Gibson Firebird Studio HP Elektrisk Guitar, Pelham blå (2017)

kr. 10.011 NORMAL PRIS kr. 12.516 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 28 Juni 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 28 Juni 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 551
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Inkluderer Gibson er HP polstret Gigbag for bærbarhed
 • 496R og 500T Humbuckers leverer kraftig Firebird toner
 • Tune-o-Matic broen og Stop Bar forbedrer streng resonans
 • G Force Auto Tuner tilbyder hurtig og nem Tuning
 • Titanium nul-Fret justerbar sadel giver en utrolig Sustain

Gibson Firebird Studio HP Elektrisk Guitar, Pelham blå (2017)

detaljer
Gibson Firebird Studio HP Elektrisk Guitar tager det klassiske design af Firebird studio og opdaterer det med konventionelle håndværk og højtydende udnævnelse, skabe en utrolig blanding af vintage og moderne. 496R og 500T humbuckers oprette et kraftcenter af en guitar, levere klassiske Gibson toner med strøm nok til at skabe brændende lyde. Firebirds ikoniske krop er udformet fra mahogni med en mahogni hals og palisander gribebrættet, producerer utrolige sonic dybde og klarhed med en stærk midrange angreb. Fast - access hæl, slim koniske profil og polering frets give og utroligt komfortable spil, glat bøjninger og en hurtig reaktion. En G Force auto-tuning system giver mulighed for hurtig og stabil tuning, mens titanium nul-fret sadel og aluminium tune-o-matic broen forbedrer streng resonans og sustain. Med sine premium funktioner og kraftige design, Firebird Studio er det perfekte valg for spillere, der ønsker bedst fra både gamle og nye.

Produkt Ref: 79285

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Moderne Design, revolutionerende præstation

Lys, adræt, med et moderne design, som var aldeles radikal når indlede i 1963, Firebird Studio er den stolte afkom af den oprindelige "reverse-organ" Firebird, og dens HP version leverer helt revolutionerende præstation til at matche dens design. Dens trykladning premium funktioner og kraftige pickupper vil tillade dig at bringe dit guitarspil i en helt anden dimension med optimal komfort og lethed.

Elegant mahogni krop

Oprindeligt designet af bil designer Ray Dietrich i 1960 ' erne, som byggede design på 1950 's bil hale-finner, giver den klassiske Firebird kropsform den ultimative komfort samt en berømt stilikon. 2017 Firebird Studio HP følger de klassiske linjer af de oprindelige "reverse-organ" Firebirds af 1960 ' erne, med en ikonisk aflange offset øvre horn og kortere, afrundet nederste horn, der giver den dens "vendt" udseende, som gør det mindeværdige. Firebird Studio HP er smukt udformet fra solid mahogni, fordi den var en medium-tæt træ med fremragende resonans og superior sustain, der tilbyder en rig, rund, varm tone, men med masser af high-end glans og god mellemtone tilstedeværelse. Ud over kroppen, den fantastiske hals er også konstrueret af mahogni, og dens unikke design giver nem access til høje frets og tilføjer ekstra sustain.

Slim-konus hals & ophæng

Den nye Firebird Studio HP har en slank taper hals profil, som giver mulighed for væske hånd fleksibilitet og giver en perfekt guitar til at spille soloer. At holde i traditionen med sin ikoniske design, har tilkoblingsrammen været omhyggeligt vinklet på 14 grader, hvilket øger presset på strengene og hjælper dem til at bo i sadel slots. En stigning i streng pres betyder også, er der ingen tab af strengen vibrationer mellem sadel og tunere, hvilket er lig med bedre sustain og en samlet bedre tone.

Højglanspolerede Frets tilbyder en glatte føler

Som med mange af de nye Gibson Firebirds, denne model er også udstyret en fantastisk palisander gribebrættet, komplet med 22 poleret frets. Som brønde som tilbyder en prestigefyldt look, disse poleret frets mulighed for jævnere bøjninger, og en flydende hånd bevægelse på tværs af hele gribebrættet, som er ideel til solister derude.

496R & 500T pickupper producere vuggende Firebird toner

Gibson Firebird Studio HP Elektrisk Guitar er udstyret med 496R og 500T humbuckers, som er kendt for at levere mere strøm til brændende rock toner. Hver spole af 496R i hals holdning er sår med 7.000 vender 44-gauge ledning, mens 500T tilbyder en endnu højere output, med sine keramiske magneter, der giver sviende bly toner med utrolige sustain og Bemærk definition.

G kraft Auto-Tuning System med glat & passive redskaber

Samt ser og tone har den nye Firebird Studio HP også G force self tuning system, hvilket er et innovativt system arbejdede ved en mekanisk anordning, der er fastgjort til ophænget. Hver maskine hoved indeholder en lille servomotor, der kan afslutte strengen op eller ned. Bare tryk på knappen og strum for at se enheden i aktion og perfekt tune din guitar. Den nye Gibson HP modeller alle indslag en opdateret G Force system, med endnu glattere og mere passive redskaber.

Titanium nul-Fret justerbar sadel

Ikke kun nye Firebird Studio HP giver den perfekte kombination af fremragende tone og udseende, det er også udstyret med en nyskabende sadel. Nul-Fret justerbar sadel er en overlegen sadel design i Gibson & rsquo; s High-Performance serie af guitarer, på grund af sin ekstraordinære justeringsmuligheder til at matche forskellige spillestile. Denne velstruktureret sadel nyder godt af en all-titanium konstruktion for extreme holdbarhed, og en fastholde skrue så sadelken forbliver på plads når du ændre strenge. Ligesom med broen justeringer tillader nul-Fret sadel dig at justere højde og vinkel, for den optimale fornemmelse.

Aluminium Tune-O-Matic broen

Tune-O-Matic broen tilbyder stabilitet, pålidelighed, komfortable spille holdning og imponerende sustain. Justering af streng handling og intonation er ekstremt simpelt med en tune-o-matic broen, som du blot justere højden på broen med montering stænger til at ændre handlingen, og skru stol sadler i eller ud for at opnå perfekt intonation.

Derudover hver Tune-O-Matic broen at Gibson funktion på deres modeller er kombineret med en separat "stopbar" tailpiece, som væsentligste formål er at yderligere forbedre forbindelsen mellem strengene og kroppen.

Funktioner

 • 495R & 500T pickupper producere vuggende Firebird toner
 • Inkluderer Gibson & rsquo; s høj præstation Gigbag for bærbarhed og opbevaring
 • Slim-konus hals profil tilbyder et komfortabelt glat spil
 • G kraft Tuner tilbyder en hurtig og nem Auto-Tuning System
 • Aluminium TOM broen og Stop Bar skaber fremragende streng resonans
 • En letvægts mahogni krop tilbyder den ultimative komfort
 • Mahogni hals og palisander gribebræt levere stærke Midrange angreb
 • Indeholder rem og en pudseklud

Specifikationer

Krop & bro

 • Serie: Core HP
 • Stil: Firebird Studio
 • Krop: Mahogni
 • Hoved: Aluminium Tune-O-Matic w/stål Thumbwheels
 • Tailpiece: Aluminium Stop Bar w/stål stillinger
 • Konstruktion: Sæt
 • Finish: Pelham blå

Hals & gribebræt

 • Hals: Mahogni
 • Profil: Slim Taper
 • Bredde: 1.745"
 • Gribebræt: Palisander
 • Skala længde: 24.75 & rdquo;
 • Bånd: 22 poleret
 • Nut: Titanium nul-Fret justerbar
 • Hæl: Fast-Access
 • Indlægninger: Mother of Pearl Dots

Elektronik & Hardware

 • Hoved Pickup: 496T Humbucker
 • Hals Pickup: 500R Humbucker
 • Kontrol/instruktioner: 2 x Volume/1 x Tone/1 x luftfart Grade vippekontakt
 • Tuning maskiner: G kraft w/forbedret gear
 • Control drejeknapper: riflede UFO
 • Sadler: Titanium
 • Hardware: Chrome
 • Kasse: HP polstret Gigbag
 • Tilbehør: Rem pudseklud /