Lige på stropper MOJO Azteca Guitar rem, mønstret

323 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 22 December 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 72241

  • Integreret Pick lommer.
  • Syntetisk & stof overflade.
  • Komfortable & bred.
  • Letvægts.
  • Justerbar længde fra 95 cm til 143 cm

Lige på stropper MOJO Azteca Guitar rem, mønstret

detaljer
Right On stropper MOJO Azteca mønstrede Guitar bæltet er en høj kvalitet, holdbart guitar rem. Det har en glat overflade, lavet af stof og slutningen faner, der er syntetiske, samtidig med at praleri en iøjnefaldende farverige print på forsiden. Dette komfortable rem er perfekt for enhver guitar player og inkluderer det eksklusive RAS justering systemet (fra 95cm til 143cm), komplet med 2 små lommer foran og tilbage til nemt gemme dine picks. Right On stropper MOJO Azteca Guitar bæltet har en bredde på 6cm med en microfiber foring og 5 mm tyk latex polstring, som gør støtte selv de tungeste guitarer ubesværet.

Produkt Ref: 72241

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse