelse sessioner for ekstra komfort. Gig taske vil bidrage til at holde dit instrument beskyttet, mens du rejser, bekæmpelse af mod enhver buler og skrammer den kan tåle mens du er på farten.

Funktioner

 • Perfekt pakke for begyndere
 • Yamaha Pacifica 012 sort
 • Yamaha GA15 forstærker
 • Nybegynder & rsquo; s tutor bog
 • 1 x guitar rem
 • 1 x gigbag

Yamaha Pacifica 012 Guitar specifikationer

Kroppen
 • Krop: Agathis
 • Hoved: Vintage-type vibrato

Hals

 • Hals: Bolt-on ahorn
 • Gribebræt: Sonokeling, 350mm (13.75) radius
 • Frets: 22
 • Skala længde: 648 mm (25,5)

Pickupper & Hardware

 • Pickupper To single-coils, en humbucker
 • Kontrol: Fem-position pickup selector, master volumen, master tone
Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.