Keeley Compressor Pro

1.732 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 30 November 2016
GRATIS Levering.

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 71413

 • Studio Kvalitet Komprimering.
 • Kompatible med Ethvert Instrument.
 • True Bypass
 • Beskytter Forstærkere og Højttalere Mod Overbelastning

Keeley Compressor Pro

detaljer
Keeley Compression Pro er designet som en studio kompressor, kan anvendes med ethvert instrument. Byder på 5 control drejeknapper for at skabe den bedste komprimering, der passer til din lyd. Keeley pedalen skaber fuldt klingende optagelser til ethvert instrument. Compression Pro sikre at din tone er sprød, og dine højttalere og forstærkere ikke overbelastes.

Produkt Ref: 71413

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Studio kvalitet komprimering

Keeley & rsquo; s kompressor pro er designet med den hensigt at handler som en studio kompressor/limiter, accepterer et stort udvalg af input og hyppighed respons for at arbejde med ethvert instrument. De pedal funktioner en kompression LED display for at vise måling af kompression og få reduktion, samt en tærskel LED angiver, når komprimeringen er indledt og udgivet. Kompressoren pro kan bruges i en levende indstilling, da det beskytter dine forstærkere og højttalere danne overbelastning, mens dens sande bypass forhindrer enhver tone eller signal tab når off.

Kompression kontrol

Kompressoren pro tilbyder fem kontrol drejeknapper og to Skift switches, der kan bruges til at skabe den bedste kompression for din præstation. Kontrolknappen tærskel kan bruges til at justere når pedalen komprimere og lyd kan passere gennem upåvirket. Tærskler LED lyser rødt når pedalen komprimering, og grønt når der er ingen komprimering. Ratio-kontrolknappen regulerer mængden af kompression, sætte den til fulde vil forhindre output-niveau til at øge i output. Attack-knappen justerer mængden af tid, det tager for komprimering til start, mens release-knappen justerer mængden af tid, det tager for komprimering til at stoppe. Gain-knappen justerer niveauet af output kompression har, giver op til + 20dB Boost.

De to skiftekontakter kan bruges til at aktivere forskellige tilstande på kompression. Knæ skifte skifter mellem hårde knæ komprimering og bløde knæ komprimering. I hårde knæ tilstand, komprimeringen kan bruges som en limiter, add-on af fastholde til din lyd. I blød knæ tilstand producerer kompressoren en blød kompression, holde præstation livlige og naturlige klang. Når parameteren auto er indstillet til til, pedaler angreb og frigivelse er automatiseret, giver justeringer bedst passer til indgangssignalet og spillestil.

Specifikationer

 • Kontrol/instruktioner:
  • Tærskel
  • Forholdet
  • Angreb
  • Udgivelse
  • Gevinst
  • 2 x vippekontakt (knæ H, S / Auto Off, på)
 • Input: 1/4 & rdquo; Jack
 • Udgang: 1/4 & rdquo; Jack
 • Strømforsyning: 9V DC Neg-Tip, 50mA Max aktuelle tegne
 • Højde (ikke herunder knægte): 3,7 & rdquo;
 • Bredde (ikke herunder knægte): 4,7 & rdquo;