TC elektroniske Staccato 51 bas Amp Head

kr. 8.669 NORMAL PRIS kr. 10.944 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 29 Marts 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 29 Marts 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 563
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

TC elektroniske Staccato 51 bas Amp Head

detaljer

Verdens bas respons på vores indførelsen af prisbelønnede RH450 og Classic450 har været overvældende. Nu, med hjælp fra en ægte verdensklasse bas forklaring, vi indføre vores tredje forstærker til at levere instant verdensklasse bas tone - vi er stolte af at præsentere vores samarbejde med Tower Of Power's Rocco Prestia på Staccato'51

Produkt Ref: 16501

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Tænk på legendariske bas spillere og Francis Rocco Prestia funktioner på hver liste. I over 40 år nu understøtte Roccos bas groove for californiske funk legender Tower of Power. I tid har Rocco defineret sin egen stil og blive synonym med den meget-efterlignes 'Finger stil Funk', han været banebrydende tilbage i ' erne og 70 ' erne.

TC Electronic-Rocco har nu sluttet styrker at gøre Staccato'51 - en custom-trimmet version af den RH450, der er foretaget Roccos nøjagtige specifikation og øre. Den kan ligne RH450 bas hovedet, men lyd design er helt anderledes og opfylder kravene til en forklaring ligesom Rocco Prestia - både på scenen og i studiet.

Roccos lyd design på Staccato'51 passer til hans legendariske finger-muting teknik som en handske. Olivenfrugter tonen med masser af højder og nedture samt ultra hurtig precision respons forbedrer de trommer elementer i Roccos spiller til perfektion.

Foruden sheer tone formningen, har Rocco tilføjet et strejf af TC elektroniske SpectraComp pr. streng komprimering at stramme lyden endnu mere. Og endelig et strejf af TubeTone bringer ud growl af Staccato'51 når virkelig grave i dem EON bemærker med hans stærke højre hånd teknik.

Hvis du vil opnå perfekt tone, knytter Rocco hans Staccato'51 med en stak af vores RS kabinetter - en RS410 og to RS212s - giver ham både Hulning og nok lave ende til at skille sig ud på scenen med bandet Tower of Power 10-stykke.

Spectra Comp

De fleste bas spillere ved, at integreret kompressorer generelt ikke lyd, god. En regelmæssig kompressor har tendens til at blive domineret af lavere strengen, men Staccato 51 SpectraComp teknologi tillader næsten 'pr. string' diversitetsantenner komprimering, evnerne ud komprimeringen på tværs af alle strenge - Rocco tilføjer et strejf af SpectraComp til opstramning af hans lyd.

TubeTone

TubeTone emulerer alle karakteristika af både før og power forstærker til at levere den fulde tube lyd. Staccato? 51 bruger TubeTone til at tilføje growl når virkelig diggin'.

3 Bruger memories

Med 3 bruger minderne om Staccato'51 kan du nemt skifte mellem for eksempel din 4 - og 5-streng basser, eller din Rickenbacker og Fender Jazz. Blot tilslutte bas og bruge «bilradio» stil butikken & tilbagekaldelse kontrolelementer for nemt at skifte mellem forudindstillinger for din valgte model. Der er tre bas brugeren minder, fjernbetjening adgang og visuelle indikatorer for Mute og tuneren.

Fleksible Tone kontrol

Ligetil kontrolelementer som du kender dem fra traditionelle forstærkere. Stemmelagt af Rocco Prestia til at give dig masser af tweaking indstillinger til sømværn den perfekte tone. Chancer er, at dette er alle du? re nogensinde brug gonna for. Hvis ikke du er fuldt ud tilfreds med standard frekvens områder, frygter imidlertid ikke - har vi givet dig mulighed for at ændre fokus for hver af den tone kontrollen gennem semi parametriske adgang via knappen Skift.

Integreret kromatisk Tuner

Hver bassist behov en tuner, så vi indbygget en. Blot skubbe knappen Slå fra at få en fuld opløsning tuner "lys ring" til at hjælpe dig med at finjustere dit instrument hurtigt og præcist. Du kan også bruge RC4 til let fjernadgang til denne funktionalitet.

Afprøvning input

Spiller ethvert instrument på sin egen kan være lidt kedeligt, men alle har brug for tid til øvelse, hvilket er derfor Staccato ' 51 har afprøvning indgange. Denne bageste panel monterede funktion tillader dig at tilslutte din iPod, telefon, computer eller MP3-afspiller via den leverede ministik til RCA kabel adapter til let øve og spiller sammen med optaget musik.

Funktioner/specifikationer:

Verden klar strømforsyning - ultimative i bekvemmelighed for det omrejsende musiker. Indbygget strømforsyning opererer fra 90 til 240 volt, at gøre livet meget nemmere for alle på vej som der? s ikke kompliceret sammensmelte ændre - bare plug og spille!

Digital optagelse output - The AES/EBU connector betyder, at du kan registrere lige til din DAW, såsom Pro værktøjer eller logik. Maksimal fleksibilitet det? s også S/PDIF kompatibel og switchable fra pre bogføre i afsnittet pre-amp.

Integreret Linedriver - kvalitet kan variere vildt med indbyggede linedrivers, men Staccato 51 linedriver er transformator balanceret og galvanically isoleret fra resten af amp, hvilket betyder, at ingen jorden loops eller hum. Og rolig om lange kabel kører - Staccato ' 51 vil tegne mindst 100 m kabel med nul slip i lydkvalitet.

Selvom den integrerede linedriver i Staccato'51 ikke behøver 48v phantom at operere, det ikke får skadet enten hvis din lyd tekniker skyldes forlader det på.

Mobilitet - alsidighed af Staccato ' 51 ville virkelig være fornuftigt, hvis det kom i en overstørrelse, uhåndterbare boks. Dens stilfuldt design med den glatte grab n gå håndtag blot redegøres portabilitet. Det angiver din kreativitet frie og skrig for dig at bringe den langs uanset hvor din bas talent tager du. Bringe dine egne lyd for uanset Vis eller studio session du involveret i eller jam ud på tour-bussen, på hotelværelset, hjemme - og hey, det virker for prøverne også.

Håndtering af power - den høje 450 power Outputniveau af Staccato ' 51 opnås ved hjælp af Class D forstærker teknologi i kombination med TC elektroniske Active Power Management. APM betyder effektivt at forstærker fungerer meget ligesom en tube forstærker når at komme tæt på maksimal præstation ved at optimere indvirkning, power, i modsætning til de hårde-Fritlægning tendenser transistor forstærkere og de fleste andre Class D forstærkere.

Yderligere specifikationer:

Input sektion:

 • Input stik: 1/4 "jack
 • Input impedans: 1 Mohm / 100 pF
 • Vinde interval: -96 til 32dB

Tone kontrol:

 • Bas: Center Freq: 280 Hz (interval: 71-1120Hz, gevinst: 15 /-24dB)
 • Lav midten af: Center Freq: 400 Hz (range: 100-1600Hz, gevinst: 15 /-24dB)
 • Høje midten af: Center Freq: 800 Hz (området: 200-3150Hz, gevinst: 15 /-24dB)
 • Diskant: Center Freq: 1600Hz (interval: 400-6300Hz, gevinst: 12 /-24dB)
 • Tube Tone: 0 to12, Tube forstærker rekreation

 • Spectra Comp: 3 band spektrale komprimering
 • Forudindstillet niveau: -12 dB til 0 vinde dæmpning
 • Brugeren Memories: 3 hukommelsesområder opbevaring af alle frontpanel kontrolelementer undtagen Mute & Master niveau
 • Tuner (Tuning område): Kromatisk, konstant på A0 (27.50 Hz) til E5 (659.26 Hz)
 • Mute: Mutes højttalerudgang, hovedtelefoner ud og afbalanceret ud
 • Master plan hovedtelefon Output: Studio kvalitet hovedtelefon amp
 • Impedans: 40 til 600 Ohm
 • Taler ud: Kombineret Speakon / 1/4 "jack
 • Afbalanceret output: Transformator balanceret XLR, pre/Post Pre-amp
 • Max. Output: 0dBu
 • Optimal belastning impedans: 600 Ohm
 • Preforstærker ud: 1/4 "Jack, afbalanceret Output, Max Outputniveau = 8dBu
 • Power forstærker i: 1/4 "Jack, afbalanceret input impedance = 10 kOhm, Max Inputniveau = 8dBu
 • Afprøvning input: RCA, venstre/højre input, passer til iPod
 • Digital optagelse ud: Afbalanceret XLR, AES/EBU, (24-bit)
 • Fjernforbindelse: 5 benet DIN, kabel med skjold

Fysiske specifikationer:

 • Dimensioner: 275 x 290 x 66 mm / 10,8" x 11,4" x 2,6 "
 • Vægt: 4 kg/8.8 pund
 • Finish: Sandblasted die-støbt aluminium
 • Lysnettet: Universel 100 - 240V 50/60 Hz (85w @ 1/8 strøm)
 • Power rating: 450 (800w Peak)

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.