Line 6 DT25 1 X 12 "Combo Amp

 • Video 1
kr. 5.891 NORMAL PRIS kr. 6.571 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 19 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 19 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 383
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Gemme £100 med Voucher kode DREAMRIG100!

Line 6 DT25 1 X 12 "Combo Amp

detaljer

Fire boutique tube ampere i én, så du kan finde din ringetone - Hvis din tone er dit mesterværk, DT25 1 X 12 "Combo Forstærker er dine malerpensel. Denne bærbar 25W/10W tube forstærker fra Line 6 og rør-forstærker guru Reinhold Bogner giver dig fire imponerende, lust-worthy forstærker voicings og hidtil uset alsidighed, at fundamentet for dig at opbygge dine perfekte bryster.Produkt Ref: 23103

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Den kraftige kombination af omkonfigurerbare analoge komponenter og HD modellering tillader DT25 at være fire ampere i en stand til at producere amerikanske renser, britiske crunch, klasse A kime og moderne high-gain. Valgbar opererer klasse, tube energitilstand og fire Voicings (som tilbyder de perfekte kombinationer af negativ feedback loop topologi, og HD preforstærker og tone stable modellering) kan ringe i klassisk vintage toner eller formes i meget tilpasset originaler - og hver enkelt drypper med boutique tone og touch-svar.

Finjuster hvert DT25 give udtryk af omkonfigurere analog komponenter og crafting oprindelige toner, der overskrider de klassiske skabeloner. DT25 giver et virkelig bredt tone paletten.

Valgbar analog komponenter.

Snarere end at være mejslet i sten som dem i de fleste store rørforstærkere, er de analoge komponenter kernen i DT25 alle helt omkonfigurerbare at matche tonerne i dit hoved. Vælg en af de forstærker fire voicings (hvilke der tilbyder de perfekte kombination af negativ feedback loop topologi, og HD preforstærker og tone stable modellering), og DT25 giver dig analog indstillinger til at matche. Du kan yderligere ændre indstillinger som output rør klasse (A eller AB), tube mode (pentode/triode) strømindstillinger og mere til at tage din tone ud over de traditionelle skabeloner.

Kanalskift instant fleksibilitet.

Ud over alle give udtryk fleksibilitet funktioner DT25 to helt uafhængige kanaler. Et svip af sin A/B switch eller en hane i en lagres footswitch er i stand til at forårsage en fuld analog og digital transformation - gå fra en stram, krystallinsk American clean til en åben, swingende britiske crunch. Ringe i to rene lyde eller indstille en kanal som en saltvandsindsprøjtning. Sæt dem som du vil. - du er ikke tvunget til at vælge mellem bare "ren" og "beskidt".

Lav volumen tilstand.

Langt ud over en traditionel master volumen, skifte til lav mængde mode lader dig tage DT25 ned til hviske-rolig niveauer for optagelse eller sene jamming, uden at miste en ounce af din krystallinsk ren eller knogle-crunching high-gain toner. Rør forvrænge mindre i lav volumen tilstand så HD modellering teknologi opfanger sløje og udfylder tone med rige power forstærker modellering så det stadig lyder som det er forkrøppet op selv på et lavt niveau.

Celestion højttaler for uforlignelige tone.

Verden over, Celestion højttaler er det første navn i tone og originaludstyr i utallige klassiske rørforstærkere. DT25 combos og udvidelse frysere inkluderer custom-udtryk Celestion G12H-90 højttalere giver optimal tonale dybde og klarhed.

Funktioner og specifikationer:

 • Fleksibel slange afsnit designet af rørforstærker guru Reinhold Bogner
 • Straks omkonfigurerbare pr. kanal
 • Kan vælges opererer klasse (klasse AB/25 Watt/fast Bias eller klasse A/10 Watt/katode forudindtaget)
 • Valgbar power rør tilstand (Pentode eller Triode)
 • Fire unikke Voicings (negativ feedback loop topologier parret med HD preforstærker og tone stable modellering):
  • Klassisk amerikansk rent/stramt NFL
  • Britiske Crunch/Medium NFL
  • Klasse en dørklokke / nul NFL
  • Moderne, High-Gain/Resonant NFL
 • (1) 12AX7, (2) EL84 rør
 • Brugerdefinerede Celestion G12H90 højttaler
 • 4/8/16 ohm højttaler udgange
 • Serien følger løkke
 • Intuitiv, 2-kanals design
 • Baggrundsbelyst frontpanel
 • HD forstærker modellering teknologi brændstoffer hver give udtryk? s preforstærker og tone stak, og automatisk par dem med tilsvarende Bogner-designet dynamisk analoge kredsløb
 • Modelleret spring reverb med individuelle niveau control pr. kanal
 • Kabinet-simuleret direkte output
 • Lav volumen tilstand giver forkrøppet op rør tone på hviske-rolig lydstyrken
 • Højttaler stik-sensing giver relæ drevet output transformer beskyttelseskredsløb
 • L6 LINK forbinder DT25 POD HD(NOT INCLUDED) for ekstra effekter, forstærker voicings og instant skalerbarhed (herunder stereo drift med flere DT25 forstærkere) - alle kontrolleret af nogen L6 LINK udstyret POD HD
 • Din ordre kan leveres med en adapter
  Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.