Hughes og Kettner TM18H Tubemeister 18 Forstærker hoved og 1 x 10 Cab bundt

 • Video 1
5.950 kr. NORMALPRIS 7.415 kr. (herunder moms @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeveringsoplysninger

Varen bestilles

Denne vare er tilgængelig til orden, og vi i øjeblikket har ikke varen på lager.

Når du afgiver din ordre, vil vi anmode varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over, når vi vil være i stand til at levere produktet til dig, baseret på vores leverandør normal levering tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare, vil vi lade dig vide ellers, vi vil rådgive af e-mail eller SMS, når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 7 Juni 2016

Tilføj til kurv

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: 387 kr.
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

Produkt Ref: 42683

 • Hughes & Kettner TM18H Tubemeister 18 hoved.
 • Tubemeister 1 x 10 højttalerkabinet.
 • Rock, spille og optage.
 • Stor For Gigging.
 • Indeholder TM18H blød taske til hovedet

Hughes og Kettner TM18H Tubemeister 18 Forstærker hoved og 1 x 10 Cab bundt

Detaljer

Vinder af soundcheck for "Guitar Forstærker of the Year" og Mipa Award 2012 "Bedste Guitar Amp Head", TubeMeister 18 er kendt som den naeste store Hughes & Kettner. Takket vaere tysk ingenior, kan denne rørforstærkertop ga fra et brol til en hvisken, ryster den fase, snurren pigge i studiet og dreje hovedet om natten med sin tavse optagelse. Denne killer bundt tilfojer en Tubemeister 1 x 10 hojttalerkabinet til en fuld forstærker oprettet, gemmer du en massiv £149 fra VEJL!Produkt Ref: 42683

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

Hughes & Kettner TM18H Tubemeister 18 Forstærker hoved

Servering op tre forskellige lyde ved tryk pa en fodkontakt, sjaelfuld Tube - Meister 18 hovedet er ga til guitar forstærker for gigging. Dens fire-trins poweren soak bringer lyden af den store scene i sma klubber eller dine egne fire vaegge. Plus, hoflighed af indbyggede Red Box og tavse optagelse evne, kan du laegge ned Pro-kvalitet spor pa enhver tid dagen eller om natten.

TubeMeister 18 stativ som et testamente til den viden og passion af Hughes og Kettner. Det forvandler din hver touch i udtryksfulde tone, levere sjaelfuld lyd lige til fingerspidserne. Det fuldt udstyret preforstærker tilbyder et vaeld af sonic muligheder.

TubeMeister 18 ren kanal har en varme ror tone med faenomenal dynamikomrade, der fejer fra mousserende ren at haes stykket. Forstærker en kan prale af harmonisk rigt tube forvraengning med gevinsten forbeholder sig for at ga fra edgy overdrive til skyhoje bly lyde. Forstærker en kan ogsa igen stemme bly til at indkalde moderne high-gain lyden at par masser af punch med endelose sustain.

EQ er en passiv udtrykke sektion som er sammenknebne for at fremmane den bedste frekvens respons ud af hver kanal. Afsnittet preforstærker sports to 12AX7 ror og push-pull power forstærker pumper ud en fase godkendt 18 watt. powerforstærker er ogsa TSC beskyttet og auto-bias og en statusindikator LED. De overdimensionerede transformers give lyden masser af headroom.

TubeMeister 18 er ogsa udstyret med en valgfri fodkontakt forbindelse, som giver mulighed for remote kanal skifter og Boost aktivering, en seriel FX loop til at tilføje effekter til at personliggore din lyd, en quad fase poweren soak med tavse optagelse evne og en afbalanceret rod boks ud med autentiske højttaler emulering. Alt dette pakket ind i en stilfuld og holdbare Transparent beklaedning.

Hughes & Kettner Tubemeister 1 x 10 hojttalerkabinet

Tube Meister 110 kabinet sports samme Celestion ti 30 hojttaler, der har bevist sin berettigelse i TubeMeister 18 Combo. Udviklet specielt til TubeMeister, og har til huse i sin specialdesignede refleks kabinet slag dette kabinet langt over sin vaegt.

Funktioner og specifikationer

TM18H Tubemeister 18 hoved

 • : Kanaler 2
 • Magt: 18 watt
 • Fodpedal: FS-2 (valgfrit)
 • Magten Soak: Automatisk / switchable
 • Rode felt: Integreret
 • Beskyttende daekning: Softbag inkluderet
 • Dimensioner: 356 x 156 x 150 mm
 • Vaegt: 5 kg

Tubemeister 1 x 10 hojttalerkabinet

 • Hojttalere: 1 x 10 "Celestion ® ti 30
 • Power Rating: 30 watt
 • Dimensioner: 400 x 350 x 255 mm
 • Vaegt: 6,6 kg

For at laese mere om Tubemeister 18 download venligst PDf ovenfor.