Knoxville Deluxe 12-streng Elektrisk Guitar fra Gear4music

 • Video 1
 • Video 2
kr. 895 NORMAL PRIS kr. 1.342 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 1 April 2017

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 1 April 2017

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 4 års garanti: kr. 81
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

4 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 4 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 4 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Knoxville Deluxe 12-streng Elektrisk Guitar fra Gear4music
 • Klassisk Stil Guitar Med Naturlig Top af Asketræ
 • Vintage Toner og Lyde
 • Yderst Spilbar Ahorn Hals med Palisander Gribebræt
 • Genskabe Klassiske 12-Streng Guitar Lyde

Knoxville Deluxe 12-streng Elektrisk Guitar fra Gear4music

detaljer

Knoxville Deluxe 12 El-Guitar fra Gear4music bærer en unik vintage klingende tone og stil ud over sine år. Inspireret af Klassisk design, tilbyder denne guitar professionelle funktioner og høj kvalitet tonetræsorter til en overkommelig pris. Fra en 60'er Rock lyd til et Country twang, du kan genskabe et væld af Klassiske jangling lyde fra dette alsidige instrument.

Produkt Ref: 44588

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Alsidighed og spilbarhed

Knoxville elguitar fra Gear4music tager det 's inspiration fra en klassisk amerikansk country guitar, ved hjælp af samme tonetræsorter og pickup typen og positionering, men bygger om kropsform til at tilføje et moderne twist og give en utrolig behagelig spiloplevelse. Med en dyb øverste cutaway, kan spilleren nå alle at båndene med lethed, tilføje alsidighed og spilbarhed af denne klassiske guitar. Høj kvalitet ahorn hals er også prydet med den klassiske Gear4music ophæng, tjene sin plads blandt vores andre store værdi guitarer.

Stor kvalitet Tonetræsorter og komponenter

Knoxville Elektrisk Guitar fra Gear4music er konstrueret af højkvalitets tonetræsorter at sikre stor lyd og sustain. Med en klassisk solid Ash krop og en bolt på ahorn hals, du er sikker på at få klassiske lyd og sustain forbundet med denne stil af guitar. Med to kvalitet single coil pickupper, placeret i den klassiske holdning, denne guitar vil skabe en lang række klassiske lyde, det være sig Rock, Country Indie eller noget derimellem. Færdig med stor kvalitet krom hardware, denne guitar tilbyder fantastisk værdi for pengene.

Klassisk 12 String sk

Med Custom designet bro, sadel og ophænget har Knoxville Deluxe 12 String 12 ergonomisk placerede strygere, gør det nemt og behageligt at spille. Med sin resonant Ash krop og klassiske pickup kombination producerer Knoxville Deluxe en særpræg, klassisk 12 string lyd, perfekt for dem der søger en sk lyd uden at sprænge banken.

Funktioner og specifikationer:

Krop:

 • Krop: Massiv Ask
 • Pickguard: Sort
 • Finish: Naturlige aske

Hals:

 • Hals: Ahorn
 • Skala: 648 mm / 22 frets
 • Hals Joint: Bolt-on
 • Møtrik bredde: 2"
 • Gribebræt: Palisander

Pickupper & Hardware:

 • Maskine hoveder: Forkromet die-cast
 • Pickupper: 1 x single coil 1 x T-stil
 • Kontrol/instruktioner: 1 x Volume, 1 x Tone
 • Hoved: 12-strenget Custom
 • Pickup selector: 3-vejs

Gear4music - en revolution i konkurrencedygtige priser, høj kvalitet musikinstrumenter og udstyr.

Gear4music har allieret sig med nogle af de bedste producenter fra hele verden til at udvikle vores egen linje af musikudstyr. Vores mål er at give vores kunder med et bredt udvalg af høj kvalitet, fornuftigt prissat musikinstrumenter.

Ved hjælp af vores mange år kollektive erfaring har vi udviklet et stort udvalg af instrumenter og udstyr, herunder trommesæt, akustiske og elektriske guitarer, træblæsere, messing, strengeinstrumenter og højttalersystemer. Vi er stolte af at tilbyde disse til vores kunder sammen med hundredvis af andre kendte mærker. Arbejder tæt sammen med vores nøje udvalgte producenter, vi bestræber os på at producere pålidelige, stor klingende instrumenter til en pris, der er tilgængeligt for alle. Vores musikudstyr er lavet til de samme krævende standarder, som du forventer fra andre velanskrevne mærker - dette er bakket op af vores standard 14 dages penge tilbage garanti.

Gear4music produkter er produceret etisk og ansvarligt at opfylde forventningerne om en omsorgsfuld verden.