Pro Dreadnought Akustisk Guitar Koncert Taske fra Gear4music

 • Video 1
354 kr. NORMAL PRIS 392 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 9 November 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 32445

 • Slidstærk og Holdbar
 • 30mm Polstring
 • Justerbare Polstrede Stropper
 • Forstærket Bære Håndtag
 • 3 Lommer Til Tilbehør

Pro Dreadnought Akustisk Guitar Koncert Taske fra Gear4music

detaljer

En professionel dreadnought acoustic Guitartaske med en hårdtført polyester ydre, forstærket polstret håndtag, justerbare stropper, 30mm polstring og integrerede lommer til tilbehør.Produkt Ref: 32445

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Denne dreadnought Guitartaske tilbyder den højeste grad af beskyttelse for din akustiske guitar. Featuring 30mm padding, along with a thick rubber foot pad and a quilted polyester outer, it will protect against the inevitable bumps and knocks associated with being on the road.

Denne taske er også udstyret med justerbare polstrede skulderstropper, samt en styrket polstrede bærehåndtag for ultimativ komfort. To nyttigt tilbehør lommer er medtaget på forsiden af posen, perfekt til kundeemner, strygere og musik bøger samt en yderligere dybere hul, der kan rumme større emner.

Funktioner og specifikationer:

 • 30mm polstring
 • Hårdt iført quiltet polyester ydre
 • Eksterne stuverum
 • Robust lynlås lukninger
 • Robust skulderstropper og bærehåndtag
 • Længde: 114 cm
 • Dybde: 14 cm
 • Øvre Bout: 31 cm
 • Lavere Bout: 41 cm

Gear4music - en revolution i konkurrencedygtige priser, høj kvalitet musikinstrumenter og udstyr.

Gear4music har allieret sig med nogle af de bedste producenter fra hele verden til at udvikle vores egen linje af musikudstyr. Vores mål er at give vores kunder med et bredt udvalg af høj kvalitet, fornuftigt prissat musikinstrumenter.

Ved hjælp af vores mange år kollektive erfaring har vi udviklet et stort udvalg af instrumenter og udstyr, herunder trommesæt, akustiske og elektriske guitarer, træblæsere, messing, strengeinstrumenter og højttalersystemer. Vi er stolte af at tilbyde disse til vores kunder sammen med hundredvis af andre kendte mærker. Arbejder tæt sammen med vores nøje udvalgte producenter, vi bestræber os på at producere pålidelige, stor klingende instrumenter til en pris, der er tilgængeligt for alle. Vores musikudstyr er lavet til de samme krævende standarder, som du forventer fra andre velanskrevne mærker - dette er bakket op af vores standard 30 dages penge tilbage garanti.

Gear4music produkter er produceret etisk og ansvarligt at opfylde forventningerne om en omsorgsfuld verden.