Radial Tonebone PZ-Vælg to kanal Instrument skifter

kr. 2.068 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 31 Marts 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 31 Marts 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 134
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Feature-pakket Signal skifter
 • Skift mellem Piezo og magnetiske pickupper straks
 • Separate udgange for fase ampere og PA System
 • Drag & handel; Control indlæse korrektion for naturlige elektriske Tone
 • Perfekt Switcher for dem, der bruger el & akustiske på scenen

Radial Tonebone PZ-Vælg to kanal Instrument skifter

detaljer
Tonebone PZ-Vælg fra Radial elektronik er en top på den række signal skifter pakket med et væld af funktioner, unikt designet til guitarister ved hjælp af moderne 'hybrid' guitarer beskæftiger både magnetiske og piezo pickupper. Det passer også musikere, der spiller både elektriske og akustiske på scenen og skal skifte perfekt. Med to dedikeret kanaler, en til el- og den anden optimeret til akustisk, PZ-Vælg giver mulighed for problemfri skift mellem to uden omkostninger at tone med Radial's Drag™ control. En kraftig skifter med kraftige funktioner, intet virker ganske gerne PZ-Vælg!

Produkt Ref: 72839

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

"PZ-Vælg er hjernen i min hele rig! Det har gjort livet så enkel håndtering af hum, fase, klodset pedaler, skifte og effekter loops... og løser alle disse spørgsmål! PZ-Vælg er en utrolig pedal!" - Dave Martone (optagelsen kunstner)

Premium Dual Channel Instrument skifter med klasse-A kredsløb

PZ-Vælg unikt design starter med to separate kanaler. Kanal 1 er dedikeret til elektrisk guitar og magnetiske pickups, og kanal 2 for akustisk og piezo pickupper, med skifte mellem dem aktiveres med to nemme adgang pedaler lige på dine fødder. Kanal 1 funktioner Radial's klasse-A kredsløb buffer for perfekt signalintegriteten. En integreret 3-position high-pass filter hjælper med at fjerne herpå mudret bund, som ingen ønsker dæmpning deres tone. Jorden lift eliminerer den irriterende buzz fra jordloops.

Når PZ brugt med akustiske instrumenter, arbejder filteret med et 180° polaritet omvendt at hjælpe fjerne resonant feedback og holde en ren, rå tone. Et low-pass filter er også inkluderet i det enorme opbud af brugerdefinerede funktioner til at hjælpe varme lyden af active piezo-systemer, der ofte kan lyde alt for hårde og lyse. Du er helt i control af tonen alle dine pickupper give, intet er overladt til tilfældighederne.

To outputindstillinger Plus dedikeret Effects Loop

Med PZ-Vælg finder du muligheder for at tilpasse din lyd og rig setup omkring hvert hjørne og i alle detaljer. Der er to udgange for dig at vælge imellem: en standard ¼" output til at brødføde en fase forstærker og et indbygget DI boks hvilke loops piezo-akustisk tone direkte til PA-systemet via en lav-Z balanceret XLR ud, ingen grund til at slæbe rundt at tunge akustisk amp! Akustisk/piezo kanal giver også en dedikeret effekt loop, så du kan fodre begge udgange med pedal kæder; PZ-Vælg er ultimative for tone tweaking.

Udvidet med Drag™ Control indlæse korrektion

Funktionerne Tonebone PZ-Vælg Radial's Drag™ control indlæse korrektion, så din pickupper altid registrere den korrekte impedans belastning, ligesom hvis det var tilsluttet direkte til en forstærker. Dette betyder guitaren vil altid producere sin rige, harmoniske tone og ingen uønskede frekvenser vil blive understreget uanset hvad det er sluttet til næste.

Oven i alt dette giver lyse fuld størrelse lysdioder visuel klarhed under både barske lys og mørke smokey faser til at vise den valgte kanal. Selv når slukket, signalet fra begge pickupper er kombineret og dirigeres til den dedikerede tuner ud for tavs på scenen justeringer, når du har brug for dem. Dette kunne være den ultimative gigging omskifter!

Specifikationer

 • Konstruktion: 14 gauge stål, bagt emalje finish
 • Stik: Nysølv kontakter, glas fyldt nylon boliger
 • Kredsløb: 100 diskret klasse-A kredsløb

Flere specifikationer vil blive tilføjet, når de bliver tilgængelige fra producenten.

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.