LA Basguitar fra Gear4music, Sort

 • Video 1
 • Video 2
kr. 807 NORMAL PRIS kr. 986 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 1 April 2017

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 1 April 2017

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 4 års garanti: kr. 73
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

4 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 4 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 4 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • LA Basguitar fra Gear4music
 • Classic højglans sort finish
 • Sprøde klare toner og slående dybe low end
 • Bygget fra letvægts træ for komfort og spilbarhed
 • Kommer med gratis 1/4" Jack kabel og taske

LA Basguitar fra Gear4music, Sort

detaljer

LA Basguitar fra Gear4music kombinerer Klassisk udseende med en sprød, klar punchy tone. Bygget fra letvægts træsorter for komfort og brugervenlighed, og bundleet med en gratis 1/4" jack kabel og taske, er LA Basguitar en øjeblikkeligt spilbar basguitar perfekt til begyndere.Produkt Ref: 0047

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Elektrisk G-4 Basguitar fra Gear4music er ikke kun det perfekte instrument for alle der er efter en god begynder bas guitar, men er også en stor instrument for mere gennemført spillere som søger for at udvide deres guitar samling.

Med sin solide organ, ahorn hals, palisander gribebræt, koreanske chrome dele og hardware- og vintage hard tail stol er dette et godt udformet og meget spilbare instrument. Opdel coil humbucking pickup med volume og tone kontrol betyder, at denne bas kunne genskabe en autentisk række Klassiske lyde. Det er den skarpe klare tone med god lave ende dybde, gennemslagskraft og sustain denne gør denne sådan en stor bargain.

Byggekvalitet og opmærksomhed for detaljer er ærlig talt forbløffende til denne pris, og med høj kvalitet gloss finish dette instrument ser store også.

Uanset om du er nybegynder eller en dygtig afspiller, du bliver ikke skuffet over dette instrument, og denne pris kan du råd til at købe en i hver farve!

"G-4 coil pickup giver en klar, skarpe tone, som har rimelig lav ende dybde, gennemslagskraft og sustain... du vil blive hårdt pressede på at finde noget så godt i denne prisklasse" Musik Mart, juli 2006

Klik på linket nedenfor her en elektrisk G-4 Basguitar mp3 demo

Klik på linket nedenfor for at få vist en PDF brochure for dette instrument ##pdf 13304 ##

Basguitar specifikationer

Model 4-String Electric Bass Guitar

Dele koreansk

Hals Joint Bolt

Organ Linde

Pickguard White 3-lags (W/B/W)

Hals Maple

Gribebræt Palisander med Dot holdning Inlays

Machine Heads Die-cast stå i forhold Chrome

Hardware Chrome

Pick Ups 1 x Split Coil (humbucking)

Kontrolelementer Bind, Tone

Skala Fuld størrelse 864 mm / 20 Frets

Finish Højglans Black

(For køb efter 1st September 2007)

Hvordan sælger Gear4music musikinstrumenter af høj kvalitet til sådanne lave priser?

Efter års forskning, udvikling og evaluering Gear4music sammen direkte med de allerbedste producenter fra rundt omkring på kloden og bestilt en lang række musik produkter, vi er stolte af at have bære navnet Gear4music. De leveres direkte fra professionel produktion værksteder til vores UK distribution Center for definitive kontrol før leveres til du klippe ud mellemled, reducere transportomkostningerne, og giver den bedste mulige værdi for pengene.

I dag finder du trommesæt, akustiske og elektriske guitarer, træblæsere, Messingblæsere og streng instrumenter til salg, alle til uhørt lave priser. Men de imponerende priser er ikke enden på historien; ikke kun er vores instrumenter produceret til yderst spilbare standarder, som du forventer på dyrere varer, men de fremstilles etisk og ansvarligt for at opfylde forventningerne til en omsorgsfuld verden.