Hartke 112 C Hydrive bas Combo Amp

kr. 4.421 NORMAL PRIS kr. 5.375 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 11 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 11 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 287
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

Hartke 112 C Hydrive bas Combo Amp

detaljer

HyDrive transducere repræsenterer en revolutionær forbedring i Bas højttaler teknologi og et stort spring fremad, fiksering papir og aluminium i en værkstedets højttaler design, der er mere robust og effektiv end noget tilgængelige.

Med Hartke's HyDrive Series, får du bedst fra begge verdener: varm tonen i traditionelle papir humlekopper og den klare og kraftige angreb af aluminium. Hydrives patenterede hybride kegle teknologi producerer en taler, der bruger en uden for papir kegle til at skubbe en varm, dyb lav frekvens og en indre aluminium kegle, der producerer mids og højder, klippe, men stadig er søde.

Et af de vigtigste fremskridt med HyDrive højttaleren er dens power-to-weight ratio. En HyDrive højttaler vejer 40% mindre end traditionelle højttalere og leverer 250 Watt højeste power-to-weight forholdet for enhver tilgængelig bas højttaler. Men innovationen kører endnu dybere. På grund af dens cast aluminum frame og neodym magneter, HyDrive højttalere drive cooler og levere mere pålidelige power håndtering med optimal præstation.

Produkt Ref: 12813

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Som Hartke ingeniører designe HyDrive Series af komboer, testet de dem med Hartke kunstner Stu Hamm, en udpræget performer i hver genre. Resultatet er en bemærkelsesværdig række komboer, at giver spillere alle power de har brug for med flere funktioner og mindre vægt, takket være deres patenterede HyDrive højttalere.

Med 1 x 12-tommers 300 Watt HyDrive neodym hybrid kegle driver tilbyder HyDrive 112 c 250 Watt ren lineær. Strømforsyningen funktioner en massiv toroidial transformer og intern beskyttelse kredsløb til at beskytte forstærker og højttaler. Som følge heraf kan 112 c håndtere stort set alle aktive eller passive bas med nok strøm til at hænge med din guitar player stak.

Indbyggede Hartke figur Control og bas angreb overgear gør det muligt at kontrollere alle aspekter af dine lyd. Fra udformningen af højder og mids, at opkald op cremet forvrængning, er HyDrive 112 c rigtige hjemme med enhver stil af bas spiller. Tilføje en 7-bandet EQ og bas og diskant reoler, og du har den mest alsidige combo tilgængelige.

Den højeste kvalitet krydsfiner brugt til at konstruere HyDrive combo kabinetter, som har den samme omfattende guration og dado bygningsbrug fundet i de store HyDrive cabs. Vinyl dækker, stål rist og stål hjørner giver ekstra beskyttelse mens du flytter forstærker fra gig til gig. Og naturligvis, HyDrive 112 c combo funktioner den oprindelige gevinst? design, så du kan bedre projekt din lyd på scenen. Resultatet er en æstetisk moderne kombinationsdrev med elegant Klassisk undertoner.

Med revolutionerende højttaler teknologi og alle kapaciteter til sculpt din tone for enhver række spiller typer, udstiller HyDrive 112 c power og alsidighed som ingen andre kombinationsboks på markedet.

Funktioner/specifikationer:

 • 1 x 12-tommers 300 Watt HyDrive neodym hybrid kegle driver
 • 250 Watt
 • 1-tommers Titan Kompressions Diskantenheden
 • Verdensberømte Hartke figur EQ
 • 7-bandet grafik EQ
 • Bas og tredoblede Arbejdsprofil kontrolelementer
 • Variabel kompressor med indikator
 • Hartke Bass angreb Overdrive
 • XLR balanceret direkte output
 • Effekter løkke
 • RCA CD input
 • Label jack (figur og bas angreb)
 • Fast krydsfiner cab konstruktion med holdbare vinyl dækker
 • Vægt: 57,2 lbs
Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.