Fender nogle kaede, vaelge

73 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 23 Januar 2017

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 42151

  • Fender vaelge nogle kaede.
  • Officielle Fender Merchandise.
  • Tin nogle kaede.
  • Medium plekter form.
  • Stor gaveide

Fender nogle kaede, vaelge

detaljer
Denne Klassiske Fender noglen ring er en stilfuld add-on til dine nogler. Lavet af tin, ser denne nogle kaede forenklet og elegant.

Produkt Ref: 42151

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Tilfoje nogle rock 'n' roll stil til dine nogler med den Fender plektre Key kaede. Denne officielle Fender tin noglering er ogsa en stor gaveide for musiker/guitarist i dit liv.