Radial JX42 Guitar og Forstærker Selector

Radial JX42 Guitar og Forstærker Selector

detaljer
Den radiale JX42, en kompakt skifter, der er brugt til matrix fire guitarer og to forstærkere i studiet eller på live scenen.

Produkt Ref: 58228

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Forbindelser & applikationer

Startende med frontpanelet, input fire (4) kanaler funktion 'radio-stil' Tænd-sluk switches, der straks drej til den forrige kanal ud når den nye kanal er markeret. Disse er komplimenteret med nemme at se lysdioder for visuel feedback på mørke faser. Skift sker ved hjælp af opto-resistive koblinger, at rampe op og ned signalet, at fjerne enhver dukker der kunne ellers opstår. Dette er især vigtigt, når parring JX42 med høj gevinst ampere og koncert-PA systemer. Inside, Radial's prisvindende 100% diskret klasse-A bufferkapacitet kredsløb er ansat til at sikre absolut signalkvaliteten sustains. Hver input channel også idræt en dobbelt funktion 'sæt og glemme' potentiometer, der konfigurerbare som enten et niveau control at matche forskellige active eller passive guitar eller bas signaler, eller kan indstilles til træk for præcise belastning korrektion, når du bruger passiv magnetiske pickupper. Træk control replikater tone og føler som om forbundet direkte til en guitarforstærker. Potentiometre er forsænket for at lade frontpanelet klart af forhindringer, så de ikke ændres ved et uheld under en travl koncert.

Robust og slidstærk konstruktion

Lavet af 14 gauge stål, denne kompakte switcher begynder med Radial's varemærke bookend design. Dette skaber et beskyttende zone omkring switches og knapper til at beskytte mod det barske miljø af professionelle touring. Den unikke i-bjælke byggeri tilføjer enorme stivhed for at beskytte det indre kredsløb fra drejningsmoment, hvilket kunne føre til for tidlig kolde lodninger. Valgfri rack ører tillade en eller to JX42s at være rack-monteret i en enkelt 19" rackplads.

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.