TC Electronic BH800 bas Forstærker hoved

 • Video 1
kr. 4.419 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 4 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 4 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 287
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • 800 Watt bas Amp
 • To TonePrint Slots
 • Ultra - letvægts
 • Indbygget Tuner
 • Intelligente EQ og kontrol

TC Electronic BH800 bas Forstærker hoved

detaljer
BH800 bas Forstærker hoved bygger på alt det, folk elskede om de oprindelige BH250 - mere power, mere punch og mere kreative funktioner uden at gå på kompromis på den ultra-lette design. Oven i dette får du en meget intelligent EQ sektion, en indbygget i tuner og plads til to toneprints.

Produkt Ref: 51940

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Tone Print aktiveret

Ikke længere er din kreativitet holdt tilbage af nogle fast sæt af indbyggede effekter. Med den innovative teknologi, TonePrint bliver du forstærker designer. Så hvis du har brug for en hvirvlende vintage flanger og en TubeDrive for din næste rock koncert, eller en kompressor og en Chorus når du spiller med dit funk band, indlæse du simpelthen bare dem i amp.

TonePrint betyder signatur virkninger af de mest awesome bas spillere rundt, som Victor Wooten, Duff McKagan, Nathan East og meget mere. Disse TonePrints er tilgængelige gratis, direkte fra din smartphone - og med 2 switchable TonePrint slots tilgængelige, du kan mikse og matche til dit hjerte ønske.

Bas TonePrints er gratis, skik og brug-indstillet effekter, leveres af din favorit bassister. TonePrints giver dig adgang til en effekt, som det brugt af kunstner - så du kan trykke direkte til TC toner anvendes af de bedste bas spillere i verden. Den TonePrint App giver dig mulighed for at stråle TonePrints fra din telefon til din TonePrint-aktiveret pedal eller amp. Nemt, hurtigt og helt gratis.

Let og bærbar

Gået lange er dagene hvor bassister hvor roligt dudes side af scenen stirrede på deres sko pumpe rødder og femtedele. Dagens bassist er alsidige, udtryksfulde, højt og klar til sin plads i rampelyset. Perfekt støtte af deres kolleger elskere af low-end behov, har TC Electronic designet BH800 passer til behovene hos travle bassister on-the-go. Det betyder en letvægts, bærbart design, en killer EQ sektion og ubegrænset tonale alsidighed gennem TonePrint- plus en indbygget tuner.

Intelligent EQ

TC Electronic virkelig vide tone, og med den BH800 intelligent EQ sektion har de endnu en gang placeret sig langt foran tone-skræddersy-spillet. Bag de bedragerisk enkle fire dial ligger design et frekvensområde, perfekt afstemt til bas. Så uanset om du kan lide din lyd nice og skovlede, fedt og groovy eller fyldt med high-end sparkle BH800 tone kontrol vil være sikker på at skære og sætte skub i alle de rigtige steder, forlader du lyder dit bedste hver eneste gang!

Du kan indlæse og swap virkning typer på BH800 via USB eller TonePrint App til smartphones. Når du indlæser en effekt af dit valg til forstærkeren, kan du bruge det hvide TonePrint drejeknap til at justere den våd/tør balance.

Altid i Tune

Den BH800 ultra-præcise indbyggede tuner er der når du har brug for det. Det er altid på, så du hele tiden har en klart læse om du er i harmoni eller ej. Og med et frekvensområde, der understøtter op til seks-streng basser, kan du være sikker på, at lav-noter vil altid være i tune.

Balanceret Output

Bruge balanceret output til at sende et signal til en PA eller en lydtekniker, når man spiller live, eller bruge det som en høj kvalitet bas preforstærker i studiet, når du optager, at drage fordel af tonekontrol og TonePrint funktioner. Vælg mellem sender en pre signal for en helt ren og direkte lyd eller valgte indlæg at få smagen af forstærkeren.

Klar til marmelade

Brug din iPod, telefon, MP3-afspiller eller lignende til marmelade langs dine yndlingsnumre. Sætte bare den i AUX-indgang og du er klar til en rehearsal session, kombinere din yndlingsmusik med din favorit bas tone! Hvis du kan lide jamming sent om natten, Tilslut et par hovedtelefoner til en tavs session.

Fod Control

Du kan tilslutte en Switch 3 pedal til fuld kreativ kontrol. Den første switch vil tænde TonePrint 1 og slukke, andet TonePrint 2 på tænder og slukker, mens tredje vil slå amp.

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.