Hughes & Kettner TM36H med SubZero 4 x 10 Celestion højttaler kabinet

9.078 kr. NORMALPRIS 10.700 kr. (herunder moms @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeveringsoplysninger

Varen bestilles

Denne vare er tilgængelig til orden, og vi i øjeblikket har ikke varen på lager.

Når du afgiver din ordre, vil vi anmode varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over, når vi vil være i stand til at levere produktet til dig, baseret på vores leverandør normal levering tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare, vil vi lade dig vide ellers, vi vil rådgive af e-mail eller SMS, når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 6 Juni 2016

Tilføj til kurv

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: 656 kr.
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

Produkt Ref: 33781

 • H K Forstærker hoved SubZero højttaler kabinet pakke.
 • Hughes Kettner TM36H Tubemeister 36 Guitar Forstærker hoved.
 • SubZero G410 4 x 10 Celestion højttaler kabinet.
 • 6 m kabel Jack-Jack Pro Instrument.
 • Store lyd til en fantastisk pris

Hughes & Kettner TM36H med SubZero 4 x 10 Celestion højttaler kabinet

Detaljer

Hughes & Kettner Tubemeister 36 guitar forstærker hovedet er en af de mest alsidige og pålidelig tube ampere tilgængelige med flere driftsvalg for fase, hjem, og recording. Dens integrerede MIDI interface, herunder phantom power, tillader nem programmering af kanaler, FX-loop, rumklang og power sættetid. Det er her kombineret med den SubZero G410 4 x 10 Celestion højttaler kabinet, som kan prale af et robust Klassiske design og packs en kraftig punch med dens Celestion Tube 10 højttalere.Produkt Ref: 33781

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

Hughes & Kettner TM36H Tubemeister 36 Guitar Forstærker hoved:

Uafhængige gevinst og master drejeknapper og en Switchable FX loop er standard aftaler om moderne triple channel ampere. Men det er ikke nær nok for en reel TubeMeister. Så har Hughes og Kettner indbygget en MIDI-systemet til at få adgang til kanaler, FX loop og indbygget rumklang. Det kan endda vælge power stadier af den integrerede power sættetid (36, 18 og 5 watt, 1 watt og højttaler Off).

Denne revolutionerende MIDI power Nyd kan gøre nogle vilde voicing tricks. Tryk på dets fulde dynamiske område ved at køre den rene kanal på 36 watt og skifte til Crunch-kanalen i 5 watt tilstand med masteren drejeknap åbent at få god og grungy med nogle slibning rytme. Eller du kunne køre bly kanalen ved 18 watt for nogle høje gevinst riffage og skifte i en flash til de fulde 36 watt til en screaming solo.

De Tubemeister 36 Crunch kanal giver harmonically rig tube forvrængning, der går fra edgy overdrive til cremet bly lyde. Clean kanalen kan prale med varm tube tone med fænomenal dynamikområde, der indledningsvis fra mousserende ren gennem at throaty crunch, mens bly kanalen blasts en moderne høj gevinst lyd, der parrer masser af punch med endeløse sustain. 2 x passive 3-band voicing sektioner har været acceptabelt for at fremkalde den bedste Frekvenssvar ud af hver kanal.

SubZero G410 4 x 10 Celestion højttaler kabinet:

SubZero G410 4 x 10 Celestion højttaler kabinet packs en kraftig punch med dens Celestion Tube 10 højttalere og et Klassisk cab design passer til ethvert tidspunkt. Celestion Tube 10 højttaler er udviklet til at levere maksimal respons og Klassiske lyd med slående overdrive toner. Fire sikre sammen denne cab kan også håndtere bas frekvenser, udvide spektret af lyde, der er tilgængelige til at udvikle guitarister.

Pakken indeholder også en 6 m jack-jack pro instrument kabel.

Funktioner/specifikationer:

Hughes & Kettner TM36H Tubemeister 36 Guitar Forstærker hoved:

 • Kanaler: 3 kanaler
 • Strøm: 36 watt
 • Reverb: Switchable rumklang
 • Virkninger løkke: Switchable seriel FX loop
 • MIDI: Ja
 • Rør: 3 x 12AX7, 4 x EL84
 • Dimensioner: 171 x 446 x 152 mm
 • Vægt: 7,7 kg

SubZero G410 4 x 10 Celestion højttaler kabinet:

 • Udgangseffekt: 120 w (RMS) 8 ohM
 • Højttaler: 4 x 10 "Celestion Tube 10
 • Dimensioner: 600(W) x 660(H) x 325(D) mm (23.62" x 25.98" x 12.79 ")
 • Vægt: 24,4 kg