Gibson Les Paul Standard T Elektrisk Guitar, Blueberry Burst (2017)

kr. 17.641 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 5 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 5 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 970
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Inkluderer klassiske Gibson Hardshell kasser for bærbarhed
 • Burstbucker Pro pickupper give udtryksfulde PAF-inspirerede toner
 • Tune-o-Matic broen og Stop Bar forbedrer streng resonans
 • AAA kvalitet Flamed Maple Top giver en fantastisk og unikt udseende
 • Palisander gribebræt skaber en skarp Midrange angreb

Gibson Les Paul Standard T Elektrisk Guitar, Blueberry Burst (2017)

detaljer
Gibson Les Paul Standard T Elektrisk Guitar tilbyder en 2017 opdatering af den legendariske Les Paul, designet med nye og forbedrede funktioner til at levere en utroligt komfortable guitar med kraftige toner. Solid mahogni krop og hals giver sød, varm tonal karakter, mens den hals asymmetriske slanke koniske profil skaber en utrolig hurtig og komfortabel spil, takket være dens moderne design. Les Paul er givet en række Burstbucker fordele, designet med alnico magneter og spoler, forkerte til at levere udhulet PAF stil toner. Humbuckers funktion klassiske kontrol med 4 push/pull afbrydere hen til levere autentisk Gibson lyde, at skabe et utroligt alsidigt instrumentGibson er bygget med et sæt af Grover låsning nyre tunere, en Tektoid sadel, og en aluminium tune-o-matic broen og stop bar sikre den perfekte tuning stabilitet. Med en finish, der forbedrer den naturlige flammende af ahorn top og stilfulde krom hardware, 2017 Les Paul Standard T leverer en moderne stil guitar, der stadig tilbyder den legendariske look.

Produkt Ref: 79259

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Den nye klassiske skønhed

Les Paul Standard 2017 T fordele fra flere banebrydende opdateringer der appellerer til den modern player, men også både en ikoniske Les Paul udseende. Udstyret med klassisk Les Paul aftaler herunder rav top-hat control drejeknapper, Grover låsning nyre tunere, chrome hardware, creme bindende og traditionelle akryl trapez indlægninger, Gibson Les Paul Standard T Elektrisk Guitar er den perfekte guitar for ethvert niveau af afspilleren.

Bedøvelse AAA Flamed Maple Top

Gibson Les Paul Standard T Elektrisk Guitar er fremstillet med en mahogni krop, sammen med en AAA flamed ahorn top. Brugen af ahorn giver en tiger stribe effekt, som er smukt genkendelige i hele blåbær burst finish. Denne ikoniske guitar er også trimmet i retro crème bindende langs den kant, som bryder op massiv blok farve, og matcher de pickup omkringliggende.

Ultra moderne vægt Relief

Gibson Les Paul Standard T Elektrisk Guitar egenskaber en ultra-moderne vægt relief chambered organ for komfort og forbedret resonans. Denne vægt-relief proces indebærer routing ni runde huller i mahogni krop før den fantastiske ahorn top er fastgjort. Disse huller er strategisk placeret i de lavere anfald på bas-side af guitar, tilbyder dig en komfortabel-let guitar, der kan spilles hele natten lang.

Asymmetrisk Slim Taper hals profil

Denne asymmetriske design giver en af de mest komfortable og spilbare halse nogensinde tilbudt på nogen guitar. Dette ergonomisk korrekte profil er tilspidset, og designet til at være tykkere på bas side, og tyndere i diskant side, tæt skitserer den naturlige form af hånden som det greb om halsen. Samlet set denne særlige hals tilbyder komfort og giver mulighed for fleksibel hånd bevægelse langs hele halsen.

Burstbucker pickupper

Les Paul Standard T Elektrisk Guitar er udstyret med Burstbucker Pro pickupper, som generobre magien i den oprindelige & ldquo; Patent anvendes For & rdquo; humbucker pickupper i 1950 ' erneDesignet specielt til de nye Les Paul standarder, Burstbucker Pro indeholder en Alnico V magnet lilletrommere end en Alnico II, og leverer en lidt højere output, så preamps at blive drevet lidt sværere at opnå en mere naturlig break-up.

Som alle Burstbuckers har Burstbucker Pro asymmetrisk spoler, som er tro mod de oprindelige PAFs, og levere en mere åben lyd. Burstbucker Pro rytme er sår lidt mindre end de oprindelige PAFs, mens Burstbucker Pro føre er lidt overwound for en øget produktion. Derudover er Burstbucker Pro pickupper også voks potteplanter til at tillade højt volumen pres med minimal feedback, og leverer den perfekte tone.

TekToid sadel til en forbedret Tone

Gibson har begyndt at bruge TekToid grafit nødder på alle guitarer de bygge, da det giver øget overtoner i det perfekte for en rig og detaljeret tone midterste og øvre frekvensområde. TekToid grafit er den bedste high-tech kur for at fjerne uønskede friktion indenfor sadel, som kan forårsage tuning problemer. Det er det ideelle valg til en guitar sadel, som det har fremragende ledende kvaliteter, som samlet gavne en guitar & rsquo; s tone og sustain.

Aluminium Tune-O-Matic broen forbedrer streng resonans

Gibson Les Paul Standard T Elektrisk Guitar, funktioner, sustain en Tune-O-Matic broen, som er en yderst populær Fixed Bridge type på grund af dens stabilitet, pålidelighed, komfortable spille holdning og imponerende. Desuden justering af streng handling og intonation er ekstremt simpelt med en tune-o-matic broen. Bare justere højden på broen med montering stænger at ændre handling og skrue i eller ud af broen sadler at opnå perfekt intonation.

Ekstra tilbehør

Denne fantastiske Les Paul inkluderer Gibson & rsquo; s klassiske hardshell kasser for bærbarhed og opbevaring. Hvis det ikke er nok, det leveres også med en premium læderrem, Gibson & rsquo; s multi værktøj og en pudseklud, som er alt hvad du behøver for at få dig i gang!

Funktioner

 • Burstbuckers Pro Humbuckers levere kraftige PAF-inspirerede toner
 • Inkluderer Gibson & rsquo; s klassiske Hardshell kasser for bærbarhed og opbevaring
 • Asymmetrisk Slim Taper hals profil tilbyder en komfortabel spil
 • Grover låsning nyre tunere giver fremragende Tuning stabilitet
 • Aluminium TOM broen og Stop Bar skaber fremragende streng resonans
 • AAA Flamed Maple Top giver et visuelt betagende og unikke Look
 • En letvægts mahogni krop og hals tilbyder den ultimative komfort
 • Udstyret med 4 Push/Pull kontrolelementer, 2 for Coil vandhaner, 1 for Clean Bypass og 1 fase
 • Indeholder Premium læderrem, Gibson & rsquo; s multi-værktøj og en polering klud

Specifikationer

Krop & bro

 • Serie: Core T
 • Stil: Les Paul Standard
 • Top: AAA Flamed Maple
 • Krop: Mahogni
 • Vægt Relief: Ultra-moderne
 • Hoved: Aluminium Tune-o-Matic w/stål Thumbwheels
 • Tailpiece: Aluminium Stop Bar w/stål stillinger
 • Bindende: Fløde
 • Konstruktion: Sæt
 • Finish: Blueberry Burst

Hals & gribebræt

 • Hals: Mahogni
 • Profil: Asymmetrisk Slim Taper
 • Bredde: 1.695"
 • Gribebræt: Palisander
 • Skala længde: 24.75 & rdquo;
 • Bånd: 22 poleret
 • Nut: Tektoid
 • Hæl: Traditionelle
 • Indlægninger: Akryl trapez

Elektronik & Hardware

 • Hoved Pickup: Burstbucker Pro bly
 • Hals Pickup: Burstbucker Pro rytme
 • Kontrol/instruktioner: 2 x volume (Push/Pull) / 2 x toner (Push/Pull) / 1 x skifte Switch
 • Tuning maskiner: Grover låsning nyrer
 • Control drejeknapper: Ravgul toppen hatte
 • Hardware: Chrome
 • Kasse: Klassiske Gibson Hardshell
 • Tilbehør: Premium læder rem/Gibson Multi-Tool/polering klud