Planet Waves PW-CT-12 NS Mini Headstock Tuner værdi Twin Pack

236 kr. NORMAL PRIS 300 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 22 December 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 35118

  • .
  • Gemmer sig bag ophænget.
  • Ultra-Sensitive Piezo afhente.
  • Ingen lyd eller Input, der kræves.
  • Batteri medfølger.

Planet Waves PW-CT-12 NS Mini Headstock Tuner værdi Twin Pack

detaljer

Planet Waves NS Mini Headstock Tuner tunes præcist og nemt forskellige instrumenter under alle forhold, mens resterende skjult fra din målgruppe. 360 Grader Drej mekanisme betyder, at denne tuner er hjemme på alle typer af ophænget, for både venstre- og højrehåndede instrumenter.Produkt Ref: 35118

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Baggrundsbelyst display på NS Mini Headstock Tuner giver dit instrument til at blive tunet i alle typer af lys, vigtigt for disse præstation scenarier. Auto sluk funktion sikrer levetiden af batterilevetiden på din enhed. Nøjagtigheden af enheden er fastsat af meget følsomme piezo transducer.

Planet Waves er en del af familien D'Addario af mærker, berømt for sin innovation og kvalitet, du kan være sikker på at guitaren er udstyret til max.

Funktioner og specifikationer:

  • 360 Graders drejelig og klemme
  • Meget følsomme Piezo Transducer
  • Baggrundsbelyst monitor
  • Auto sluk funktion
  • Batteriet medfølger