Ultimative GS55 Guitarstativ

222 kr. (herunder moms @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeveringsoplysninger

Vare på ordren med vores leverandør

Denne vare er blevet beordret fra vores leverandør, og vi i øjeblikket afventer levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over, når vi vil være i stand til at levere produktet til dig, baseret på vores leverandør normal levering tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare, vil vi lade dig vide ellers, vi vil rådgive af e-mail eller SMS, når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 5 September 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 22529

Ultimative GS55 Guitarstativ

Detaljer
Den første serie af guitar stativer, der leverer ægte innovation og musiker-nyttige funktioner, Genesis Serien fra Ultimate Support tilbyder alle en patenteret ben-låse system for stabilitet, beskyttende padding, der ikke vil skade finish på din guitar og praktisk guitar plektreholder. Uanset om du er efter en kvalitetsholder til din akustiske, elektriske eller bas guitar, eller endda dit foretrukne combo amp, er der et Genesis Series stativ fra Ultimate Support der passer til dig!

Produkt Ref: 22529

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

A-Frame opgradering

Der er ikke en mere stabil, kompakt A-Frame stil guitar holder på markedet. Takket være de nyligt udformet støtte arme holder GS-55 sikkert akustiske og elektriske guitarer i forskellige former og størrelser.

Stabil og bærbar

GS-55 er ét stykke, der hurtigt foldes i en ultra kompakt, 3,5" x 14" enhed. Tag dit stativ med overalt og hold alt samlet!

Venlige til din Guitar's Finish

Vidste du, at dyreste guitar bruger en nitrocellulose lak finish, der kræver særlig pleje? På grund af følsomheden af disse finish har Ultimate Support's beskyttende udfyldningen en materiale overflade, der byder på øget beskyttelse over standard af kirurgiske tubing, gummi eller skum findes på andre guitar stativer.

Patenteret ben låsning System

Genesis Series guitar og forstærker stativ funktion et unikt, patenteret ben-låsning mekanisme. Når du stiller stativet op, låses benene op, foldes ud og låses på plads for stabilitet og styrke. Når du er færdig med koncerten, låse ben op, fold sammen og lås , kompakt Mobilitetsoptimering. Genial ben låsen eliminerer "gummi ben" syndromet.

Funktioner/specifikationer:

  • A-Frame opgradering
  • Stabil og bærbar
  • Venlige til din Guitar's Finish
  • Patenteret ben låsning System

Yderligere specifikationer:

  • Nedsat højde: 12.25 "(311 mm)
  • Foldet: 3,5" x 14" (89 mm x 356 mm)