Line 6 JTV-69 James Tyler Variax Guitar I Lake Placid Blue

 • Video 1
kr. 6.625 NORMAL PRIS kr. 7.444 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 12 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 12 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 364
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Line 6 JTV-69 James Tyler Variax Guitar
 • Designet af Master Lutheir James Tyler
 • Variax Modelling emulerer 28 andre instrumenter
 • Alder organ med Maple hals og rosentræ gribebræt
 • Gratis Gigbag

Line 6 JTV-69 James Tyler Variax Guitar I Lake Placid Blue

detaljer

Denne smukke guitar, designet af master violinbygger James Tyler, monteres med Variax modellering teknologi gør det muligt at emulere lyde fra andre instrumenter tak til Line 6's omfattende modellering kapaciteter. Denne håndværksmæssigt guitar kan bruges som normale eller med den ekstra Variax teknologi og er perfekt til livekoncerter eller studio sessioner.Produkt Ref: 25240

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Fint udformet Guitar

Inspireret af klassiske 25-1/2" skala, bolt på hals, tre pickup solid krop guitar, den JTV-69 funktioner en elletræ krop, en 22 fret ahorn hals skåret til en komfortabel, afrundet Tyler ' 59 profil og en rosentræ gribebrættet. Denne arketypiske design udbytter lyse, percussive snap og bid, der kendetegner denne form for guitar, med masser af bluesy varme når det er nødvendigt.

Master luthier, James Tyler, har udformet denne guitar med en række funktioner designet til at hjælpe dig lyder dit bedste. Hals form er designet til nem spilbarhed og hals joint giver absolut adgang til de øverste bånd. Pickupper er designet af Tyler sig selv med en humbucker i broen supplerer vintage-stil single-coil pickupper i nakke og midten holdninger. De er alle fyldt med alnico magneter og sår Tylers nøjagtige specifikationer. Den Custom Tremolo bridge er designet til overlegen tuning stabilitet og jævn vibrato handling som er premium guitar sadel. Den langvarige, genopladeligt lithium-ion batteri leverer mindst 12 timers spil og LED indikatorer lade dig vide, hvor lang tid du har tilbage. Når du ikke bruger guitaren, vil bare rulle ned diskenheden og elektronik gå til at sove for at spare strøm. Funktionen pickup bypass betyder, du kan altid bruge guitar uden batterier også.

29 instrumenter i en

Den Line 6 digitale modellering teknologi, som har gjort deres ampere berømte kan nu findes i deres guitarer. James Tyler Variax guitarer kombinere denne teknologi med boutique stil håndværk og levere 28 vintage instrument modeller, fra klassiske akustisk gennem sitar og banjo, på toppen af den imponerende lyd af James Tyler designet guitar, selv. Hvis du er en Koncert Musikere med en varieret sætliste eller en musikere søger at eksperimentere og optage et varieret sæt af guitar lyder dette er uden tvivl lettere end slæbe tonsvis af forskellige instrumenter rundt med dig.

18 Vintage Elektrisk Guitar modeller

Uanset om du er til blues, rock eller land er du sikker på at finde en tone der passer til inden for de 18 instrumenter i James Tyler Variax. Disse Line 6 guitarer fange nuancerne i hvert instrument, som har været nøje modelleret og volume og Tone kontrol vil opfører det samme for dig som på de oprindelige guitarer.

Se den fulde liste over inkluderet guitar modeller på Line 6 JTV-69 James Tyler Variax Guitar download venligst PDF-filen nedenfor.

10 akustiske og World instrumenter

såvel som klassiske elektrisk toner den store ting om den JTV-69 er, at du kan også eksperimentere med eklektisk akustisk og verden instrumenter herunder 6 eller 12 string akustik og dobro, sitar, banjo og Tricone modeller.

Se den fulde liste over de JTV-69 akustiske toner skal du downloade PDF-filen nedenfor.

Alternative stemninger

Perfekt til koncerter, den JTV-69 kan gå fra alternative stemninger straks med skift af en drejeknap. Der er 11 alternative stemninger, som kan blandes og matches med nogen af instrument profilerne. Virtuelle Capo også tillader dig at oprette din egen stemninger og gemme dem til den åbne slot eller over eksisterende modeller.

Se den fulde liste over alternative stemninger på denne Variax guitar download venligst PDF-filen.

Variax arbejdsbord

Variax Workbench software fungerer som din personlige Custom shop hvor den eneste begrænsning er din fantasi. Mix og match 28 instrument krop modeller med nogen af de 17 pickup modeller til at skabe unikke guitar toner eller genopfinde klassikere. Fine tune hver model eller finjustere tuning så indlæse din Custom instrumenter ind i din JTV-69 og adgang nemt med knapperne. Ny firmware er jævnligt udgivet af Line 6 så du guitarer bliver altid op til dato - bare check over på Line6. com.

Drøm Rig

På sin egen den JTV-69 er et kraftigt værktøj. Men hvis du er på udkig efter en komplet rig DT25 eller DT50 forstærker og POD HD500 multi-effekter pedal er de perfekte partnere. Dette sæt op tilbyder ubegrænsede sonic muligheder så du kan ændre instrumenter, routing, lyde, effekter og tuning alle med et tryk på en enkelt fodpedal - perfekt til den professionelle gigging musiker.

Anmeldelser

"Selve apparatet er awesome, prale upåklagelig håndværk... Dette er en økse, at de fleste guitarister får ingen problemer med at afspille som deres vigtigste guitar alle natten langt" Chris Gill, Guitar World

"James Tyler Variax er min kombination hemmelige våben og schweiziske hær kniv. Når jeg går til studiet, går det med mig. Brug for en Tele? Jeg fik det. Ville ønske du havde en sitar? Intet problem. Denne guitar har fyldt mere sonic produktion huller end ethvert instrument eller enhed jeg nogensinde har ejet." Reeves Gabrels (David Bowie, Tin Machine)

"Dette ting er fantastisk live... På ét punkt af showet går jeg fra 1/2 trin ned tuning til standard tuning med et drop D øjeblikkeligt! Jeg sveder ikke længere Vis ordre og guitar ændringer - JTV tillader mig at bare spille! " Jerry McPherson (Tim McGraw band)

Funktioner og specifikationer

Krop & bro

 • Farve: Lake Placid blå
 • Krop: Elletræ
 • Hoved: Fuldt justerbare Tyler-designet tremolo bridge

Hals & gribebræt

 • Hals: Bolt på massiv ahorn
 • Gribebræt: Palisander
 • Skala: 25-1/2"
 • Hals form: Tyler ' 59
 • Bånd: 22 medium-jumbo bånd
 • Indlægninger: Dot
 • Møtrikken: 1-5/8" graf Tech sort TUSQ XL selvsmørende sadel

Pickupper og Hardware:

 • Tunere: Forseglet låsning/forskudt tunere (16:1 tur ratio)
 • Hardware: Chrome
 • Pickupper:
  • L. R. Baggs Radiance Hex piezo pickup system
  • Alnico stol humbucker og vintage-stil nakke og midten single-coil pickupper sår til Tyler's specs
 • Kontrol/instruktioner:
  • Master Volume og Tone drejeknapper
  • Model og Alt Tune drejeknapper for let adgang til 28 vintage instrument lyde og 11 alternative stemninger
  • 5-vejs omskifter
 • Kompatibilitet: VDI (Variax ® Digital Interface) til integration med Line 6 POD HD500 og POD HD PRO og begrænset kompatibilitet med POD ® xt, POD ® X 3, Vetta & handel; II forstærker og andre legacy Line 6 produkter
 • Power: Lithium-ion batteri (12 timer spilletid) og internationale vægoplader (fungerer også som standard elektrisk guitar uden batterier)
 • Software: Variax Workbench & handel; software og USB lydkort

Tilbehør:

 • Inkluderer høj kvalitet polstret gig taske
 • Ekstra batteri, oplader og -kabel sæt tilgængelig separat