Hartke TX600 600w bas Forstærker hoved

kr. 3.306 NORMAL PRIS kr. 4.090 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 10 Marts 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 10 Marts 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 215
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • 600-Watt Bass forstærker hovedet med 12AX7 klasse A Tube preforstærker kredsløb.
 • Tone stak EQ sektion med figur, Freq, bas og diskant kontrol.
 • Kompressor drejeknap styrer bas Dynamics.
 • 1/4" Active & passiv input & balanceret XLR direkte Output.
 • Robust aluminium Chassis med integreret bærehåndtag

Hartke TX600 600w bas Forstærker hoved

detaljer

Hartke TX600 600w bas Forstærker hoved er en letvægts, 600-watt klasse D bas forstærker der tilbyder den legendariske Hartke tube preforstærker kredsløb i en yderst transportabel design. Udstyret med en klasse-A tube preamp, TX600 tilbyder en klassisk tone og en unik tone stak EQ sektion for den ultimative lyde control. TX600 er også udstyret med begge 1/2 passiv og active indgange, samt en XLR-udgang med jorden lift, til direkte forbindelse med en PA. Sammen med en robust konstruktion og en integreret håndtag er TX600 en road-worthy forstærker hoved, der er ideel til live-optrædener, atelier optagelse og prøver.

Produkt Ref: 78827

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Tone stak EQ Control forme

Denne kraftige forstærker hoved er blevet inspireret af Hartke ingeniører efter at have tilbragt mange timer lytter til bas spillere i alle genrer, at undersøge hvad bassister kræver fra den perfekte amp. TX600 er udstyret med en 3-bånds tone stak EQ på sin front panel, som tillader brugernes hen til ubesværet skræddersy deres egen lyd ved årsskiftet en urskive. Denne innovative tone stak control afsnit bruger en udligning kurve skræddersyet til bas guitar, til at give den bedste tone muligt. Form og hyppighed drejeknapper giver detaljeret control af de midrange frekvens udtryk, mens bas og diskant kontrol giver mulighed for yderligere justeringer til at skabe en tone, der er unik.

3-bånds Tube Preamp

Hartke TX600 600w bas Forstærker hoved funktioner den samme klasse A tube preforstærker kredsløb som Hartke & rsquo; s berømte LH serie forstærkere. Med sin fulde væld af EQ kontrol, kan du opnå en lang række toner med varme, punch og en kraftig volumen. TX600 & rsquo; s kompressor drejeknap giver control over den basguitar dynamics til at etablere en glat, selv lyd. Derudover tilføjer knappen Brite ekstra høj frekvens angreb for en forbedret tone når det er nødvendigt.

Nyttige input & output

Udstyret med en avanceret klasse D-forstærker, giver TX600 lignende tonale Karakteristik af traditionelle lineære forstærkere, minus den backbreaking vægt. Med en Hovedtelefonudgang og 1/8 & rdquo; input til at spille til dine yndlingsnumre, er TX600 ideel til tavs øve, hvor lyden er ikke tilladt. En XLR direkte output optimerer også forstærker til direkte optagelse eller direkte forbindelse med en PA lydsystem for større præstation rum, sustain ægte lyden af din bas guitar.

Robust Design

Med en aluminium chassis med integreret håndtag er TX600 både robust og bærbar, hvilket gør det den perfekte forstærker til natlige gigs. Med sin XLR-udgang, kan du blot skrue op til en koncert med din basguitar og TX600 og stik direkte i PA, eliminerer behovet for en bas kabinet, og transport til at rumme det.

Funktioner

 • 600 watt en 4 & Omega;
 • Letvægts aluminium konstruktion vejer kun 7lb
 • Klassiske 12AX7 rør højspændings preforstærker kredsløb giver stor tone
 • Bas, diskant og midten af figuren tone stable EQ kontrol, kan du oprette et stort udvalg af tone farver til din bas instrument
 • To uafhængige indgange til at rumme både passiv og active bas guitarer
 • 1/4 & rdquo; Plus Speakon® Output stik til at forbinde højttaler kabinetter
 • Variabel kompressor tilføjer reel & ldquo; punch & rdquo; til din baslyd, og tillader dig at udjævne forskelle i lydstyrken mellem noter
 • Preforstærker output og power er input, der tillader dig at oprette forbindelse til professionelle outboard effektprocessorer
 • Elektronisk balanceret direkte udgang til routing signal til professionel blanding konsoller
 • Robust konstruktion med integreret håndtag gør TX600 meget road-worthy

Specifikationer

 • Indgange: 1/4" passiv, 1/4" Active (-15dB +), 1/8" Aux
 • Nominel udgangseffekt: 600 watt @ 4 ohm, 400 watt @ 8 ohm
 • Equalizer Type: Tone stak
 • Kontrol: Bas, midten af frekvens, form, diskant
 • Brite Switch: + 6 dB @ 2 kHz
 • Kompressionsforhold: 10:1
 • Højttaler udgange: 1/4", Speakon®
 • Direkte Output: XLR med jorden løfte switch
 • Effects Loop: 1/4" Forforstærker Out, 1/4" udgangstrinnet i
 • Vægt: 7 lb (3.2 kg)
Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.