Gibson Brite ledninger elektrisk strenge 009-042

35 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 6 Juli 2017

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 12704

Gibson Brite ledninger elektrisk strenge 009-042

detaljer

Gibson Brite ledninger elektrisk strenge 009-042

Produkt Ref: 12704

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Brite kabler

Nikkel forgyldt stål sår

Brite ledninger er specielt formuleret til at give din guitar et skarpt angreb med nikkel forkromning tilføje varme til den overordnede tone. Disse strenge funktion vores svenske stål "hex" core for tilsat Lydtilpasning stabilitet. Brite ledninger tune op hurtigt og holde deres længere tone. Uanset hvad stil af musik, du spiller, vil du høre, hvorfor Brite ledninger er valget af fagfolk i hele verden!

Siger Motorhead guitarist Phil Campbell, "Jeg elsker min Brite ledninger. De bryder ikke. De rust ikke. De få aldrig ud af melodi. De har den perfekte tone. Hvorfor ændre det hvis det arbejder? Jeg har tillid til 'em at meget.... "