Ultimate Support USS1EG Series One Elektrisk Guitar taske

674 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 30 November 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 22540

 • 1092 mm x 50mm x 400mm
 • Masser af plads til tilbehør
 • Tyk skum polstring
 • Ergonomisk Design

Ultimate Support USS1EG Series One Elektrisk Guitar taske

detaljer

Series ONE tasker er den perfekte balance mellem pris og præstation. Tyk skum polstring og bløde Nylex interiør yder mere beskyttelse inde og ude end ligeledes prissat bløde tasker. Hvis du har ekstra "ting" til at tage med dig og din guitar, er der masser af rummelig opbevaring i de tre udvendige lommer til kabler, picks, musik, capos, MP3-afspillere og meget mere.

Produkt Ref: 22540

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Beskyttende og håndproduceret hardware:

Series ONEs blød kufferter er konstrueret af en 840 Dobby udvendige der er ekstra holdbare og super let at rengøre. På indersiden, er 20mm Medium Density opencell skum til at holde dit instrument sikker fra de daglige stød af gigging og rejser. Også på indersiden er en justerbar polstret hals støtte og to justerbare polstret lavere bout understøtter at holde dit instrument etuiet og Tilpas. Vi har endda strategisk placere Nylex strimler på bløde indvendige overflade, så hardware ikke overvinde materialet. Plus, serie én funktioner tunge lynlåse og brugerdefinerede ergonomiske zipper pulls.

Praktisk & store opbevaring:

Series ONE blev designet med den moderne musiker i tankerne. Med én 3D ekstern storage lomme og to 2D ekstern storage lommer er der masser af organisatoriske plads til mindre fod pedaler, plektre, kabler, hovedtelefoner, ark musik, bly ark, indstille lister, penne, blyanter, USB tommelfinger drev, MP3-afspillere og mere!

Klar til rejse:

Om du gigging omkring i byen eller tager bandet på vej, er serie én bløde poser klar til at gå, hvorhen dine rejser tager dig. På bagsiden du få ergonomisk, komfortable rygsæk remme, holde dine hænder fri for gennemførelsen resten af din Riggen men tuck væk når ikke i brug. På side får du en ekstra polstret, komfortable bæretaske håndtag, der er både bløde og holdbare, og der er endda et navneskilt eller ID lomme, på bagsiden så du kan holde styr på dine instrument!

Funktioner / specifikationer:

 • Organ materiale: 840 Dobby
 • Foring materiale: Nylon
 • Foran og beskyttelse bagtil (uden-i): 2 mm lamineret skum, 20 mm mellemstore åbne celle skum
 • Side beskyttelse (uden-i): 20 mm medium massefylde åbne celle skum
 • 1 3D Front Pocket, dybde - 2 "(50 mm)
 • 2 Flad Front lommer

Inside målinger:

 • Hals: 7 "(178 mm)
 • Organ: 15 "(381 mm)
 • Højde: 43 "(1092)
 • Dybde: 2 "(50 mm)