Keeley Aurora Reverb

1.175 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 15 November 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 71423

 • High Fidelity Reverb Processor.
 • True Bypass Kredsløb.
 • 100% Dry Analog Path.
 • Hall, Plate, Room Modes.
 • Lav støj, 24 Bit

Keeley Aurora Reverb

detaljer
Keeley Aurora Reverb Pedal udstyret med true bypass kredsløb med en 100% dry analog path til at skabe en støjsvag, 24 bit, high fidelity rumklangs-processor. Keeley reverb tilbyder en række forskellige reverb indstillinger, fra uberørte hurtige refleksioner eller ethereal space til dybe, mørke og endeløse caverns. Pedalen har 3 forskellige modes og 4 kontrol drejeknapper for at blive finjusteret til at matche din lyd.

Produkt Ref: 71423

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Utrolige Reverb virkninger

Keeley & rsquo; s reverb pedal tilbyder en hel vifte af forskellige efterklang, og med fire forskellige kontrol drejeknapper til at forme det måde du ønsker. Pedalerne henfald drejeknap tilbyder kontrol over den reverb henfald, hvilket giver en vifte af forskellige henfalder. Henfald kan give en realistisk tæt kvartal & rsquo; s genlød dimension til complex & ldquo; stadig ringer & rdquo; musikalske refleksioner. Slapback-knappen styrer reverb's pre forsinkelse, fastsættelse af forsinkelse mellem hver efterklang at skabe afstand.

Pedaler varme kontrol giver reverb med flere varme når det er ringet op. Denne kontrol fungerer som en afdæmpende kontrol, tilbyder en lysere lyd, når det id ringet ned. Endelig giver blanding drejeknap kontrol over mængden af rumklang er tilføjet til din 100% analoge tørre mix. Denne kontrol gør Keeley aurora reverb perfekt til gå i slutningen af din effekter kæde, da det gør det muligt for dig at skræddersy din lyd.

Hall, plade og rum tilstande

Keeley Aurora indeholder tre forskellige tilstande at vælge imellem, afhængigt af hvilken type af rumklang du ønsker. Den første tilstand er hall, som simulerer efterklang fundet i store rum, som giver resonans i en katedral. Den anden tilstand er plade, som tilbyder efterklang fundet fra arealer, der er plader af metal. Den definitive tilstand er rum, tilbyder efterklang af værelser, de fleste mennesker har adgang til, og at give en overbevisende rum forfald. Denne tilstand kan variere i rummets størrelse, går fra kosten skab til størrelsen af en stald, afhængigt af hvad du er ude efter.

Specifikationer

 • Kontrol/instruktioner:
  • Henfald
  • Slapback
  • Varme
  • Blend
  • 3-vejs Switch (Hall, Plate, Room)
 • Input: 1/4 & rdquo; Jack
 • Udgang: 1/4 & rdquo; Jack
 • Strømforsyning: 9V DC
 • Højde (ikke herunder knægte): 4,41 & rdquo;
 • Bredde (ikke herunder knægte): 2,35 & rdquo;