JHS pedaler madkasse 500 serien farve boks outboard Preamp/EQ

6.522 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 23 November 2016
GRATIS Levering.

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 68117

 • Kan kanalisere Guitar, vokal, trommer og meget mere.
 • Madkasse 500 serien størrelse for stor optagelse muligheder.
 • 2 1073 BA modelleret gevinst kasser.
 • 7 band EQ For Minute justeringer.
 • Carnhill Input og Output transformere

JHS pedaler madkasse 500 serien farve boks outboard Preamp/EQ

detaljer
Boksen JHS farve 500 er en high-end studio preforstærker og EQ for mikrofonen afledt af den oprindelige farve boks pedal. De 500 model funktioner to 1063 BA stylet få blokke med masser af headroom tilgængelig fra 24V powerens tilgængelig til hver. Der er en massiv 7 band EQ til at finjustere din lyd til den nøjagtige kravet om du har brug for. Takket være Carnhill transformers, du kan ændre lyden til at være alt fra en ren og forfinet gennem aggressivt fordrejet. Uanset om det er en mikrofon, line-niveau eller 1/4 '' input, er modulet farve Box 500 den nøjagtige værktøj for at opnå den klassiske, vintage rock lyd.

Produkt Ref: 68117

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Madkasse serie

500 serie udstyr er ideel til studios og optagelser, der finder sted i en kompakt miljø. JHS har udgivet nogle af deres mest populære, vigtige pedaler, der er tilgængelige på en madkasse format. Dette giver mulighed for mere omfattende detaljerede versioner af hver pedal skal frigives, hvilket gør det lettere at overføre lyden du har i tankerne at lyden registreret. Madkasse-serien kan bruges til guitar, vokal, trommer og mere til at opnå en lyd, der virkelig tilhører dig.

Verden anerkendte Boutique pedaler

JHS pedaler har udviklet sig fra en ene mand, soveværelse operation, en verden anerkendes boutique effekter pedal selskab. Alle JHS pedaler har et simpelt design, med hånd-wired komponenter. Josh Scott, grundlægger af JHS pedaler, begyndte ved at ændre pedaler han havde om sin personlige bord, år af touring og session arbejde førte Josh at forstå præcis, hvad det er, at spillere ønsker fra deres pedaler, hvilket betød at bygning dem fra jorden til at opnå perfektion.

Hånd bygget til perfektion

JHS pedaler er hånd-bygget i Kansas City USA, virksomheden har en kerne værdi at JHS bygherrer vil aldrig blive erstattet af robotter. Hver boutique JHS pedal er fremstillet og testet af en højtuddannet pedal builder til at sikre, at hver JHS pedal er udformet til perfektion.

Specifikationer

 • Pedal Type: EQ, forforstærker
 • Chassis: 500 Rack
 • Spænding: 2 x 24V
 • Få fase: 2 x 1073 gevinst boks
 • EQ kontrol: Luft, diskant, midten af midten af Skift, bas, bas Skift, bas Q
 • Master kontrol: Master, Pre volumen, trin, HPF
 • 1/4 & rsquo; & rsquo; Indgange: 1
 • XLR indgange: 1