Gibson Explorer HP Elektrisk Guitar, ibenholt (2017)

kr. 11.430 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 3 Juli 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 3 Juli 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 629
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Inkluderer Gibsons klassiske Explorer Hardshell kasser for bærbarhed
 • 496R og 500T Humbuckers leverer aggressiv Gibson toner
 • G Force Auto Tuning System tilbyder hurtig og præcis Tuning
 • Tune-O-Matic broen giver fremragende tonale Transmission
 • Titanium justerbar sadel giver fuld Control Over handlingen

Gibson Explorer HP Elektrisk Guitar, ibenholt (2017)

detaljer
Gibson Explorer HP Elektrisk Guitar tilbyder en højtydende model til 2017, leverer rå power og brændende toner med ikoniske rock and roll design. Den stilfulde mahogni krop, hals og palisander gribebræt giver Gibson med utroligt varme toner, skabe tyk, cremet nedture og en mellemtone angreb. 496R og 500T humbuckers oprette et kraftcenter af en guitar, levere klassiske Gibson toner med strøm nok til at skabe brændende lyde, mens klassiske control setup giver perfekt sonic række. Fast - access hæl og slim taper hals skaber og utroligt komfortable og hurtige play, mens de polerede bånd giver mulighed for glat bøjninger og fedtstoffer svar. G kraft auto-tuning system giver mulighed for hurtig og stabil tuning, mens titanium nul-fret sadel og aluminium tune-o-matic broen forbedrer streng resonans og sustain. Leveret i en klassisk hardshell kasser at holde det sikkert når transporteres, 2017 højtydende Gibson Explorer leverer essensen af en rock and roll instrument, hvilket gør det perfekt for enhver erfarne rockmusiker.

Produkt Ref: 79287

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Ikoniske krop

Den mest ikoniske og slående træk ved nogen Explorer er dens mahogni krop, som giver spillere med en velafbalanceret, vægt-reduceret guitar alternativ, med absolut ingen kompromiser i tone, sustain, eller præstationDens solid mahogni krop er taget fra design af de oprindelige 1976 Explorer og ikke kun giver en resonant tone, men dens frostsvedne i taljen giver en mere behagelig form, der kan blive afholdt tættere til kroppen for neddeling soloer!

Slim Taper hals & vinklet ophænget

Gibson's Explorer udstyret med en mahogni explorer slim taper hals, som er en hybrid hals profil svarende til 50 ' erne afrundede konturer og 60 ' erne slim-koniske profil. Som med alle Gibson halse, er denne mahogni hals bearbejdet i Gibsons ru mill bruger træ fræser til at foretage de indledende nedskæringer. Når palisander gribebrættet er limet på, resten, herunder den definitive slibning er alle udført i hånden, tilføjer til den samlede prestige i dette fantastisk instrument. Dvs. der er ikke to halse med nøjagtig samme dimensioner. Så mens det har stadig de grundlæggende Karakteristik af dens respektive profil, vil hver hals være lidt anderledes, med en tydelig men traditionelle føler.

Vinklet ophænget featured på denne guitar er et andet eksempel på Gibsons industri-skiftende måde at tænke og kvalitet. Alle Explorer headstocks er hugget ud af det samme stykke af mahogni som halsen, og derefter forsynet med Gibsons traditionelle wing blokke. Ophænget er også omhyggeligt vinklet på 17 grader, som øger presset på strengene og hjælper dem til at bo i sadel slots. Desuden en stigning i streng pres betyder også, der er ingen tab af strengen vibrationer mellem sadel og tunere, hvilket er lig med bedre sustain og en samlede glat spil.

Højglanspolerede Frets tilbyder en glatte føler

Som med mange af de nye Gibson opdagelsesrejsende, denne model er også udstyret en fantastisk palisander gribebrættet, komplet med 22 poleret frets. Som brønde som tilbyder en prestigefyldt look, disse poleret frets mulighed for jævnere bøjninger, og en flydende hånd bevægelse på tværs af hele gribebrættet, som er ideel til solister derude.

496R & 500T pickupper producere vuggende Firebird toner

Samt sportslige en ikonisk design, Gibson Explorer HP Elektrisk Guitar er også udstyret med 496R og 500T humbuckers, som er kendt for at levere mere strøm til brændende rock toner. Hver spole af 496R i hals holdning er sår med 7.000 vender 44-gauge ledning, mens 500T tilbyder en endnu højere output. 500T er en af Gibsons mest powerfulde pickupper, der indeholder en tre keramiske magnet struktur, som gør det muligt for en nådesløs rock and roll stykket, der aldrig mister sin rige kombination af forbedrede nedture og krystalklar diskant. Dette er en af Gibsons mest potente pickup kombinationer, tilbyder de bedste toner til achieiving grænseløse muligheder i det tonale spektrum.

G kraft Auto-Tuning System For hurtig og effektiv Tuning

Alle Gibsons High Perfomance vifte er udstyret med den innovative G kraft selv tuning system, hvilket er et velstruktureret system, der virker ved en mekanisk anordning, der er fastgjort til ophænget. Hver maskine hoved indeholder en lille servomotor, der kan afslutte strengen op eller ned. Bare tryk på knappen og strum for at se enheden i aktion og perfekt tune din guitar.

Titanium nul-Fret justerbar sadel

Ikke kun betyder den nye Gibson Explorer HP giver den perfekte kombination af fremragende tone og udseende, det er også udstyret med en nyskabende sadel. Nul-Fret justerbar sadel er en overlegen sadel design i Gibson & rsquo; s High-Performance serie af guitarer, på grund af sin ekstraordinære justeringsmuligheder til at matche forskellige spillestile. Denne velstruktureret sadel nyder godt af en all-titanium konstruktion for extreme holdbarhed, og en fastholde skrue så sadelken forbliver på plads når du ændre strenge. Ligesom med broen justeringer tillader nul-Fret sadel dig at justere højde og vinkel, for den optimale fornemmelse.

Aluminium Tune-O-Matic broen

Tune-O-Matic broen tilbyder stabilitet, pålidelighed, komfortable spille holdning og imponerende sustain. Justering af streng handling og intonation er ekstremt simpelt med en tune-o-matic broen, som du blot justere højden på broen med montering stænger til at ændre handlingen, og skru stol sadler i eller ud for at opnå perfekt intonation.

Derudover hver Tune-O-Matic broen at Gibson funktion på deres modeller er kombineret med en separat "stopbar" tailpiece, som væsentligste formål er at yderligere forbedre forbindelsen mellem strengene og kroppen.

Funktioner

 • 496R og 500T pickupper producere kraftige, høj gevinst PAF-stil toner
 • Inkluderer Gibson & rsquo; s Classic Explorer Hardshell kasser for bærbarhed og opbevaring
 • Explorer Slim Taper hals profil tilbyder et komfortabelt glat spil
 • G kraft Tuner tilbyder en hurtig og nem Auto-Tuning System
 • Aluminium TOM broen og Stop Bar skaber fremragende streng resonans
 • En letvægts mahogni krop tilbyder den ultimative komfort
 • Mahogni hals og palisander gribebræt levere stærke Midrange angreb
 • Indeholder Premium læderrem, Gibson & rsquo; s multi-værktøj og en polering klud

Specifikationer

Krop & bro

 • Serie: Core HP
 • Stil: Explorer
 • Krop: Mahogni
 • Hoved: Aluminium Tune-O-Matic w/stål Thumbwheels
 • Tailpiece: Aluminium Stop Bar w/stål stillinger
 • Konstruktion: Sæt
 • Finish: Ebony

Hals & gribebræt

 • Hals: Mahogni
 • Profil: Explorer Slim Taper
 • Bredde: 1.745"
 • Gribebræt: Palisander
 • Skala længde: 24.75 & rdquo;
 • Bånd: 22 poleret
 • Nut: Titanium nul-Fret justerbar
 • Hæl: Fast-Access
 • Indlægninger: Mother of Pearl Dots

Elektronik & Hardware

 • Hoved Pickup: 500T Humbucker
 • Hals Pickup: 496R Humbucker
 • Kontrol/instruktioner: 2 x Volume/1 x Tone/1 x luftfart Grade vippekontakt
 • Tuning maskiner: G kraft w/forbedret gear
 • Control drejeknapper: riflede UFO
 • Sadler: Titanium
 • Hardware: Chrome
 • Kasse: Klassiske Gibson Explorer Hardshell
 • Tilbehør: Premium læderrem, Gibson & rsquo; s multi-værktøj og en polering klud