Gibson nitte Guitar rem, grøn

363 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 10 Januar 2017

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 33760

  • Gibson Guitar nitte Forbered.
  • Tunge grøn bomuld.
  • Brun læder ender og nitte Hardware.
  • Ikke glider på din skulder.
  • Komfortable og Sturdy

Gibson nitte Guitar rem, grøn

detaljer

Føje prikken over i'et til din guitar med denne Gibson guitar strop. De tunge grøn bomuld, brune læder ender og nitte detaljer kombinere at gøre dette til en stor daglige rem for alle spillere.Produkt Ref: 33760

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Denne guitar rem er designet til at være ikke-slip, uanset hvad du iført og camouflage grøn, Brun læder og nitte hardwaren virkelig giver rem en nice unikke stil. Komplet med Gibson logo, denne rem er en stor daglige stykke Kit for kræsne guitarister.