Radial Tonebone Loopbone Effects Loop Controller

kr. 2.414 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 7 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 7 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 157
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Højtydende effekter-Loop Switcher for Guitar eller bas
 • To effekter-Loops Plus slangebøsse & handel; Remote
 • Klasse-A kredsløb for højeste kvalitet lyd
 • Drag & handel; Control Pickup belastning korrektion
 • Justerbar Power Booster for solo

Radial Tonebone Loopbone Effects Loop Controller

detaljer
Tonebone Loopbone fra Radial Engineering er en højtydende effekter-loop skifter så du ultimative tilpasning, når det kommer til at oprette dine pedaler og loops. Skift mellem to uafhængige signal kæder kunne ikke være nemmere end med Loopbone, og hvad sætter denne enhed fra hinanden er, at det frustrerende 'tone sucking' du normalt forventer er totalt udryddet af true bypass forbindelser fundet på tværs af Tonebone rækkevidde, og støj og forvrængning, når Skift er ikkeeksisterende. Loopbone kunne ikke gøre det enklere; stik i dine pedaler og aktivere loopsne, der er ingen loop controller ganske som denne!

Produkt Ref: 72833

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse
"Under Loopbone i min pedalpanelet gør alting nemmere. Denne pedal er så alsidige, jeg vil bruge det i masser af forskellige måder til forskellige situationer. The drag™ control er lige hvad lægen bestilt for visse pedaler. " - Audley befriet

Premium Loop Controller med klasse-A kredsløb

Den prisbelønnede 100 diskret klasse-A kredsløb fundet i den Radial Tonebone Tonebone Loopbone giver dig med intet men de allerbedste lydkvalitet og laveste støj muligt. Det giver så mange muligheder, når det kommer til effekter; Du kan kombinere komplekse signal stier indarbejde uanset hvilken pedaler og komponenter du har brug for, og derefter skifte mellem dem glat, i fuldstændig tavshed og med ingen 'popper' takket være den Loopbone photocells. Det giver mulighed for fjernelse af støjende pedaler fra det vigtigste signal kæden når den ikke er i brug, og med en serieforbindelse mellem loops kan du have både active samtidigt for nogle skøre lyde!

Stor alsidighed med Slingshot™ og integreret Power Booster

Tilsætning af Radialer Slingshot™ betyder tilføjes control. Dette er faktisk en fjernbetjening control der kan bruges til samtidig ændre kanaler på en guitarforstærker, tænde en effekt, eller aktivere en anden slangebøsse udstyret pedal som den Radial Headbone; en fod stomp er nu i stand til at så meget mere! Loopbones indbyggede power booster med 'sæt og glemme' control sæt det fra hinanden, når det kommer til din skrigende føre soloer, giver skæring midten løft og sustain du har brug for! Har også en separat bufferet tuner ud for 'på farten' justeringer og en robust, trafiksikker 14 gauge stål konstruktion.

Udvidet med Drag™ Control indlæse korrektion

Også udstyret med Tonebone Loopbone Radial's Drag™ control indlæse korrektion, så din pickupper altid registrere den korrekte impedans belastning, ligesom hvis det var tilsluttet direkte til en forstærker. Dette betyder, at din guitar bliver altid producere sin rige, harmoniske tone og ingen uønskede frekvenser vil blive understreget uanset hvad det er sluttet til næste!

Specifikationer

 • Kredsløb type: 100 diskret klasse-A, hånd indsættes dele
 • Dynamikområde: 122dB
 • Ækvivalent Input støj: -111dBu
 • Gain: 0dB
 • Gain Boost på: + 15dB + maksimalt
 • Input impedans: 22 K til 500 K & ohm;
 • Maksimale input: + 7dbu
 • Intermodulation forvrængning: 0.02
 • Output impedans - 1/4" Output: 1 k & ohm;
 • Signal til støjforhold: -111dB
 • THD + N: 0.02
 • Konstruktion: 14 gauge stål, bagt emalje finish
 • Størrelse: 6.9 x 4.25 x 2.1"(175 x 108 x 54 mm)
 • Vægt: 2,35 lb (1,06 kg)
 • Produktion: Lavet i Canada
 • Strømforsyning: 15VDC 250mA, center pole positive
Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.