Hughes & Kettner Forstærker Guard Gig Bag

927 kr. NORMALPRIS 1.115 kr. (herunder moms @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeveringsoplysninger

Varen bestilles

Denne vare er tilgængelig til orden, og vi i øjeblikket har ikke varen på lager.

Når du afgiver din ordre, vil vi anmode varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over, når vi vil være i stand til at levere produktet til dig, baseret på vores leverandør normal levering tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare, vil vi lade dig vide ellers, vi vil rådgive af e-mail eller SMS, når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 14 Juli 2016

Tilføj til kurv

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: 60 kr.
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

Produkt Ref: 36463

 • Hughes & Kettner AmpGuard Forstærker taske.
 • Letvægt men beskyttende.
 • Rive-resistente Cordura udvendig.
 • Precision-støbt plast forstærkninger.
 • Krydsfiner paneler, fuldt polstret interiør

Hughes & Kettner Forstærker Guard Gig Bag

Detaljer

Hughes & Kettner AmpGuard forstærker taske er designet til at være en let måde at transportere og beskytte din forstærker hoved, som et alternativ til et voluminøst flightcase. Udviklet i samarbejde med touring pro musikere, det kan prale med en hård ydre og en polstret interiør til Beskyt hovedet amp, og håndtag og hjul til at lette transport.Produkt Ref: 36463

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

Ydersiden af AmpGuard er lavet af tåre-resistente cordura med præcision-støbt plast forstærkninger og krydsfiner paneler for ekstra sejhed. Interiøret er fuldt polstret til at beskytte den forstærker følsomme overflader, mens to sikring stropper inde sikre en pasform.

Når du er på farten, sikrer de tre håndtag og to tvilling hjul nem transport, selv når du er på din egen. Og du behøver ikke at bekymre sig om forstærker glider ud med de to ende til lynlåse og låsning Velcro dækning.

Ydersiden af AmpGuard er også udstyret med en smart pose til at bære dit tilbehør, fra kabler og footswitches til ekstra guitar strings og værktøjer.

Funktioner og specifikationer:

 • Hjul: Inkluderet
 • Udvendige mål: 860 x 420 x 380 mm
 • Interiør dimensioner: 770 x 400 x 300 mm