Marshall MG100HCFX Amp Head & Kabinet Halfstack Bundt

kr. 3.897 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 12 April 2017

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 12 April 2017

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 289
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • MG100HCFX Guitar Amp Head
 • Marshall MG412ACF 4 x 12 120 w højttaler kabinet
 • Planet Waves custom 3 M højttaler kabel

Marshall MG100HCFX Amp Head & Kabinet Halfstack Bundt

detaljer

Perfekt par MG100HCFX 100W Carbon Fibre Forstærker hoved og komplementære MG412ACF 4 x 12 120 w Carbon Fibre vinklet højttaler kabinet tilbyder autentisk Marshall tone i en kompakt form, halfstack. Leveres med en Planet Waves 3 M custom højttaler kabel til at sikre en eventyrlysten rent signal kæde.

Produkt Ref: 22001

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Denne pakke inkluderer:

 • MG100HCFX Guitar Forstærker Head
 • Marshall MG412ACF 4 x 12 120 w vinklet højttaler kabinet
 • Planet bølger 3 M custom højttaler kabel

Marshall MG100HCFX Guitar Forstærker Head med Digital effekter

MG100HFX udvider toneområdet, udvikler funktionaliteten og øger brøl, der indeholder alle de funktioner, der findes i de tidligere «FX» modeller! En separat digitale delay, hvilket betyder en total af tre Custom -udtryk FX kan kombineres på én gang - rumklang, Modulation (Kor/Phaser/kvalitetsreverb) og forsinkelse - nær uendelige FX optagelse muligheder til din rådighed.

Eksterne FX loopn og Marshalls proprietære power-forstærker dæmpning kredsløb gør tilføje yderligere FX og øge din tone projektion enkle, og begge er switchable via frontpanelet og/eller den valgfri programmerbare MG footcontroller selskabskapitalen du fuldstændig kontrol.

Hovedtelefon stik på denne top-lags MG fordobles som en meget praktisk Line Out, ideel til at sende din melodiske melodier og kæbe-slipper soloer til eventuelle eksterne enhed du ønskerSom med brugen af hovedtelefoner, dæmpet amp's højttaler mulighed for tavse indspilning.

Funktioner/specifikationer:

 • Output (RMS): 100 Watt
 • Kanaler (som): 4
 • Digital effekter: Ja
 • Digital rumklang: Ja
 • Power Forstærker dæmpning: Ja
 • MP3 / linje I: Ja
 • Emuleret Line-Out / hovedtelefoner: Ja
 • Eksterne FX loop: Ja
 • MG Footcontroller kompatibel: Ja

Marshall MG412ACF 120 w 4 x 12 vinklet kabinet:

Eventyrlystne supplement til MG100HFX er Celestion-indlæst MG412ACF højttaler kabinetterSpecifikt designet og formateret skal anvendes med de uhyrlige MG hoved, disse robuste cabs giver lejlighed til din helt egen Marshall halvdelen eller fuld stable - et af de mest ikoniske billeder i Musikhistorie og uudsletteligt knyttet til mange af de største guitaristerne i det forløbne halve århundrede.

Funktioner / specifikationer

 • Kabinet Type: Vinklet
 • Højttalere: 4 x 12 "Celestion
 • Effekt (RMS): 120 Watt
 • Input Type: Mono
 • Impedance: 8 ohm

Planet Waves custom Series højttaler kabel 10 ft

Højttalerkabler custom Series tilbyder forbedret klarhed og maksimale overdragelse af poweren til højttalerne.

Kobber kabel funktioner 14 sporvidde ilt-fri udfører, indkapslet lodning punkter, molded trækaflastning og guld belagt kobber forbindelser. Disse bygget til sidste kabler tilbyde supreme holdbarhed hårdeste betingelser og komme støttet af en levetid garanti.

På grund af at den tekniske karakter af Marshall Amplification produkter annonceret på denne side anbefales det, at du kontakte os telefonisk eller ved at komme til vores lager til at diskutere dine særlige krav og arrangere en demonstration før køb nogen af disse produkter.

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.