Radial Tonebone Headbone VT ventil rør hoved skifter

kr. 2.415 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 31 Marts 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 31 Marts 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 157
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Skift mellem to hoveder ved hjælp af en højttalerkabinet
 • Control Headbone med en Footswitch Remote
 • Sikkert skifte til Tube hoveder
 • En af tre Headbones til at tilpasse sig til enhver installation
 • For spillere, der kræver yderst i tonale Performance på scenen

Radial Tonebone Headbone VT ventil rør hoved skifter

detaljer
Tonebone Headbone VT fra Radial Engineering er en unik, specialdesignet skifter, der tillader dig at skifte mellem to forskellige tube forstærker hoveder samtidig ved hjælp af kun én højttalerkabinet. Dette er for en guitarist, der virkelig tager deres tone på scenen alvorligt, og brug en killer lyd i studiet. Headbone fjerner helt besværet med indhaling tunge højttaler cabs rundt om alle, fordi du har brug for en for hvert forstærker hoved, nu du kan fodre alle din underskrift toner gennem en højttaler! Med Radial's 100% klasse-A kredsløb får du altid den bedste sonic Performance, og transformer isoleret guitar signal stier betyder ingen Ground Loops og uønsket støj. Forbered dig på at control din lyd som aldrig før!

Produkt Ref: 72834

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

"I år jeg har forsøger at kombinere alle min favorit toner på scenen uden bærer rundt på et væld af forstærkere og kabinetter på scenen. Headbone hjælper mig derhen. Takker Gud fandt det. Jeg ville ønske, jeg havde det år siden... Jeg elsker min Headbone!" - Mark Tremonti (Creed, Alter Bridge)

Premium Tube Forstærker hoved skifter med klasse-A kredsløb

Headbone VT løser mange problemer de alvorlige guitarist har stået over for i år. «Hvordan kan jeg bruge min favorit forstærker hoveder bekvemt uden at skulle slæbe rundt et højttalerkabinet for hver af dem?» Kompliceret signal stier og en uregerlig spind af kabler er en saga blot. Nu kan du tilslutte dit instrument, forstærker hoveder og én højttaler cab i én praktisk enhed, der giver dig mulighed for at bruge hovedet Marshall for rytme og hovedet Mesa Boogie for solo, med Skift kun fod stomp væk! Featuring 100 diskret klasse-A kredsløb med uovertruffen lydkvalitet, isoleret transformer guitar signal stier for at eliminere Ground Loops, plus et valg af enten buffered eller un-buffered input til at optimere signalvejen. Tonebone Headbone indre switching består af en serie af relæer, opto-koblinger og belastning modstande, som er alle sekventeret af et digitalt programmerede chip. Ramte de footswitch og Headbone springer i aktion som det slår guitar signalet fra en forstærker til den anden, afbryder højttaleren og omstillinger signalet til en belastning modstandskvinde, genopretter højttaler til den anden hoved og vender guitar tilbage på - alt i millisekunder, som du ikke engang mærke!

Safemode & handel; og slangebøsse & handel;

Radial's Safemode & handel; funktioner i Headbone så hvis værst sker og power er tabt, er det ikke et problem, guitar input vil automatisk slukke og din ampere ophold sikker. For at oprette forbindelse til Headbone, vil du kun brug for tre guitar kabler og tre højttalerkabler, som alle kan være skjult bag forstærker uden for visningen. Rod af leads du er vant til forsvinder med slangebøsse & handel; funktion; Det giver mulighed for fjernbetjening af enheden med en standard footswitch eller MIDI styres kontakt lukning. Dette samtidig reducerer lange højttalerkabler og øger systemets effektivitet, har du en alvorlig sonic 'power tool' på dine fødder!

VT er en af tre Headbone modeller

Headbone fås i 3 modeller: den fremhævede Headbone VT er for to ventil/rør forstærker hoveder, SS er for to solid-state hoveder og 'hybrid' TS er for tube til solid-state forstærker hoved skifte. Sørg for at du vælge den rigtige!

Specifikationer

 • Kredsløb type: Proprietære elektro-mekaniske
 • Audio Signal sti: Klasse-A - 100 diskrete kredsløb
 • Input impedans: 100 k & ohm; (direkte input), 220 k & ohm; (bufferet input)
 • Skift type: Programmeret PIC kontrolleret relæ
 • Relæ type og kapacitet: Sølv belagte kontakter - 10 millioner cykler, 100 Watt RMS bedømt
 • Skift tid: 11,2 millisekunder
 • Output: Højttalerudgang
 • Slangebøsse & handel; gennemførelse: Slangebøsse & handel; Remote skifte input
 • Fodpedal: Høj-cyklus tunge Amp-1 / Amp-2 skifter med status LEDs
 • LED-indikatorer: Store 3 OD mm ultra-lyse lysdioder
 • Konstruktion: 14 gauge stål, bagt emalje finish
 • Størrelse: 6,85 x 4.5 x 2,12"(175 x 108 x 54 mm)
 • Vægt: 2,2 lb (1.kg)
Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.